Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Brutális leleplezés jöhet hétfőn

2013. szeptember 22. - Andre Lowoa

Az Edward Snowden ügy után elképzelhető, hogy egy újabb szivárogtató bukkant fel, ezúttal az amerikai védelmi minisztériumból.

Robert Connors állítólag az amerikai védelmi minisztériumban dolgozik, és a napokban töltött fel egy drámai hangvételű videót a Youtube-ra.


Állítása szerint egy olyan szupertitkos programban vett részt amelynek a célja az afro-amerikai, illetve a városi fiatalság manipulálása a zene segítségével.


Connors szerint a művelet fedőneve Operation Sedgwick, és a folytatása a hivatalosan 1973-ban beszüntetett MK Ultra programnak.

Az MK Ultra projektről itt olvashatsz bővebben a Konspirációs Teóriák blog jóvoltából: A “tökéletes katona”-projekt.

Ne tévesszen meg, az MK Ultra létezését az USA kormánya is elismerte.

De vissza Connors-hoz, aki azzal fenyegetőzik, hogy ha a védelmi minisztérium hétfőig nem tesz töredelmes beismerést a közvélemény előtt, akkor nyilvánosságra hozza a tulajdonában lévő bizonyítékokat.

Annak alátámasztására, hogy nem a levegőbe beszél, egy hangfelvételt is mellékelt, amelyen állítólag Michael Jackson utolsó, Dieter Wiesner-rel folytatott telefonbeszélgetése hallható. Jackson ezen arról beszél órákkal a halála előtt, hogy valakik meg akarják ölni.

Fogalmam sincs Connors videó, és a Hip-Hop konspiráció valódiságáról, könnyen elképzelhető, hogy csak egy vicc az egész.

Hétfőn meglátjuk.

Vomit-nak köszönet a tippért.

Sorköz

süti beállítások módosítása