Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

RÁCZ SÁNDOR MÉLTÁTÁSA

2013. május 12. - Andre Lowoa

________________________________________________________

1956 - HUNGARY

1956 ELHALLGATOTT TÉNYEI

_______________________________________________________________________________

MEG KELL HALLGATNI DÉNES JÁNOS HITELES SZAVAIT

www.magyarportal.hu/magyar_adok/VilagRadioTV.htm

A PÁRTÁLLAMI KORMÁNY RÉSZÉRŐL KI LESZ JELEN A TEMETÉSEN?

Rácz Sándor búcsúztatása május 23-án, csütörtökön 11 órakor a Szent István Bazilikában tartandó gyászmisével kezdődik, és 14 órakor a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben, a Fővárosi Közgyűlés által adományozott díszsírhelynél folytatódik. A gyászszertartást Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke végzi.

Első két képen Rácz Sándor, a gerinces magyar. Harmadik képen Dénes János, akit az ávós rendőrök visznek el egy rendezvényről, kezében Pongrátz Gergely könyve. Dénes János a kőbányai Richter gyár munkástanácsának az elnöke volt. Részleteket erről az alábbi felvételen mond el. Az egyik könyvnapon árulta a saját könyveit és nemzeti kiadványokat, mert az 56-os műveknek külön sátor nem járt a mai Magyarországon! Végül Bali Sándor (1923-1982), aki az 56-os pesti munkástanácsnak a titkára volt és együtt küzdött Rácz Sándorral, őt is a feledésbe szeretnék küldeni jelenlegi megszállóink. Az egész 56-nak nincs méltó helye az iskolai oktatásban. Mint ahogy a teljes magyar történelemnek sem.


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/r%C3%A1cz-s%C3%A1ndor-m%C3%A9lt%C3%A1t%C3%A1sa

süti beállítások módosítása