Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ömlik a Soros-pénz a nemzetrontókhoz

2013. augusztus 16. - Andre Lowoa

Ha a hazai nemzetrontó, erkölcsromboló, jogtipró, szélsőséges cionista társaságok nem kapnák a százmilliókat, még mikroszkóppal sem találnánk egyet sem az országban. A legmagasabb szinttől, Bajnaiéktól a legalacsonyabbikig, nevezetesen a hazai Amnesty Internationalig félmilliárd forintnyi támogatás érkezett csak Soros Györgytől, a zsidó milliárdostól. A támogatottak között ott találhatóak a "jogvédőknek" nevezett botrány-társaságok, a természetellenes fajtalankodók, feministák, és egy tucatnyi alibi alapítvány. Az ország szellemi söpredékei.

Ezek csak a Soros támogatottak, de Soroson kívül még egy tucatnyi cionista alapítvány, magánszemély és vállalat támogat rendszeresen sok száz millió forinttal nemzetrontó szerveződéseket, magánszemélyeket. Ehhez az óriási összeghez képest azonban a támogatottak összteljesítménye siralmasan gyenge. Idehaza szinte teljesen hatástalan, és a gyenge kis teljesítményük is kimerül abban, hogy a külföldi cinkosaik segítségével a nagyvilágban rombolják hazánk hírnevét. Ha valaki veszi a fáradtságot és különböző információs helyeken megkeresi a támogatottakat szemrevételezés céljából, pillanatok alatt megérti, hogy mi is köti össze őket a cionizmuson kívül. Láthatja, hogy akár egy hím, akár egy nőstény példányt talál, mindegyik -kivétel nélkül- egy többé-kevésbé megborotvált majomra emlékeztet. Egyik rondább, mint a másik. Ebből azt a következtetést kell levonni, hogy még a cionizmusnál is nagyobb összetartó erő a rondaság. Ezt teljes bizonyossággal azért vehetjük ténynek, mert ismerünk olyan cionistákat is (bár igen keveset), akiknek emberibb formájuk van, és messze el is kerülik ezeket a rondaságokat.

A tartalom és a forma egysége esetükben tökéletes összhangban van, és kiegészül a milliárdokkal. Így lesz a fizikai és szellemi rondaság és a pénz romboló ereje politikai erő. Vagyis inkább egy furcsa politikai képlet.

A nemzetérdekű, valóban hazafias szerveződések semmilyen támogatást nem kapnak. Saját erejükből kell elvégezniük a vállalt munkát és folytatni a harcot. Az Arcvonal teljes fennállása alatt, tehát 23 év alatt csak igen szerény támogatást kapott nemzeti gondolkodású magánszemélyektől, és ennek ellenére befolyásoló tényező volt és ma is az. Soha nem kutakodtunk más magyar érdekvédelmi, munkás érdekvédelmi szervezetek, kisebb társaságok, személyek anyagi háttere után, de eléggé széles ismerősi körünkre hivatkozva kijelenthetjük azt, hogy mindenki fillérekből teljesít igen nagyot. Összességében sokkal nagyobbat, mint a milliárdos támogatottságú nemzetrontó bagázs.

Ezt jelenti a minőség. Népünk, nemzetünk érdekeiért harcoló minden ismerősünk, legyen az jobboldali, vagy baloldali alapállású, nemzeti, vagy népi szocialista, esetleg kommunista, nemcsak szellemileg emelkedik az átlag fölé, hanem formailag is megüti a jó mértéket. Férfiak és nők, olyanok, akik bátran vállalhatják a nyílt szereplést is. Olyanok, akik fillérekből is óriásit alkotnak, és a szerepléseik során elnyerik a rokonszenvet.

Ezt a minőséget nem pótolja Soros és sok más bajkeverő milliárdja. Mert a gyűlölet, a rosszindulat, a butaság majomszerűre formálja a hordozóját, kivetül a fizikumra. A sötét kisugárzást nem lehet divatos öltönyökkel, kosztümökkel, handabandázásokkal, hazugságokkal eltakarni. A rossz arcúságot, a jellegzetes jegyeket a kozmetikus és a fodrász nem tudja álcázni. A milliárdok itt nem segítenek, azokból esetleg megvásárolhatóak a pribékek, az árulók, a hitehagyottak, a szenvedélybetegek. Akik rövid időn belül fizikailag is hasonlítani kezdenek a gazdáikhoz, a borotvált majmokhoz.

Ezért a "csak rá kell nézni" elvet helyezzük előtérbe, és már nincs is semmi gondunk. A viszonylagos pénztelenségünk sem gond, inkább egy izgalmas játék egyik eleme, melyben az nyer, aki valóban jobban teljesít. Aki szellemesebb, kitartóbb, életrevalóbb. Aki egész ember.

Kassai Ferenc

süti beállítások módosítása