Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

RIASZTÁS DEMONSTRÁCIÓRA! Jún. 28-án “elvi útmutatás” a hiénáknak!

2013. június 20. - Andre Lowoa

red-alert

A MUNKÁSPÁRT és a BAL-RAD JÚNIUS 28-ÁN DÉLELŐTT 10 ÓRÁRA “ELVI IRÁNYMUTATÓ” DEMONSTRÁCIÓT SZERVEZ A PSZÁF SZÉKHÁZA (SAKÁLTANYA) ELÉ!

Mint közismert, a Szász Károly névre hallgató pénzügyi hiéna-a PSZÁF-elnöke-arra próbálja rábeszélni a Handó Tünde által kormányzott “független” magyar biróságot, hogy a devizahitel-perekben a bankok érdekeit képviseljék a magyarok millióival szemben! Szász Hiéna a zömmel külföldi tulajdonú bankok érdekei helyezi előtérbe a magyarok érdekeivel szemben! Állitása szerint “elvi útmutatóval” kiván szolgálni a döbrögista jogszolgáltatás számára!

MUTASSUNK MI-MAGYAROK-”ELVI IRÁNYT” A TÖNKRETÉTELÜNKÖN MUNKÁLKODÓ RABLÓHORDÁNAK!

Június 28-án délelőtt 10 órától vonuljunk a sakálok tanyájához, és hozzuk tudomásukra eltökéltségünket: OTTHONAINKAT, CSALÁDJAINKAT A HAJLÉKTALANSÁGTÓL BÁRMI ÁRON MEGVÉDJÜK!

“Elvi iránymutatásunk” pedig: ha ez nekik nem tetszik-TAKARODJANAK MAGYAR FÖLDRŐL!-vagy MI TAKARITJUK KI ŐKET EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL!

MAGYAROK! DEVIZA-ÉS FORINTHITELESEK! HITEL NÉLKÜLIEK! JOBB ÉS BALOLDALIAK! OTTHONVÉDŐ SZERVEZETEK ÉS “CSAK” ÁLLAMPOLGÁROK!

Június 28-án minél többen gyülekezzünk össze a rablóvár előtt, és fejezzük ki közösen undorunkat és megvetésünket a Szász-féle pofátlan magyar és hazaáruló provokációval szemben! Mutassuk meg ezeknek az aprópénzen megvett, hatalomtól megrészegült banditáknak, hogy ámokfutásaikból elegünk van! Mutassuk meg nekik, hogy a magyar nép immáron ellenáll a kifosztási akcióiknak!

MUTASSUK MEG, HOGY MAGYARORSZÁG A MAGYAR EMBEREKÉ!

Június 28-án (pénteken) várunk minden tiltakozót 10 órára a Budapest I.k. Krisztina krt. 39. alatt lévő sakáltanya elé!

Adjátok hirül mindenkinek ezt a felhivást! Csatlakozzatok minél többen ehhez a felhiváshoz! Legyünk ott minél többen ezen a demonstráción!

NEM ADJUK OTTHONAINKAT! NEM ADJUK HÁZAINKAT! NEM HAGYJUK HAZÁNKAT ELRABOLNI!

TALÁLKOZZUNK 28-ÁN DÉLELŐTT 10-KOR A SAKÁLTANYA ELŐTT!

HARCRA FEL MAGYAROK!

mp1balrad_fejlc3a9c_940_198_twentyten.jpgezt_már_nem_adjukotthonvédö_logo_tüzökölimages-Nepkoztarsasagi cimerred-alert



A június 24-től 29-ig terjedő hét budapesti és pest-megyei Otthonvédő akciók időpontjai, helyszinei

Június 25. – Kedd: 08:30 Budapest, Szabadság-tér

Otthonvédők tiltakozása a Kúria előtt!

Június 26.-Szerda, 08:00 Dunaharaszti, Király-u 50.

KILAKOLTATÁS megakadályozása


süti beállítások módosítása