Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Önrész nélkül, tízmilliós lakáshitelből vehetnének maguknak otthont a rendőrök

2013. szeptember 22. - Andre Lowoa

Önrész nélküli, kedvező konstrukciójú otthonteremtési hitelprogram megindítását javasolja a rendvédelmi dolgozók számára a Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) és a Belügyminisztérium (BM), közölte az MRK elnöke vasárnap.

Dobson Tibor elmondta: az MRK a közelmúltban készítette el a rendvédelmi személyi állomány élet- és munkakörülményeinek fejlesztését célzó, 14 pontból álló javaslatcsomagját, amelyről pénteken tárgyalt Pintér Sándor belügyminiszterrel, és megegyeztek a program ütemezéséről.

Az együttműködésről szóló megállapodást kedden írják alá a tárcavezetővel a rendvédelmi ágazati érdekegyeztető tanácskozáson, amelyen az összes országos parancsnok és vezető jelen lesz - közölte.

A javaslatcsomag része - ismertette Dobson Tibor - egy önrész nélküli, kedvező hitelkonstrukciójú otthonteremtési program elindítása a rendvédelmi dolgozóknak. A BM által támogatott terv szerint a kedvezményes hitel a tízmillió forintot is meghaladhatná személyenként - tette hozzá.

Dobson Tibor ugyanakkor kitért arra, hogy ehhez kormánydöntésre van szükség. Tudomása szerint a kabinet szerdán meg is tárgyalja a BM előterjesztését, és nem zárható ki, hogy azt akár az egész közszférára kiterjeszti.

A hitelprogram elindításáról ezt követően indulhatnak tárgyalások pénzintézetekkel - közölte.

Az MRK elnöke végül felhívta a figyelmet arra, hogy a rendvédelmi karnak a pénzügyőrök és az országgyűlési őrök szintén tagjai, ezért megállapodást szeretnének Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel és Kövér László házelnökkel is. Az említett otthonteremtési támogatás azonban e megállapodások nélkül is érvényes lenne a pénzügyőrökre és az országgyűlési őrökre - mondta Dobson Tibor.

A tavaly megalakult rendvédelmi kar a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak és közalkalmazottainak szakmai, érdek-képviseleti köztestülete, kötelező tagsággal.


MTI

süti beállítások módosítása