Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A doktornő aki meglátta a valóságot.

2013. május 22. - Andre Lowoa

Ghislaine Saint-Pierre Lanctot kanadai orvosnő, akit a könyv megjelenése után megfosztottak doktori címétől, s megtiltották neki, hogy orvosként praktizáljon. Könyvében elénk tárja utazásainak, kutatásainak, vizsgálódásainak megdöbbentő eredményét. S ami a legfontosabb: gyakorlati megoldást kínál mindannyiunk számára, akik ki akarunk szállni az egészségügyi gépezetből - élve.

Idézet a doktornőtől:

"Mindenfelé megosztottságot, háborút, szegénységet, éhínséget, terrorizmust, félelmet, betegséget, szenvedést, öregedést és halált tapasztalok. Az életnek nincs semmi értelme. Ez maga a Pokol, itt a Földön! Egyszerűen véget vethetnék az egésznek itt és most, s visszatérhetnék oda, ahonnan jöttem. De ehelyett kitartok, s megpróbálom elodázni az elkerülhetetlen végítéletet.

Miért tűröm mindezt? Mert lelkem mélyén tudom, hogy ez az egész értelmetlen badarság, egy mesterségesen létrehozott illúzió. Egy kis hangocska azt súgja nekem, hogy élhetek békében, hogy ez a bolygó képes eltartani mindannyiunkat, hogy a szeretet képes futótűzként terjedni, s hogy a boldogság csak arra vár, hogy kinyújtsuk érte a karunkat, és magunkhoz engedjük.

Én csak rendületlenül hallgatózom tovább és kitartok. Próbálok túlélni bármi áron... Szeretném megismerni a Paradicsomot itt a Földön.

 

süti beállítások módosítása