Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Egy fontos bizonyíték

2013. június 16. - Andre Lowoa

"A Közel-Kelet – Izrael és Irán részvételével – szintén érintett lesz a háborúban, és Szíria komoly szerepet játszik majd Egyiptom bukásában." (2012. május 16. szerda, 03.10)

A Presstv. comon a következő angol cikk jelent meg, melynek már a címe is bizonyítja a fenti üzenetrészlet hitelességét: Egyptians free to join militants in Syria: Advisor to President Morsi , vagyis: Az Egyiptomiak szabadon csatlakozhatnak a Sziríai harcosokhoz.


Olvass tovább: http://www.uzenetek.eu/news/egy-fontos-bizonyitek/



Morsi rosszabb mint Mubarak?


Érthetetlen, hogy egy állítólag muszlim államelnök miért beszél úgy, mint egy nyugati politikus. A Szíria feletti repüléstilalmi övezet létrehozása egyértelműen nyugati érdek, nem véletlenül ellenzi éppen Oroszország ezt a tervezetet.

A nyugat által létrehozandó repüléstilalmi övezet megvalósítása azt is jelenti, hogy az élelmiszert, ellátmányt, híradástechnikai eszközöket, fegyvert bármilyen mennyiségben és korlátlanul lehet leszállítani a kannibál és gyerekgyilkos lázadóknak, és a szíriai állami létesítményeket, beleértve a kórházakat, gyerekotthonokat, vízhálózatot, mint potenciálisan "vegyi fegyvereket rejtegető objektumokat" porig lehet bombázni, totális káoszt és tényleges humanitárius katasztrófát hozva létre. Azután az ország éppen felszabadított területei gyakorlatilag a külföldi kannibálok (akiket felkelőknek neveznek) révén teljesen kifoszthatók.

Morsi egyiptomi elnök nyugatbarát politikája ilyen értelemben egyértelműen hasonló Mubarakéhoz, ő sem tett volna mást, kiszolgálta volna a nyugati-izraeli érdekeket. Úgy tűnik, hogy az ilyen nyugatbarát politikai megnyilvánulások mind a török, mind az egyiptomi elnök részéről megmutatják, hogy semmivel sem jobbak a nyugati politikusoknál, és minden Izrael-ellenes retorika csupán a színjátékhoz tartozik. A játszma része, amivel a keleti, tényleges nyugatellenes erőket megtéveszteni szándékoznak. A Korán alapján ugyanis muszlim ember egyszerűen semmilyen szín alatt, semmi esetben sem követhet nyugatbarát politikát. Nem érthet egyet velük, nem segítheti őket és nem is támadhatja a nyugat ellenségeit. Ahogy igaz keresztény ember sem cselekedhet így. Még akkor sem, ha valaki minden erejével igyekszik elhitetni vele, hogy létezhet harmadik út is, hol az USA-izraeli érdekek, hol egyebek mellé állva...

Vagy talán negyedik út, egy létrehozandó "kalifátussal", Törökország vagy Egyiptom vezetése alatt, egyesítve a közel-kelet államait, ha a nyugat összeomlásával lehetőség adódik rá? Ezért a célért érné meg együttműködni a nyugati szabadkőműves-sátánista államelnökökkel? A hétköznapi rossz politikai döntések jól megmutatják, hogy erre most mind Törökország, mind Egyiptom politikai vezetése szellemileg-erkölcsileg alkalmatlan, és meglehetősen gátlástalan is. Tehát semmiféle cél sem szentesítheti hibás döntéseiket. Pedig valamit nagyon akarhatnak, ha hajlandóak képviselni nyugati politikai érdekeket...

Felmerülhet a kérdés, hogy mi lenne, ha Irán és Oroszország biztosítaná a repüléstilalmi övezet biztonságát? Azon kívül, hogy a nyugat ebbe biztosan nem menne bele, valószínűleg egyszerűen erkölcsi alapon sem Irán, sem Oroszország nem vállalná ezt. Ha valakinek segítek megvédeni a házát, nem veszem saját tulajdonba, semmi ideig sem, hogy megvédhessem másnak, inkább segítek a bajbajutott személynek, hogy közösen megvédjük azt, az ő tulajdonában.

Az utóbbi hónapok megmutatták, hogy kik Szíria barátai, és kik az ellenségei. A politikai szándékok, helyezkedések, kicsinyes kirohanások, álszent javaslatok hol felszínes, hol jobban kidolgozott hazugságokkal párosultak. Lassan azonban már minden nyilvánvaló.

Tálas András

süti beállítások módosítása