Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kannibálok és kannibálok, avagy a hasonló a hasonlónak örül

2013. június 16. - Andre Lowoa

A nagypolitika kannibáljai és az egyszerű, hétköznapi emberevők között csak annyi a különbözőség, amennyi a teljesítményük alapján határozható meg, mert szellemiségük egy és ugyanaz. A szír kormányerők ellen harcoló zsoldosok vezetője, amikor kivágja egy fiatal ellenség szívét és még a meleg húst rágja, akkor egy olyan tettet követ el, melynek a lényege teljes mértékben megegyezik azzal a politikával, mely egy ország szívét vágja ki, és emészti meg. A cionista, tömeggyilkos USA épp olyan kannibál, mint az általa támogatott banditavezér. Csak népeket akar felzabálni. Korea, Vietnam, Irak, Afganisztán (hogy csak a nagyobb zabálásait említsük) sok millió halottja pontosan annak a szellemiségnek az áldozata volt, amit most Szíriában művelnek a kannibálok.

Ez az emberevés nem a létszükséglet szüleménye, hanem egy sátáni rítus. Úgy Szíriában -ahol már tömeges méreteket öltött a banditák soraiban-, mint az USA esetében, amely olyanokat mészárolt és mészárol milliószámra, akik még önerőből hatásosan védekezni sem tudnak. Nem a terület, az ideológia, vagy a fenyegetettség készteti erre, hanem a gyilkolási vágy. Egy kannibálösztön alapú, pszichopata rendszer kielégülése, pontosan úgy, ahogy a szívzabáló banditánál is az.

Vér és mocsok mindenhol, amerre járnak, százezreket égetnek el elevenen, és ami a legszörnyűbb, ebbe a sátáni rítusba alapelemként szerepel az arlingtoni katonai temető temetési szertartása is. Az egyik helyen véres kézzel, a másikon fehér kesztyűben áldoznak a sátánnak. Mindenhol csak a halál és a nyomorékság.

Ez a sátáni népség igyekszik magára ölteni az angyalok ruháját, de kilóg a sátánpata, mert a pszichopatákra jellemzően kritikus helyzetben nem tudja megtagadni valódi lényegét. Keresztényekként jelennek meg a tömeggyilkosságaik színhelyein, de a sátáni szellemiség megnyilatkozásakor, az emberevéskor, nem tudnak sötét ösztöneiknek parancsolni, és a tett elkövetésének bírálata helyett maximális támogatásukról biztosították a férgeket.

Amikor már ilyen nyíltan jelenik meg a sátáni erőszak és emberpusztítás, akkor tudható, hogy eljött a végső időszak. Már nincs sem idejük, sem erejük a maszkírozásra, és mert már mindenki tudja, hogy minden állításuk hazugság, ezért a propagandára sem fordítanak elég energiát. Leáldozóban a fekete napjuk, a 7 milliárd ember szemében nem mások, mint paraziták. Nem csak a népeket zabálják fel, hanem a Föld energiáinak nagy részét is. Csak azért, hogy gyilkolni tudjanak. Ez egyre nagyobb tömegek előtt válik nyilvánvalóvá, és egy rövid időn belül egyedül kell szembenézniük nem csak az egész világgal, hanem a saját mérhetetlenül nagy bűneikkel is.

Készülődik a nagy kannibál, hogy átvegye az igazi zabálást a kis kannibáltól. Hazudik, mint a vízfolyás, vegyi fegyverekről, tömegpusztító fegyverekről, inkubátor-gyilkosokról, mikor, miről. Ebben nagyok, de már igen vergődés szagú ez a művelet. Eddig mindenhol vereséget szenvedtek katonai vonatkozásban, de ez lényegében nem érdekli őket, mert a kannibalisztikus gyilkolás a végcél. Nem győzni mennek Szíriába sem, hanem csak gyilkolni. De nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy ebben a műveletben űzött vad lesz a vadászból. 7 milliárd vadász, kőbaltás és szuper-technikával rendelkező óriási erő, tehát az egész emberiség fog rájuk vadászni, ha átlépik a "piros vonalat". Na és persze a cinkosaikra és a zsoldosaikra is. Most épp ezen a vonalon állnak. Összesen sincsenek 100 milliónyian. Rendkívül rossz arány, különösen, ha azt is számításba vesszük, hogy a haditechnika területén is igen nagy a hátrányuk. Az emberanyagról már nem is beszélve. Fajtalankodók, nők, börtönlakók, hontalanok alkotják a hadseregük többségét.

Valahogy el kell pusztulni annak, ami ellene van az egész Teremtésnek. Lehetőleg a saját hülyesége legyen a végrehajtó. Az ehhez nélkülözhetetlen zűr-zavar már minden olyan helyen megjelent, mely a hatósugarukban van. Rendet teremteni már az orwelli módszerekkel sem lehetséges. Fellazult minden, a kártyavár végveszélybe került.

Szép idők jönnek, nagy ajándék a sorstól, hogy ennek tanúi lehetünk.

Kassai Ferenc



Felfegyverzett kannibálok

Az Egyesült Államok jordániai hadgyakorlata arról szól, hogy az amerikaiak innen kívánják biztosítani a banditák fegyverszállítmányait és kiképzését, valamint a repüléstilalmi övezet létrehozásának előkészületeit. Amíg Oroszország a tenger felől és légi úton látja el lehetőségei szerint Asszad seregeit utánpótlással (és csak a kormánnyal korábban megkötött szerződések szerint), addig a Nyugat Jordánia felől kívánja bejuttatni az országba a fegyvereket. Moszkva és Washington kapcsolata újabb mérföldkőhöz, illetve próbatételhez érkezett.

Az Egyesült Államok katonai hadgyakorlatot tart a jordán-szíriai határon, és a 4500 tengerészgyalogos hosszú távon a helyszínen is marad – közölték amerikai katonai források. Ez azt jelenti, hogy a tengerészgyalogosoknak szállított utánpótlás címén a terrorista kannibáloknak özönlik majd a fegyver. Látható, hogy a hazánkon, Lengyelországon, Szlovákián át Törökországba eljuttatott fegyverzet már kevés. A szíriai hadsereg offenzívában halad előre, és naponta foglal vissza területeket, falvakat, városokat, és már előkészületei folynak a terroristák fellegvára elleni hadmozdulatoknak Aleppo ellen. Nemrég 270 terrorista tette le a fegyvert a kormánycsapatok előtt, azzal a kéréssel, hogy a megadásért cserébe nem végzik ki őket.

Miközben Putyin és miniszterei igyekeznek higgadt megbeszéléseket folytatni a rendezés ügyében, és kijelentik, hogy fegyvert csak hivatalos állami szerveknek lehet eladni, addig a nyugat mosolyogva vesz részt ezeken a megbeszéléseken, összevissza ígérget, majd tovább fegyverzi a felforgató terroristákat, akik magukat iszlamistának kiadva elképesztően primitív és embertelen rémtettek ezreit követik el. Kannibalizmus, gyerekkereskedelem, szervkereskedelem, nemi erőszak, emberkínzások. Gyakorlatilag a sötétség minden bugyra fellelhető ott, ahol ezek a cionisták által vezetett és pénzelt primitív lények megvetik a lábukat.

Ez a művelet Nyugat részéről tovább mélyíti azt a szakadékot, amely a Kelet és Nyugat között alakult ki az utóbbi években. Bár közvetlenül és nyíltan nem – és ez később sem várható -, de gyakorlatilag háborús állapotok álltak be, és a hidegháborús idők emlékei elevenednek fel. Korea, Vietnam, Laosz, Kambodzsa, és a hidegháborús szembenállás időszaka. A helyzet szinte tükörképe az akkorinak, és ez még csak fokozódni fog, majd reményeink szerint a nyugati imperializmus bukásával ér véget.

Kemény Gábor





süti beállítások módosítása