Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Orosz Külügyminisztérium: az ENSZ-et Aszad ellenfelei irányítják

2013. április 28. - Andre Lowoa

Az ENSZ Titkárságát azok vezetik, akik a szíriai rendszerváltásban érdekeltek, nem pedig a vegyi fegyverek használatának a megakadályozásában,

- nyilatkozta Alekszander Lukasevics, az orosz Külügyminisztérium szóvivője, kommentálva a vegyi fegyverek lehetséges alkalmazásáról szóló kijelentéseket Szíriában.

A diplomata emlékeztetett rá, hogy miután a szíriai ellenzéki fegyveresek március 19-én, Aleppo környékén, mérgező anyagot tartalmazó lőszert vetettek be, a szíriai kormány azonnal felkérte az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy teljeskörű vizsgálatot folytassanak az incidens felderítése céljából. Az ENSZ főtitkárának kezdeti pozitív reakciója azonban drámai változáson esett át számos állam befolyása hatására, ami a politizált megközelítés nyílt demonstrációja, - vélekedik Lukasevics.

ruvr.ru

Sürgős lett a nyugati katonai beavatkozás Szíriában

Nem először próbálja a nyugat eljátszani ezt az aljas színjátékot, miszerint tömegpusztító fegyverekre hivatkozva akar katonai beavatkozást. Eddig csupán a "lázadóknak" nevezett terroristákat pénzelték, most azonban fontos lett a gyors beavatkozás.

Ennek okáról a függetlennek tekinthető sajtóból kapunk választ. A szíriai kormányerők változtattak eddig alkalmazott stratégiáikon, és ennek köszönhetően jelentős sikereket értek el. A fővárosba beszivárgott terrorista csoportokat szinte teljesen felszámolták, hosszú hónapok után nyugodtabb a helyzet Damaszkuszban. Más városokban is jelentős sikereket értek el. Az amerikai kormány megijedt a szíriai hadsereg sikereitől - mondta Omran al-Zaubi, szír tájékoztatási miniszter.

A vád, miszerint a szíriai kormány vegyi fegyvert vetett be, egy koholmány. Elsősorban azért, mert ahol ezek a fizetett terroristák fellelhetőek, ott nagyon sok szíriai lakos, családok, gyerekek is élnek, és a kormány célja őket megmenteni, és nem elpusztítani. Egyetlen gyár volt Szíriában, ahol vegyi fegyver előállítására megvan a technológia, és ezt a gyárat a szíriai kormány kérésére ENSZ ellenőrzése alá akarták vonni, de kérésüket az ENSZ figyelmen kívül hagyta. Erről azonban nem tudósít a nyugati sajtó, csak a gyanúsítgatást hangoztatják.

Iraki és Afganisztán után akinek a vegyi fegyver mesét be lehet adni, az komplett idióta.

Kemény Gábor

Szíria csatlakozna a BRICS csoporthoz

Szíria információs minisztere bejelentette, hogy szándékukban áll a Sanghaj Együttműködési Szervezethez (SCO) és a fejlődő országokat tömörítő BRICS csoporthoz való csatlakozás. A közeljövőben Szíria megkezdené a felkészülést a csatlakozáshoz, és a miniszter szerint a válsághelyzet felszámolását követően jelentős orosz részvételre számítanak az ország újjáépítésében is.

A közelmúltban a BRICS dél-afrikai csúcstalálkozóján a tagországok közös nyilatkozatot adtak, hogy a szíriai helyzetet békés úton, katonai beavatkozás nélkül kell rendezni. Ez egyben azt is jelenti, hogy a BRICS csoport nem engedi az ENSZ által esetlegesen legalizált NATO beavatkozást sem.

Ez a lépés utat nyitott Szíria BRICS csatlakozása felé, mivel az államszövetség láthatóan számos országnak menedéket jelent a az agresszív atlantista terjeszkedéssel szemben.

A nyugati tömb elhibázott, agresszív politikája ahelyett, hogy eredményre vezetne, a keleti országok számára egyengeti az utat - és ha nem hajlandók az expanzív politika feladására, nemsokára valamennyi, a NATO által fenyegetett ország a felemelkedő keleti szövetségi rendszerben keres menedéket.

Hídfő.net

süti beállítások módosítása