Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A jeruzsálemi Templom Intézet új Látogatói Központot nyitott

2013. október 05. - Andre Lowoa

Egy keresztény hívő számára a harmadik zsidó templom felépülésének csupán a próféciák beteljesülése szempontjából van jelentősége, hiszen „ama Magasságos nem kézzel csinált templomokban lakik.” (Apostolok cselekedetei 7:48) Ugyanakkor a templom felépülése egy igen kézzelfogható mérföldkő lenne az idők jelei szempontjából, aminek létrejötte mindenképpen az Antikrisztus színrelépése körüli időkben valósulhat meg, hiszen minden bizonnyal a templom körüli patthelyzetre is ő ajánl majd „megoldást”. A templom felépülésével kapcsolatos hírek pedig egyre gyorsabb egymásutánban követik egymást.

A jeruzsálemi Templom Intézet egy rövidfilmet készített, hogy bemutassa a jeruzsálemi templom jelentőségét a zsidók és az egész világ számára és egyúttal bepillantást nyújtson az intézet által megnyitott új Látogatói Központba is.

„Szolgálatunk lényege itt az intézetben, hogy elmélyítse örömünket, nem pedig a bánatot, hogy mi lehetünk a generáció, amelyik a templom felépüléséhez vezet,” mondta Chaim Richman Rabbi, a Templom Intézet nemzetközi osztályának vezetője egy interjúban.

A Templom Intézet elmondása szerint legfőbb rövidtávú céljuk, hogy „felélesszék a templom lángját” az emberek szívében, hosszú távú céljuk pedig a templom felépítése még saját életük során.

„A szent templom újjáépítését tekintjük a legpozitívabb parancsolatnak. Sajnos a szétszóródás miatt sokféle elmélet férkőzött az emberek fejébe. Egyesek szerint a templom a mennyből fog lejönni, mások azt mondják, hogy csak a Messiás [IJ: igen, az ál-messiás] építheti fel, míg megint mások szerint az egész elképzelés irreleváns,” mondja Richman.

„A jelenlegi helyzetben egész életünk függőben van. A zsidóság csupán a váza annak, ami lehetne. Igazából az egész világból hiányzik az élet a szent templom hiánya miatt. Tehát igazából ezekben a napokban megpróbáljuk újraéleszteni a várakozást, a szépséget és a vágyakozást, hogy ismét szoros kapcsolatunk lehessen… amikor az isteni jelenlét visszatér a világba.”

A Látogatói Központban többek között láthatók a főpapi öltözékek, a zsidó templomi szokásokról készített olajfestmények valamint az oltár kicsinyített mása, ami készen áll, hogy a templomba helyezzék.


Forrás: hannibal.net

http://idokjelei.hu/2013/09/a-jeruzsalemi-templom-intezet-uj-latogatoi-kozpontot-nyitott/

 

süti beállítások módosítása