Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Farkasok völgye: Palesztina

2013. május 15. - Andre Lowoa

kurtlar-vadisi-filistin…”Nem könnyű egy szülőföldet keresni, hajléktalan zsidóknak… És lesz még több fájdalom. A fájdalom tanítja meg a patkányokat is, merre szabad menniük és merre nem. Az állatok, csak a fájdalomból tanulnak.”

6cc5146bcce0f8cb4f9205592797f384_1283886891Ez a film világosan mutatja meg, hogy Izraelben hogyan is bánnak a legyőzöttekkel és szimpatizánsaikkal.

A filmsorozat első része, a “Farkasok völgye: Irak”, majd az itt látható második rész, a: “Palesztina”, – Törökországban minden nézettségi rekordot megdöntött.

Mert bizony ezt a filmet nem holmi “nácifasisztarasszista” stáb készítette, – hanem maguk a törökök. Azok a törökök, kik évtizedekig voltak feltétlen szövetségesei Izraelnek. Egészen a Gázai népirtás (2008) gyalázatos eseményeiig, majd a “Mavi Marmara” török segélyszállító hajón történt izraeli mészárlásig és a hajó erőszakos elfoglalásáig.

Ezzel is indul a történet. Lássuk tehát, mi történt a Mavi Marmarán, aztán pedig a “Farkasok völgyében: Palesztinában”:


Megjegyzés:

Nem lepődnénk meg azon, hogyha Törökországban már készülne egy harmadik része is a filmsorozatnak. Melynek címe a következő lesz: “Farkasok völgye: Magyarország”.

Szabad Riport Tudósító Iroda

süti beállítások módosítása