Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Banki adósok és a végrehajtás (Fontos!!! Terjeszteni!!!)

2013. június 30. - Andre Lowoa

Banki adósok és a végrehajtás (Fontos!!! Terjeszteni!!!)Ez az "útmutató" nagyon fontos, életet és életteret menthet, ne legyünk szűkmarkúak, lusták vagy kicsinyesek és juttassuk el mindenkinek, aki nehéz helyzetbe került. Sok múlik azon, hogy minél többen lehetőséget kapjanak kikerülni a bankok és a velük együttműködő volt és jelenlegi "kormányok" valamint a bankokat támogató "igazságszolgáltatási rendszer" piszkos karmai közül.

A Magyarok Istene Áldjon meg minden "Embert"!


/Tulok/


Cselekvési útmutató az ország kifosztott
lakossága részére az Apostoli Magyar Királyság
hatalom átvételi folyamatának befejezéséig,
2013. augusztus 20.-ig

1. A facebookon és más internetes portálokon az AMK térnyerése már megállíthatatlan. A további mozgósítással fel kell gyorsítani a folyamatot. A www.tempopart.hu, www.tempohirek.com,
www.apostolimagyarkiralysag.hu, www.maghirdeto.hu, www.szentkoronabank.hu című hivatalos honlapjainkon lévő adatbázisból minél több hírt osszatok meg a facebookon illetve hozzászólások formájában minden más internetes portálon, ahol van hozzászólási lehetőség, akár regisztráció útján is. Elsődlegesen a Szentkoronára, mint elektronikus fizetőeszközre történő regisztrációval kapcsolatos linket: Link . Célszerű a megosztásokon és a hozzászólásokon túl a levelezőrendszeretekben is kiküldeni más TEMPO Pártos anyagokkal, reklámvideókkal és más ott található fontos dokumentumokkal együtt
(Videó
Video
Video
Apostoli Magyar Királyság Link1
Apostoli Magyar Királyság Link2
Apostoli Magyar Királyság Link3

Ami a csövön kifér, és győz a vér nélküli FORRADALOM!

2. A fenti anyagokban folyamatosan tettük közzé az adósmentő programpontjainkat. Az alábbiakban fontossági sorrendben ismételjük meg a cselekvés tervszerű feladatait:
a.) A már végrehajtási szakban lévő önálló bírósági végrehajtó előtti eljárásban haladéktalanul jelentsük be a Szentkoronával történő teljesítési szándékunkat a Vht. 41.§ (1.)-re való hivatkozással írásban, illetve a végrehajtói irodán jegyzőkönyv felvétele mellett, melyből kérjünk másolatokat. Link
Amennyiben a végrehajtást kérő a teljesítést írásban elutasítja, úgy jogunkban áll a Vht. 41.§ (5.) alapján pert indítani, ezzel egy időben a végrehajtási eljárást a per jogerős befejezéséig fel kell függeszteni.
b.) 1991. évi XLI. Törvény a közjegyzőkről a 131.§ alapján a közjegyzővel foglaltassuk közjegyzői okiratba, hogy visszavonjuk az egyoldalú tartozáselismerő nyilatkozatunkat. Link (131. § (1) Nem tekinthető közokiratnak az az okirat, amelyet a közjegyző a 120-129. §-ban foglaltak megsértésével vagy elmulasztásával készített.)

120. § (1)259 A közjegyzői okirat elkészítése alkalmával a közjegyző kötelessége, hogy

a) meggyőződjék a fél ügyleti képességéről és jogosultságáról, továbbá valódi szándékáról,
b) tájékoztassa a felet a jogügylet lényegéről és jogi következményeiről,
c) világosan és egyértelműen írásba foglalja a fél nyilatkozatait,
d)260 felolvassa a közjegyzői okiratot a fél előtt; a közjegyzői tanúsítványt csak akkor kell felolvasni, ha e törvény kifejezetten így rendelkezik,
e) meggyőződjék arról, hogy a közjegyzői okiratban foglaltak megfelelnek a fél akaratának,
f)261 előzetesen tájékoztassa a személyazonosság ellenőrzésével érintett felet az ellenőrzés céljáról, módjáról és tartalmáról, a közjegyzői közreműködés megtagadásának kötelezettségéről és a 122. § (8) bekezdésében megjelölt bejelentési kötelezettségéről, valamint az ellenőrzés során megismert adatok kezeléséről.
(2)262 A tervezeten eszközölt változtatás és kiegészítés szövegének kivételével mellőzhető a felek által rendelkezésre bocsátott írásbeli tervezet felhasználásával készített közjegyzői okirat felolvasása, ha a jogi képviselővel eljáró jogi személy felek, vagy a lakáscélú állami támogatásokról szóló külön jogszabály szerinti állami kamattámogatással érintett hitelszerződést (jelzáloghitel szerződést) kötő felek a közjegyző előtt együttesen kijelentik, hogy az okirat tervezetét megismerték és ezért kérik az okirat felolvasásának mellőzését. A felolvasás mellőzése nem érinti a közjegyzői okirat készítésével kapcsolatban előírt egyéb kötelezettségek teljesítését. Nincs lehetőség a felolvasás mellőzésére, ha a felek bármelyike a 124. § a)-c) pontjában megjelölt személy.
A nyilatkozat közjegyző előtti visszavonásával a tartozáselismerő okirat illetve a végrehajtási záradék jogereje megszűnik. Ezáltal a hitelező kényszerül a követelés behajtásának érdekében bírósághoz fordulni. Ezzel egy időben a végrehajtási eljárások megszűnnek.
c.) Az ellehetetlenülésre hivatkozással keressük meg az illetékes bíróságot, hogy foglalják
jegyzőkönyvbe, és tájékoztassák a hitelezőinket, hogy a tartozásunk megszűnt. A törvényes
bírói intézkedések következtében tartozásaink megszűnnek, és kártérítési pereket indíthatunk a hitelezőinkkel szemben.

A teljesítés lehetetlenné válása
312. § (1) Ha a teljesítés olyan okból vált lehetetlenné, amelyért egyik fél sem felelős, a szerződés megszűnik. A teljesítés lehetetlenné válásáról tudomást szerző fél haladéktalanul köteles erről a másik felet értesíteni. Az értesítés elmulasztásából eredő kárért a mulasztó felelős.
(2) Ha a teljesítés olyan okból vált lehetetlenné, amelyért a kötelezett felelős, a jogosult a teljesítés elmaradása miatt kártérítést követelhet.
(3) Ha a teljesítés olyan okból vált lehetetlenné, amelyért a jogosult felelős, a kötelezett szabadul tartozása alól, és követelheti kárának megtérítését.
(4) Ha a vagylagos szolgáltatások közül valamelyiknek a teljesítése lehetetlenné válik, a szerződés a többi szolgáltatásra korlátozódik.
(5) Ha a lehetetlenülésért a választásra nem jogosult fél felelős, a másik fél választhat a lehetséges szolgáltatás és a lehetetlenné válás következményei között.
(6) Ha a lehetetlenné vált szolgáltatás tárgyának maradványa a kötelezett birtokában maradt, vagy a kötelezett a szolgáltatás tárgya helyett mástól kárpótlást kapott vagy igényelhet, a jogosult a maradvány, illetőleg a kárpótlás átengedését követelheti az ellenszolgáltatás arányos része ellenében.

3.) A fenti lépések megtétele a közüzemi számláinkon túlmenően minden további tartozásaink megfizetése alól mentesít bennünket. A továbbiakban ne fizessünk a hitelezőinknek egy fillért sem forintban, hiszen a minden magyar állampolgár részvételével alapított Szent Korona Bank a tartozásainkat átvállalta, és részünkre az igazolt, jogos követelések ellenértékét Szentkoronában folyósítja, hogy magunk tudjunk teljesíteni a hitelezőinknek, ha a követelésük vitatása körülményes, illetve biztosított.

Így a terheket nem mi viseljük tovább, hanem a hitelezőink, mivel ha a követeléseiket be akarják hajtani, nekik kell költséges és hosszadalmas bírósági eljárásokat indítani. A bankok nem élhetnek illetékfeljegyzési joggal, így be kell fizetniük a követelésük teljes összegének a 6%-át a bíróság részére.

Azzal, hogy további teljesítéseket nem eszközölünk hitelezőink felé, anyagilag ellehetetlenülnek, és a még regnáló Orbán-kormány nem tudja tőlük beszedni a bankra kivetett adókat, ezzel elősegítjük, felgyorsítjuk távozásukat. Az eljárások során a "hitelezőink" képviselői, banki ügyintézők, tanácsadók, ügyvédek, könyvelők, bírák, bírósági dolgozók és más "hivatalos személyek" megpróbálnak benneteket megfélemlíteni, lebeszélni a fenti cselekvésről, hogy ez nem kivitelezhető, mert nem jogszerű, stb., stb.. Ne higgyetek nekik, mert a fentiek alapján látható, hogy nem csak az Apostoli Magyar Királyság törvényei védenek bennünket, hanem még az illegitim 3. Magyar köztársaság törvényei is (Ptk., Btk., stb.).

A közüzemi számlák közül is a fontossági sorrend: villany, víz, internet, telefon (hogy kommunikálni tudjatok illetve elérhetők legyetek). Gáz, fűtés, stb. csak ezek után következik.
Otthonról az internetes mozgósítás kivitelezhető, semmilyen utcai megmozduláson ne vegyetek részt, mert az a horda érdekét szolgálja Link

Természetesen az Apostoli Magyar Királyság Kormányzói hivatala közben folyamatosan intézi a KIEGYEZÉS-ben foglalt hatalomátvétellel kapcsolatos teendőket, egyeztetve a hazai és a nemzetközi szervek illetékeseivel. A csata a kezdetek előtt eldőlt, a Jóisten döntött, nekünk már csak harcolni kell, de csak ésszel, mert többet ésszel, mint erővel. Az igazság győzni fog.
Csak jogerős bírói végzéssel kibocsátott fizetési meghagyás alapján lennénk végrehajthatók, és végrehajtásra csak és kizárólag az önkormányzati adóosztály, NAV, bírósági és az önálló bírósági
végrehajtó jogosult (az esetek 90%-ban az önálló bírósági végrehajtót bízzák meg, mivel ő privát veszi le a végrehajtási költségeket, amiből vissza tud osztani a hordának, így az nem kerül az államkasszába, amit még külön el kellene lopniuk). A faktorcégek és más követeléskezelők (OTP Faktoring, EOS, Justitia, stb.), pribékjei nem hajthatnak be rajtunk törvényesen semmit, az általuk történő zaklatás esetén azonnal kérjetek rendőri segítséget, melyet meg fogunk kapni. Ha a fenti lépéseket megteszitek, hivatalos végrehajtók sem tudnak velünk szemben eljárni, ez elősegíti az ő távozásukat is, mivel nem lesz bevételük, és a náluk alkalmazottként dolgozó "polgártársaink" sem fognak ingyen dolgozni, és nekik is érdekükben áll, hogy az új nemzeti fizetőeszköz minél előbb teret nyerjen, mivel nekik is jár a havi 1.000 Stk alapjövedelem.

A fenti cselekvéssorozathoz minden segítséget megadunk, keressetek bennünket az ismert minden elérhetőségi helyeinken.

ÉLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!!! ÉLJEN A HAZA, ÉS GYERTEK HAZA, HOGY GYŐZZÖN A VÉR NÉLKÜLI FORRADALOM. AZ UTCÁRA ELEGEK LESZNEK GLATZ FERENC VEZETÉSÉVEL A PATAKI FÉLE BÍRÓK ÉS MÁS HORDATAGOK CIVIL KEZDEMÉNYEZÉSNEK ÁLCÁZVA MAGUKAT, MERT MÁR ÁTLÁTUNK A SZITÁN.

Kecskemét, 2013.06.29.


Borbély József
kormányzó

süti beállítások módosítása