Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Háború

2013. június 01. - Andre Lowoa

Karen Hudes, aki 20 évet dolgozott a Világbanknál megerősítette, hogy a központi banki családok tulajdonolják és irányítják a világot. Azt is elmondta, hogy a bankárok készek alkalmazni a statáriumot, hogy megvédjék tisztességtelen hitelmonopóliumukat. (A terror elleni háború természetesen csak egy ürügy.)

Az egykori Világbanki bennfenntes, az ex vezető jogtanácsos Karen Hudes azt mondja, hogy a globális pénzügyi rendszert egy kis korrupt csoport uralja, a hataloméhes figurák a magántulajdonban lévő Szövetségi Tartalékbank (Federal Reserve) köré összpontosultak.

Hálózatuk megszerezte a média irányítását, hogy fedezzék a bűncselekményeket ‘is’, – magyarázta. A The New Americannak adott egyik interjújában Hudes azt mondta, hogy amikor megpróbálta megfújni a sípot a Világbanknál lévő problémák miatt, kirúgták. Most együtt az informátorok hálózatával Hudes eltökélt, hogy felfedje és megszüntesse a korrupciót. Azt állítja, biztos a sikerben.

Hivatkozva egy 2011-ben robbant svájci tanulmányra, ami a PLOS ONE nevű folyóiratban jelent meg a “globális vállalatirányítási hálózat” címmel, Hudes rámutatott arra, hogy szervezetek egy kis csoportja – főleg pénzügyi intézmények és főként a központi bankok – tetemes befolyást gyakorolnak a nemzetközi gazdaságra a színfalak mögött.

“Ami valójában történik az az, hogy a világ erőforrásait ez a csoport uralja,” – magyarázza hozzátéve, hogy a “korrupt hatalmi haszonlesőknek” sikerült uralmuk alá hajtani a médiát is. “Nekik meg van engedve, hogy ezt tegyék.”



Az állam foglyul ejtése

Hudes, aki ügyvédként mintegy két évtizedet töltött a Világbank jogi osztályán, közelről vizsgálta a hálózat machinációit. “Rájöttem, hogy most már államok foglyul ejtésével foglalkozunk ott, ahol a kormányzati intézményekről ez a korrupt csoport dönt,” – mondta a New American-nek egy telefonos interjúban. “Az amerikai kormány pillérei – néhány közülük – működésképtelen az állam foglyul ejtése miatt; ez egy nagy sztori, egy nagy eltussolás.”

A hálózat középpontjában, mondja Hudes, 147 pénzügyi intézmény és központi bankok – elsősorban a Szövetségi Tartalékbank áll, amit a Kongresszus hozott létre, de tulajdonosa lényegében magánbankok kartellje. “Ez a történet arról szól, hogyan játszották titokban a nemzetközi pénzügyi rendszert, főként a központi bankok – róluk beszélünk,” – magyarázta. “A központi bankárok játsszák a rendszert. Azt mondanám, hogy ez a hatalom megragadása.”

Különösen a Szövetségi Tartalékbank áll a hálózat és eltussolás közepén, folytatta Hudes hivatkozva a politikai és felügyeleti szervre, mely vezető kormányzati és Tartalékbanki tisztviselőket foglal magában. A központi bankárok manipulálják az arany árát is, tette hozzá visszhangozva az elterjedt aggodalmakat, melyet a New American széles körben dokumentált. Sőt a pontatlan világbanki pénzügyi kimutatások is kapcsolatban vannak az amerikai központi bankkal, melyre próbált rávilágítani.

A sötét, de rendkívül erős Nemzetközi Fizetések Bankja szolgál “ezen magán központi bankárok klubjául” – folytatta Hudes. “Vajon az emberek továbbra is szeretnék országuk adósságának kamatait fizetni nekik, amikor rájönnek a titkos trükkökre, melyeket ez a csoport művel? Ne felejtsük el, hogy hogyan gazdagították magukat rendkívüli módon és azt, hogyan vették el az  adófizetők pénzét a mentőcsomagokra.”

Nincs arany a Fort Knoxban

Beavatkoztak az arany árába, mondta Hudes, és azért tették, mert a hatalmas hálózat és a központi bankok “kapaszkodnak a papírpénzbe” – ezt a gyanút osztja számos elemző, sőt magas rangú kormányzati tisztviselők is. A világbank informátora azt is elmondta, hogy ellentétben a hivatalos állításokkal ő nem hiszi, hogy bármilyen arany lett volna a Fort Knoxban. Még a kongresszusi és a külföldi kormányok is megpróbálták kideríteni, hogy a nemesfémek még mindig ott vannak-e, de nem jártak túl sok sikerrel. Hudes ugyanakkor úgy véli, hogy a csalás végül ki fog derülni.

“Olyan ez, mint amikor a bűnözők megpróbálják kitalálni, hogy hova rejtőzzenek el. Ez egy maffia.” – mondta. “Ezek a tettesek megragadtak minden gazdasági hatalmat, sikeresen beszivárogtak mindkét oldalon, úgyhogy olyan embereket fogunk találni, akik állítólag megpróbálnak harcolni a korrupció ellen, de valójában félretájékoztató dolgokat terjesztenek, és elgáncsolnak bárkit, akik kiállnak a közös fellépés érdekében… Azok a gengszterek azt hiszik, hogyha tudatlanságban képesek tartani a világot, akkor hosszabb ideig tart, mire elvéreznek.”

Reform vagy statárium?

Miközben a médiát a “hatalmi haszonlesők” hálózata uralja, Hudes külföldi kormányokkal, újságírókkal, amerikai tisztviselőkkel, állami kormányokkal dolgozik együtt, és az informátorok széles koalíciójával, hogy nyíltan kirobbantsák az egész átverést. Elég sokakat érdekel a külföldi kormányok közül, és az Egyesült Államok állami tisztviselői körében is.

“Egy tiszta pénzügyi rendszerért dolgozunk, eközben az emberek, akik nem tudták, hogy miképp játszottak a rendszerrel, azok meg fogják tudni” – mondta. “Azért teszünk, hogy egy másfajta nemzetközi pénzügyi rendszerünk legyen… Ez valami újfajta világ lesz, ahol az emberek tudni fogják, hogy mi folyik – nincs több titkos egyezség; nem engedhető, hogy megtörténjen. Egy másfajta médiánk kell hogy legyen, ha az emberek nem akarják, hogy uralják és ellenőrizzék őket, amit úgy hiszem senki sem szeretne.”

Míg Hudes optimistán nyilatkozik azt is elismeri, hogy a világ jelenleg komoly veszélyekkel néz szembe – vannak még tervek a statárium bevezetésére az Egyesült Államokban – mondta. A következő lépés kritikus lesz az emberiség számára. Mint ilyen, érvel Hudes, alapvető fontosságú, hogy az emberek a világon megtudják, hogy a törvénytelenség, a korrupció és a lopás a legmagasabb szinten folyik, és ennek véget kell vetni egyszer és mindenkorra. A tétlenség következményei katasztrofálisak lennének.

/ The New American /

süti beállítások módosítása