Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kötelező lesz tanulni a cigányság történetéről

2013. augusztus 23. - Andre Lowoa

A magyar iskolákban a világon elsőként kötelező lesz tanítani és tanulni a magyarországi cigányság történetét és kultúráját. A különböző felzárkózási programokkal a kormányzat azért küzd, hogy a hátrányos helyzetben élő emberek elhiggyék, ki lehet törni a szegénységből - mondta 2013. június 27-én Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter egy, az érintetteknek indított képzés megnyitóján a Magyar Tudományos Akadémián.

A cigányságra utalva arról is beszélt, hogy negatív identitásra - elnyomásra, üldözésre - nem lehet méltóságteljes emberi életet építeni, ehelyett a kulturális önazonosságtudat megerősítésére van szükség; szavai szerint ugyanis "az értékeken keresztül lehet egymáshoz közeledni". Úgy vélte, ha az iskolákban megtanítják, mit adott a magyarországi cigányság a magyar kultúrának, akkor össze lehet kötni a társadalmi felzárkózást a kulturális identitás megerősítésével. A miniszter arra - a médiában szerinte kevés figyelmet kapó - változtatásra hívta fel a figyelmet, hogy 2013. szeptember 1-jétől, a világon elsőként a magyar iskolákban kötelező lesz tanítani és tanulni a magyarországi cigányság történetét és kultúráját.

http://www.nokors...lturajarol

süti beállítások módosítása