Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Állatkínzás Sokorópátkán

2013. október 20. - Andre Lowoa

Sokorópátkai búcsú napján 2013. október 13.(vasárnap) illetve 14.-én (hétfő) hajnaltájt. Brutális kegyetlenséggel és előre kitervelt aljas szándékkal, emberi szemétládák betörtek hozzánk és szadista módon megkéselték (kiherélték) 3 éves pej csikómat. Olyan szörnyű vágásokat ejtettek nemi szervén, hogy a segítségére hívott állatorvosok nem tudták elkötni a vérző vénáját és így Zarándok nevű lovam 10 órás küzdelem után kivérzett. 

Ezen írásommal szeretném figyelmeztetni, minden lótulajdonost kiemelten figyeljen kedvencére. Ezt a szörnyű tettet a családom ellen irányuló támadásnak veszem, hisz Zarándok a család tagjának számított.

Ebben a kaotikus mocsokkal fertőzött országban megkérném a még oly kevés igaz embereket bárki, aki információval tud segíteni az elkövető szemetek kézre kerítésében annak pénzjutalmat, adok.

A segítséget előre is köszönöm:

Sz. Krisztián

süti beállítások módosítása