Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kipusztul az élet az óceánokból

2013. október 05. - Andre Lowoa

A vártnál gyorsabban romlik az óceánok élővilágának egészsége. Az International Programme on the State of Ocean (IPSO) jelentése szerint a tengereket számos veszély fenyegeti. Az egyik kockázati tényező a klímaváltozás: mivel a tengervíz felszívja a szén-dioxidot, ezért a vizek lúgtartalma is csökken.

A jelentés kitért rá, hogy a tengervízbe folyó műtrágya élettelen tengeri zónákat is kialakított, és a túlhalászat és a környezetszennyezés is komoly károkat okoz. Mindezek együtt az óceánokban élő fajok tömeges pusztulásához vezethet.

Az óceánokra úgy gondolunk, mint egy biztos pontra. Ez az, ami megvéd bennünket a gyorsuló klímaváltozás negatív hatásaitól, mivel felszívja a légkörből a szén-dioxid-többletet. A földi hőmérséklet-emelkedés talán leállhat egy időre, de az óceánok tovább melegszenek. Az esetek többségében a politikusok és az emberek nem ismerik föl, illetve figyelmen kívül hagyják, hogy mennyire súlyos a helyzet.

A jelentés arra is kitér, hogy nem az egyes környezetkárosító jelenségek jelentik a legnagyobb veszélyt az óeánokra, hanem ezeknek az együttes hatása. A korallzátonyok is megszenvedik a magasabb hőmérsékletet és a tengerek elsavasodását, nem beszélve a rossz halászati gyakorlatról és az algásodásról.

(index)

süti beállítások módosítása