Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Gyászmenet a bankok áldozataiért

2013. augusztus 13. - Andre Lowoa

autos_vonulas 3000 aldozat3.000 halálba kergetett és sok százezer megnyomorított devizahiteles ember nevében hívunk most mindenkit közös megemlékezésre az áldozatokért. A megemlékezéssel kifejezzük, hogy mi is itt vagyunk és még élünk.

A közös érdek megkívánja, hogy félretéve minden ideológiai és célbeli különbséget, együtt lépjünk fel a Magyarországi bankok vezéreinek otthonai előtt jelezve, – hogy tovább már nem tűrünk tovább.

Mondjuk el közösen, nemre, fajra, vallásra való tekintet nélkül, hogy kifosztották Magyarország lakosságát, hogy a ránk rótt jogtalan terhekkel tönkre tették a gazdaságot. Hogy családok százezrei váltak egy élet munkája után földönfutóvá és szegényedtek el teljesen.

Ezen a közös „MÉLTÓSÁGTELJES” megemlékezésen mutassuk meg a tömeg erejét. Azt, hogy képesek vagyunk otthon hagyni minden olyan ellentétet, ami a közös célt befolyásolná. Hagyjuk otthon megszokott zászlóinkat és jelképeinket.

A Budapest V. kerületi Alkotmány utca Országház felöli részén fogunk gyülekezni 23-án, pénteken 15:00 órától. 15:30 vagy 16:00 órakor indulunk tovább.

Első állomásunk Császti Ferenc lesz. Ennek a végrehajtónak köszönhetően ugrott ki III. kerületi lakásának a kilencedik emeletéről Stiaszni Éva devizahiteles. Császti Ferencet emlékeztetjük erre Éva fényképével.

További állomásaink során bankvezéreket látogatunk meg. Utolsó előtti állomásunkon újra megmutatjuk magunkat Orbán Viktor háza előtt, hogy figyelmeztessük; szeptemberben erős és elfogadható megáldást várunk.

Majd a legnagyobb bankvezérhez megyünk. A meglátogatott hatalmasságok háza előtt facsemetéket ültetünk vagy teszünk ki műanyag edényben eléjük a áldozatok emlékére, hogy mindig emlékezzenek rá, milyen bűnös dologban vettek részt.

Dudálni röviden lehet, hogy hallják: itt vagyunk. De meglátogatjuk Gyurcsány Ferencet is, hogy emlékeztessük; ő sem kevésbé ludas, mint a többi hatalmasság.

Utunk végén a Budapesti Hősök tere melletti Regnum Marianum emlékműnél elültetünk egy emlék fát; “Az áldozatokért” – feliratú emléktáblával. Itt pap fog mondani rövid misét, miután elmondjuk a Miatyánkot.

Az autós vonulás mindvégig békés és méltóságtejes lesz. Egy napot szánunk az áldozatokra való megemlékezésre.

Autóinkon a feliratok mellett fekete zászló és szalag lesz csak látható. Kivétel az első és utolsó autó.- Aki teheti, jöjjön fehér pólóban vagy fehér felsőben, karján egy fekete szalaggal. Nem kötelező, de aki tud hozzon magával egy szál fehér virágot.

A létező összes devizás szervezetet meghívjuk, hiszen ez a rendezvény pártpolitikától és ideológiától mentesen mindenki számára vállalható.

Azzal, hogy megemlékezünk bajtársainkról, – magunkért is teszünk.

Balogh Béla elnök,
Koppány csoport
www.koppanycsoport.com
koppanycsoport@gmail.com
Tel: 06.20.916.0029

utvonal bankigazgatok

***

SzRTI

süti beállítások módosítása