Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Nem lett volna II. világháború zsidók nélkül.

2013. április 29. - Andre Lowoa

A kommunizmus-cionizmus áldozatai és egyben túlélői is vagyunk.

Vajon a fölszólalók kimondják majd, hogy mindkét "izmus" zsidó találmány. Kimondják majd azt is, hogy a pártok többsége is ezen az alapon áll?

Nem lett volna II. világháború zsidók nélkül.

Betiltották Hegedűs Loránt rendezvényét is

A rendőrség betiltotta az "antiszemitizmus fővárosában", Budapesten megrendezésre kerülő Zsidó Világkongresszus kezdetének időpontjára szervezett antibolsevista és anticionista népgyűlést, melyet Hegedűs Loránt szervezett.

A tiltó határozat indoklása az 1947-es párizsi békeszerződésre hivatkozik, és provokációnak minősíti a rendezvényt. Hegedűs Lorántné, (még) jobbikos képviselő a bíróságon támadja meg a határozatot.

A református egyházmegye pedig egyházjogi eljárást fontolgat a tiszteletessel szemben. Református lelkész kontra Krisztus gyilkosai...

A miniszterelnök felhívására a belügyminisztérium mindent megmozdulást megtilt ami a kóser torra érkezők "méltóságát" sértheti.

Juhász Pál

süti beállítások módosítása