Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A kommunista, az kommunista!

2013. május 13. - Andre Lowoa

A napokban tartotta kongresszusát a Magyar Kommunista Munkáspárt. A kongresszus összehívásának fő oka, a párt névváltoztatása volt, amit a hatályban lévő törvények miatt kellett megváltoztatni. Az párt új neve Magyar Munkáspárt lett, melyet az egybegyűltek egyhangúlag megszavaztak.

Thürmer Gyula pártvezető élesen bírálta a mai politikai vezetés, és a baloldali jelszavak mögé bújó, liberális, politikai tömörüléseket. Továbbá hevesen reagált a névváltoztatás miatt, valamint a helyzet kialakulásáért a "rohadt kapitalistákat" olta! Az idézőjel nem véletlen, mert szó szerinti idézet.

A pártvezető eme kijelentésével részben egyetértünk, ugyanakkor felhívjuk megtévelyedett testvéreink, és azoknak a figyelmét, akik fogalomzavarban szenvednek. Nincs olyan, hogy NEMZETI KOMMUNISTA, csak KOMMUNISTA! A kongresszus díszítéséből a Lenin kép nem maradhatott el, és a marxista-leninista ideológia melletti kiállás sem! Mozgalmunk ideológiájában nincs szürke. Csak fekete vagy fehér. A hungarizmus szent és sérthetetlen! Krisztusi erkölcs és szociális érzékenység.

A kommunizmus bármennyire is szociális lepel mögé rejtőzik, akkor is csak a sátánt szolgálja!

Alföldi Pál

süti beállítások módosítása