Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Putyin – Zjuganov megbeszélés Szocsiban

2013. május 20. - Andre Lowoa

Május 15-én Szocsiban fogadta az Oroszországi Föderáció Elnöke Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin a KPRF Állami Duma frakciójának vezetőit.
a8652d_41d464e89be2799a2a49A KPRF (Oroszországi Föderáció Kommunista Pártja) delegációját Gennagyij Andrejevics Zjuganov a KPRF KB. elnöke vezette. Jelen volt az Állami Duma kommunista első elnökhelyettese I.I. Melnyikov, és a KPRF titkára, a Duma elnökségi tagja J. Afonyin.
A találkozón G.A. Zjuganov felvetette a bizalmatlanság kérdését az oktatási miniszter Dmitrij Livanovval szemben.

“Ami az oktatás és a tudomány terén történik, szerintem is sok dolog nincs rendben”-válaszolta Putyin elnök. “Kérem, tárgyalják át ezt a kérdést. Bár úgy hiszem, abban Önök is egyetértenek, hogy a strukturális reformokra szükség van”

Zjuganov figyelmeztette az elnököt a D. Livanova amerikai cég tevékenységére. Szerinte az orosz kutatási eredményekre kiváncsiak.

Válaszában Putyin elnök elmondta: “Nem lehetett előre látni ezt a tevékenységet, de a Tudományos Akadémia alá kell rendelni a tevékenységét”

G.A. Zjuganov felvetette az Oroszországot ért hátrányokat a WTO-hoz történt csatlakozással. Kifejtette, hogy a csatlakozást követően a mezőgazdaság súlyos válságba került. A sertéshús ára kilogrammonként 15-20 rubellel(110-140ft) mig a baromfihús kilója 10 rubellel(kb.70ft.) drágult.

A felvetésre válaszul az elnök a következőket mondta: “Az Ön által emlitett veszteségeket mindenképpen ki kell vizsgálni! Én biztosan megteszem, és ha ez igy van, lépni kell!”

A továbbiakban G.A. Zjuganov kifejtette a közelgő választások kapcsán: “68 párt mutatott be programot-ám azokból a mi ötleteink sugároznak. A parlamentünk idén 20 éves. Most öt párti, és a Jabloko számit még valamit a maga 3%-ával. A többi mind azt állitja, hogy ők a helyi választások nyertesei”

A KPRF elnöke felvetette a “RUSNANO” privatizációs ügyét. Emlékeztette az államfőt, hogy a vállalat vezetője-Anatolij Csubajsz-nemrégiben bejelentette az állami tulajdonú cég privatizációs szándékát.

“A “RUSNANO” privatizációját nem tervezzük”-mondta válaszul Putyin elnök.

A találkozó további részében megtárgyalták az aktuális kérdéseket, a Duma jogalkotási tevékenységét, és a felkészülést a közelgő szeptemberi választásokra.

(kprf.ru )

Oroszországban az összes elítélt DNS mintáját begyűjtik


Az Orosz Ítéletvégrehajtó Szolgálat begyűjti az összes elítélt DNS mintáját. A hivatal már megrendelte az első 190000 darab eszközt a vérvizsgálathoz.

http://hungarian....begyujtik/

süti beállítások módosítása