Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kedden "lesöprik a bankokat a kibertérképről"

2013. május 05. - Andre Lowoa

Május 7-ére tervezi az Anonymous nemzetközi hackercsoport az USA-hadművelet kivitelezését, amely egy globális, koordinált kibertámadás lesz az amerikai bankok és kormányzati szervek ellen. Biztonsági szakértők szerint az intézmények jobban teszik, ha felkészülnek - írja a bankinfosecurity.com.
Az Anonymous nemzetközi hackercsoport globális támadást tervez május hetedikére az amerikai pénzintézetek és kormányzati szervek ellen, az akciót USA-hadműveketnek (OperationUSA) nevezték el. Egy koordinált DDoS támadással próbálják majd megbénítani a kiberbűnözők az intézmények honlapjait, hogy ezzel hívják fel a figyelmet "az Egyesült Államok Irakban, Afganisztánban, Pakisztánban és saját területén elkövetett háborús bűneire" - fogalmaz a csoport.

A retro-jellegű, viszonylag kevés szaktudással is kivitelezhető DDoS típusú támadások mellett az Anonymous tagok közleménye szerint kifinomultabb támadásokra is számítania kell a potenciális áldozatoknak. "Le fogunk söpörni titeket a kibertérképről" - fenyegeti a bankokat a hackercsoport.

Biztonsági szakértők arra hívják fel a figyelmet, hogy az ügyintézőket fel kell készíteni az szolgáltatások akadozása miatt elégedetlen ügyfelek szakszerű tájékoztatására, illetve május 7-én az IT-részlegek egész napos készültségére is szükség lesz majd.
http://www.portfo...rtfoliobox

süti beállítások módosítása