Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Katonai mozgolódások hazánkban

2013. május 20. - Andre Lowoa

Talán nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy Magyarországnak jelenleg nem csak jelentős harcászati eszközei, de tulajdonképpen honvédelme sincsen, ezért minden hazánkban történő katonai mozgolódás duplán gyanús abban, hogy ellenünk, a magyar nép ellen történik-e. Kezdve akár a 2006-os tömegoszlatási módszerek, eszközök, stb. bevetésétől a 2010-ben berepült két izraeli kémrepülőgépen át - amelyek szabadon körözhettek a ferihegyi repülőtér fölött - napjainkig történhetnek olyan mozgolódások, átcsoportosítások, gyakorlatozások, stb., amelyekről nem árt minél többünknek tudnia. Ennek okán hoztam létre ezt a topikot, hogy észrevételeinket egyetlen helyen összegezhessük, és hogy később gond nélkül visszakereshessük ezeket. Leginkább olyan eseményekre számítok, amelyek Magyarország területén belül történtek és történnek, vagy a magyar katonaságot érintik - a külföldi események, így pl. a folyton lebegtetett Irán-Izrael háború máshol tárgyalandó téma. Ha bármilyen észrevételetek van; harckocsikat, tankot, vadászgépet láttatok, gyakorlatoztak, mozgolódás volt valahol - főleg olyan, amelyről a hírekben sem számoltak be -, azt ide írjátok meg bátran! TEK akció ugyanúgy jöhet, viszont persze azt már magam sem tudom, hogy van-e olyan mozgolódás, amelynek "kiszivárogtatásával" tényleg magunk ellen tennénk. Mindazonáltal szerintem érdemes megosztani az észrevételeket.

A ferencvárosi síneken több tucat tankot(?) szállítottak 2013. május 17.-én, 16:50 körül. A videót egyik ismerősömnek köszönhetem, viszont a kommentárjait, vagyis a hangsávot leszedtem róla, ezért süket.


Ezenkívül számos más katona jelenlétéről adott nekem számot a városban. Ez utóbbira rákeresve találtam meg, hogy a honvedelem.hu-n a Hősök terén megrendezett Helyőrségi Tavaszi Szemléről adtak hírt, ami magyarázza a városban a katonák látványát, viszont ehhez valószínűleg nincs köze a még ugyanazon a napon vasúton szállított több tucat tankhoz. Honnan, hová, és miért szállíthatták ezeket?

http://kritikaigondolkodas.blogol.hu/


A Haza Nem Eladó

Az azonosan gondolkodók közötti kapcsolat hiánya felelős azért, hogy egy kisebbség a szó szoros értelmében az orránál fogva vezeti a többséget. Éppen ezért felelevenítjük, 2012. júniusában elindított és azóta egyre terjedő akciónkat. Aki egyetért és magáénak vallja az alább felsoroltakat, vagy legalább annak nagyobb részét, az kössön fel egy nemzeti színű vékony kis szalagot a gépkocsija antennájára, hogy láthatóvá váljunk egymás számára, mert mi vagyunk többen.

Felemelő érzés, amikor egymás számára ismeretlenek, látva a szalagot üdvözlik egymást. Szavak nélkül is tudják, hogy egy azonosan gondolkodó nemzettársukkal találkoztak. Ez nem csak velem fordult elő, hanem többen beszámoltak hasonló élményről. Próbálják ki, ha már elég sokan leszünk, akkor győzünk.

  1. A Haza Nem Eladó!
  2. Az ország és az emberek kifosztásáért felelős személyeket törvényszék elé kell állítani.
  3. A történelmi Alkotmány jogfolytonosságát helyre kell állítani.
  4. Kétkamarás parlamentet kell felállítani Alsó és Felső Házzal, visszahívható képviselőkkel.
  5. Az ország alapellátását és túlélését garantáló élelmiszer termelés nemzetstratégiai és nemzetbiztonsági kérdés kell hogy legyen. Éppen ezért ez nem alapulhat külföldi behozatalon.
  6. Az ország vérkeringésének számító infrastruktúrák és ágazatok állami kézben kell hogy legyenek. (Ivóvízhálózat, elektromos áram hálózat, gázelosztó hálózat, szennyvíz hálózat, úthálózat, fegyveripar,….)
  7. Közvagyont érintő szerződések nem lehetnek titkosak. (kivétel katonai és nemzetbiztonsági szempontok alapján)
  8. Be kell vezetni a politikai felelősségre vonhatóságot.
  9. A pénzkibocsátás joga a magyar államé kell hogy legyen és a pénz fedezete pedig a munka.
  10. A történelmi Alkotmány jogfolytonosságának helyreállításával visszatérhetünk őseink államformájához, így megnyílik a lehetőség mindazon szerződések felülvizsgálatára, amely szerződések következtében szolgasorba került az ország.
  11. Magyarországon mindenkinek meg kell tudni élni aki dolgozik. A társadalmi egyensúlyt helyre kell állítani és ez akkor tekinthető helyreállítottnak, ha már újra érdemes lesz itt jövőt tervezni a fiataloknak és nem külföldön.
  12. Nem akarunk a „teszko népévé” válni és hajlandóak is vagyunk ezért cselekedni.

Kásler Árpád

(magyarázat: „teszko népének” nevezem azokat akik nem törődnek az ország és a nemzet sorsával, nem foglalkoznak a jövővel, nem érdekli az, hogy a jövő generációnak mit hagyunk hátra, zombik módra néznek ki a fejükből és fogyasztanak mindent amit eléjük raknak anélkül, hogy szelektálnának, legyen az akár élelmiszernek nevezett termék, vagy szellemi táplálék.)

Nagyban
Biztosan szeretnéd, hogy feltegyem, vagy csak azért küldted el, hogy valamire felhívjad figyelmemet amit nem vettem észre?

süti beállítások módosítása