Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Zalalövő

2013. augusztus 11. - Andre Lowoa

 Zalamindszenti Mindenszentek templom

A templom a középkorban, 1250-ben épült, majd a török időben romossá vált. 1747-ben építették újjá, akkor épült a mai szentély, a birtokos Nádasdy vagy az Irsay és Potyondi család anyagi támogatásával. Ekkor kerülhetett a templomba a ma is meglévő barokk oltár, Mindenszenteket ábrázoló értékes képével. Az oltár csavart oszlopos formája, párkánytagolása, későreneszánsz-korabarokk stílusú. Feltehetőleg a XVII. század végén vagy a XVIII. század elején készült. 1820-ban építették a későbarokk formájú tornyot, és a templom tetejét cseréppel fedték be. A templomot 1972-ben helyreállították.




 Budafai Szent Anna iskolakápolna

Volt iskolában alakították ki a kápolnát.



 Zalapatakai Szent Anna templom

A templom 1749-ben épült. A XIX. század második felében renoválták és orgonát építettek a kórusra. 1908-ban ismét felújították, a tetőt cseréppel fedték be és befalazták a sírbolt bejáratát. Az I. világháborúban a harangokat elvitték és beolvasztották. A jelenlegi harangokat 1935-ben készíttették Sopronban. A templomot 1994-ben belül, majd kívül restaurálták.





 Szent László király templom

A templom 1927-ben épült.

süti beállítások módosítása