Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Nyíregyháza

2013. július 07. - Andre Lowoa

Kertvárosi Fatimai Szűz-templom


Borbányai Istenszülő templomba vezetése Görög Katolikus templom



 Magyarok Nagyasszonya Társszékesegyház

A templom 1994-tõl püspöki székesegyház, melynek legszebb része a monumentális kereszthajó, boltmezõiben a négy evangélista alakjával. Gyakran hasonlítják a szegedi dómhoz, amelynél azonban korábban, 1902-1904 között épült Nagy Virgil tervei alapján. Dr. Samassa József bíboros, egri érsek 1902-ben tartott aranymiséjének emlékezetére, Isten iránti hálájából építtette a templomot Nyíregyháza város népe számára. Az erõsen nemzeti érzésû fõpap az Árpád-házi magyar királyok templomépítészetét akarta követni azzal, hogy ezt a monumentális emléktemplomot késõromán-koragótikus stílusban építtette.
A főplébánia levéltára 1769-től napjainkig őriz keresztelési, házassági és halotti, bérmálkozási anyakönyveket. Anyakönyvbe betekinteni – a személyi jogok védelme érdekében – csak az 1895-ös évig, az állami anyakönyvezés megindulásáig lehetséges.


Örökösföld lakótelepi misézőhely



Szent Antal templom



Jósavárosi
Szent Imre iskolakápolna


Kamilliánus rendházi Szent László templom




Szent Miklós püspök Görög Katolikus templom

süti beállítások módosítása