Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az USA új államot hozhat létre Ukrajna és Magyarország határán?

2013. augusztus 22. - Andre Lowoa

Szergej Razumovszkij ismét hallatott magáról. Május végén beszámoltunk róla, hogy az ukrán hírszerzés egykori tisztje önkéntes alakulatot toboroz Szíriába a kormány védelmére, a terrorista bandák elleni háborúba. A felhívása után az ukrán hatóságok sietve hívták föl a figyelmet, hogy aki ilyen tevékenységben óhajt részt venni, azt szabadságvesztéssel büntetik.
Szergej Razumovszkij
A veterán tiszt most nem kevesebbet állít, mint hogy az Egyesült Államok Ukrajna, azon belül Kárpátalja "szíriaizálására" készül, ezáltal a Kárpát-medencén belül a magyarság élettere rövidesen geopolitikai tényezővé válhat.
Razumovszkij szerint az USA Ukrajna és Magyarország határán egy új államot hozhat létre, hogy monopolizálhassa az Európába irányuló gázszállítást.
Ukrajna Zakarpatszka megyéje – Kárpátalja – függetlensége kivívásával az Egyesült Államok saját ellenőrzése alá veszi annak a csővezetéknek a szakaszát, amelyen át orosz földgázt szállítanak Európába. Az USA-nak alárendelt gázszállítóként a román SC Evergreen Business SRL cég lép fel.
Razumovszkij szavai szerint Kárpátalja fegyveres elfoglalása céljából „Bécsben és környékén máris mintegy 2-2,5 ezer csecsen banditát vontak össze”.
Ezeket a banditákat az USA Magyarországon és Szlovákián keresztül szivárogtatja be Kárpátaljára, és az ott kirobbantott harcokba hamis ígéretekkel és jelszavakkal be akarja vonni a magyarokat és a szlovákokat is. Ez a terv a kárpátaljai magyarság megsemmisülésével járhat, ezért fokozott figyelemmel kell kísérnünk a térség eseményeit. Sajnos az ukrán soviniszták provokációi segítik ennek az USA tervnek a megvalósulását, mely végső soron pontosan a soviniszták elképzeléseit semmisíti meg.
Forrás: http://www.nr2.ru/kiev/455107.html

süti beállítások módosítása