Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A Dán Nemzetség -fekete bárány- tagjai bizonyíthatóan

2013. szeptember 21. - Andre Lowoa

Blanchfort
Bouillion
Dagogert
Gisors
Habsburg-Lotaringia
Lusignan
Medici (részben)
Meroving
Montesqieu
Montpézat
Plantard
Rotschild
Saint-Clair (Angliában Sinclair)
Stewart
Stuart
Windsor



Izraelben hozták aztán létre ezek a "bukottak" a fehérbörü, ös-zsidó törzseket, melyeket a Biblia mint "elveszett törzseket" emleget. Különösen nagy jelentöséggel bír a már említett Hermon hegynél létrehozott "Dán törzs", melyek mint "fekete bárányok" vannak emlegetve. És igen, ezek a mai sátánista illuminátusok korai elödei! Ez a törzs valójában nem elveszett hanem eltitkolt törzs, mind a mai napig. Elöször Izraelböl az ókori Görögország területére vándoroltak, majd a vérvonal a mai Olaszország területén folytatódott, belölük alakult ki az itáliai fekete nemesség és a mai európai uralkodócsaládok zöme a franciaországi Meroving vérvonalon keresztül, beleértve a Habsburgokat is. Az európai uralkodócsaládok kizárólag egymást közt házasodtak, és megszállottjai voltak a vérvonalaknak. Kizárólag a nemesebb, az "istenihez" (elohimokhoz) közelebb álló "kék vért" keresték, ami - ha abban az idöben tudták volna, hogy mi az - valószínüleg az "rh-negatív" vércsoportnak felelt volna meg. Hogy az illuminátusok és az uralkodócsaládok annyira titkolják ezen rejtélyes vérvonal létezését, annak egy korabeli prófécia az oka (más szóval látnoki jóslat, ez valós jelenség), miszerint az Antikrisztus ezek közül a "fekete bárányok" közül kerüll majd ki:

A Hermon-hegy Izraelben. Forrás: http://www.prophecyinthenews.com/mount-hermon-gate-of-the-fallen-angels/




Dántól az Antikrisztusig

http://www.hetek.hu/hit_es_ertekek/200405/dantol_az_antikrisztusig

"Mióta 1800 évvel ezelőtt az egyik legismertebb egyházatya, Irenaeus azt írta egy művében, hogy a történelem végén fellépő Antikrisztus Dán nemzetségéből fog származni, ezt a törzset számos néppel próbálták már azonosítani. Az elveszett törzs nyomait újabban a hajdani spártaiak és a kelták leszármazottai között vélik felfedezni.

...

A 6-7. században legbefolyásosabb uralkodói család tagjai, a Merovingok azt állították magukról, hogy zsidó származásúak. Ma is vannak, akik azt gondolják, hogy ebből az ősi európai uralkodóházból – amelynek a tagjai a feltételezések szerint többek között a Habsburg és a Stewart-ház ősei közé is bekerültek – származhat majd egy nagy befolyásra szert tevő politikai vezető."

S ez így is van. Az európai uralkodócsaládok zöme valójában ös-zsidó, sátánista, "fekete bárány", s a Meroving vérvonalból származik, beleértve a Habsburgokat, a Windsorokat, a holland uralkodóházat, söt, még a Rothschild család egy részét is, akik szintén beházasodtak az uralkodócsaládokba az elmúlt kb. 300 évben (végülis mind zsidók voltak...). Habsburg Ottót pár éve még a Facebook-on is megtaláltam mind Evelyn Rothschild mind David Rockefeller kapcsolatai közt... kezded már érteni, hogy miért?

http://albar.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=72159

"A Meroving családfa gyökerei

Egyes kutatók szerint a kialakuló világállam legfőbb vezetői a "tizenharmadik vérvonalból" származók lesznek. Ez a "tizenharmadik vérvonal" az ókorba nyúlik vissza, egészen Dan törzséhez. A próféciák szerint ez a törzs az ókori Izrael úgynevezett "fekete báránya". Ennek a törzsnek a királysága az egyik leghatalmasabb vérvonalnak bizonyult a történelemben. .... A Meroving ház 448-ban került hatalomra, amikor Mérovée a frankok királya lett. A korai frank történelem kutatói szerint Mérovée és utódai ápolták az okkult hagyományokat, és beavatottként ismerték a mágiát."

Diana hercegnö felmenöi szintén ebböl az ösi Meroving vérvonalból származtak, ez volt a fö oka annak, hogy öt választották ki a Windsorok Károly herceg feleségének.

Ó igen, s ezek az uralkodócsaládok képezik a globalista elit ún. "messianisztikus" vonalát, az ún. anglo-cionista összeesküvést, mely az elmúlt kb. 300 évben elöre szervezte és tervezte a nagy világháborúkat, jelen pillanatban pedig a Bilderberg konferenciák mögött áll. S ez az összeesküvés áll a 2008-as pénzügyi válság mesterséges kirobbantása mögött is . Három világháborúnak kell lenni a mostani emberiség leáldozása (!!!!!!) céljából, a harmadik után lép trónra az Antikrisztus, hogy végsö rabigába taszítsa a túlélöket. Ezt a három-háborús-összeesküvést nevezik Armagedon-összeesküvésnek, ez az, amit ezek a kedves jóemberek olyan odaadóan szervezgetnek már lassan 300 éve.

2008 óta már több kísérlet volt újabb nagy világháború kirobbantására, s jelen napjainkban valószínüleg már a trónján kellene ülnie az Antikrisztusnak a jeruzsálemi Templomhegyen. Ha nincs Barack Obama, a pentagon tábornokai és az illuminátusi gnosztikus vonal, ez már lehet megtörtént volna...

S hogy vajon ki lett volna az Antikrisztus? Szerintem Vilmos herceg.

Habként a tortára még egy érdekesség:

Mit gondolsz, miért pont 33 fokozata van a körülbelül a 16-17. században létrejött szabadkömüvességnek? Azért mert a Hermon hegy a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik :)

További ajánlott:

Napóleontól Jelcinig

süti beállítások módosítása