Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kérjük meg őket!

2013. szeptember 29. - Andre Lowoa

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://kaslerarpad.hu/wp-content/uploads/2013/09/kezfogas.jpg”.


Október huszadikán a létszámunk határozza meg küzdelmünk további menetét. Vagy a további sorsunkat, ha úgy tetszik.
Foglalkoznak már velünk, “földi halandókkal”, adósokkal is, bár igencsak marginálisan, jelzés szinten, de foglalkoznak.Ez azonban nem elég.
A Bankszövetség e-mail címet hozott létre, melyben magánszemélyek javaslatait is várja a helyzet rendezésére. Persze hangsúlyozzák, hogy csakis a kormánnyal közösen kiszabott mederbe illő javaslatokat veszik számításba. És természetesen nem vádolható rosszhiszeműséggel az, aki azt mondja: kamu az egész, és ezeket a leveleket még csak el sem olvassák.
Lehet, hogy így van, sőt, valószínűleg így van.
De a mi célunk mindenképpen az, hogy ennél “kicsit” jobban foglalkozzanak velünk, “földi halandókkal”. Konkrétan az, hogy a mi felhatalmazott képviselőink nélkül a mi életünkről, a mi vagyonunkról döntés ne szülessen!
Tehát kell a létszám, de nyilván mindenki tapasztalja, hogy ismerősei, barátai, de adott esetben rokonai, családtagjai is gyakran csak legyintenek:
“Menj csak, sok sikert, de én nem hiszem, hogy bármi is lesz ebből…”
Emberek! Nem is kell, hogy higgyenek! Az emberek nagyon szkeptikusak, akkor is, ha érintettek a kérdésben, és agitációval nem mindig győzhetők meg. Így hát egyszerűen kérjük meg őket, hogy jöjjenek el velünk!
Kérjük, mint szívességet! Mondjuk el nekik: egy évben ezt az egyetlen napot, a mi kedvünkért, szánják rá erre.
Mondjuk el nekik: nekünk fontos, hogy eljöjjenek. Legfeljebb sétálunk egyet, iszunk egy kávét a Városligetben. Meghívjuk őket.
Csak akkor, abban a pár órában, legyenek ott! Akkor és ott legyünk együtt!
Kérjünk tőlük ennyit!
Lehet, nem hisznek az egészben, de a mi kedvünkért talán megteszik.
És ha megteszik, akaratukon kívül részt vesznek a nemzet megmentésében!
Emberéletek, családok megmentésében!
És akár még büszkék is lehetnek rá, ha annak itt az ideje…és megköszönik.
A szkepszis, a hitetlenség a legnagyobb ellenség, de kicselezhető.


http://kaslerarpad.hu/?p=5149#post-5149

süti beállítások módosítása