Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Magyarország megszállásának a forgatókönyve:

2013. április 28. - Andre Lowoa

1. lépés Hozzuk létre azokat a szabályokat , amely lehetővé teszi az ország lefoglalását a majdani látszat adósság miatt!

Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet!!!!! Érted?


1982 évi Törvényrendelet!!!!!!

Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).

A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon.

A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető semmiféle hivatal részére Magyarországon.

A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban.

A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon.

A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon."


ÉS ÍME A FRANKÓ JOGSZABÁLY: Link

2. lépés gazdaság alapjainak kivéreztetése: Csinálj rendszerváltást. Majd privatizáld az államvagyont szarért-húgyért a csinovnyikjaidnak. Kezd az élelelmiszer iparral és a feldolgozó iparral, privatizáld azt és építsd le!

3. Szítss belső ellentéteket, hozz létre pártokat vetésforgóban, aztán uszítsd a legagresszívabb kisebbséget az anyanemzetre. Ha nincsennek elegen szaporítsd fel őket és hozass olyan törvényeket, amellyel előnyös kivételezett helyzetbe hozod őket, kivívva a kivéreztetett lakosság ellenállását.

4. Szoríts meg ha nem elég az elkeseredés a lakosság körében: Két legyet ütsz egy csapásra. Egy, hogy lakosság fiatal része elvándorol, pont azok akik értelmesek és meg tudnák akadályozni a ténykedésed és utánpótlást tudna biztosítani a nemzet megerősödéséhez.

5. Vezess be valuta alapú hitelt, told orba szájba hogy mindenki beleugorjon, elhigyjék, hogy a hosszú kilátástalan meddő időszak után kitörési pontot kaptak. Aztán emeld négyszeresére a kamatokat és törlesztőrészleteket.

6. továbbra is tüzeld az agresszív kisebbséget és tedd közzé az összes nemzettel szembeni általad jóváhagyott és támogatott visszaéléseit.

7. Alapítss egy radikálisként, rasszistaként elkönyvelt pártot, amelyben a kivéreztetett lakosság megmentőt lát. Húzd fel a semmiből, a kezedben lévő média segítségével. Ez a párt lesz a későbbi jelenléted Cassius Bellije, akik miatt mint rasszista, antiszemita gyülekezet miatt bevonulsz az országba. Ez lesz az indok!

8. Perverz módon alípts egy téged ajnározó közösséget: Hitgyüli azoknak, akik már csak Istenben bíznak. Minősítsd történelmi egyházzá. Sarcold a birkáidat!
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=438613


9. Alapíts biztonsági szolgálatokat, amik a te kezedben vannak és légy annyira perverz, hogy kis logikával kiderüljön ez a tény... Inkal-Kahal...

10. Szükség van az aktív jelenlétedre a megszálláshoz?
Semmi gond: vidd csődbe az ország légitársaságát és miközben mindenki a csőd felháborító tényéről beszél nyugodtan leszállhatnak a katonáidat telepeseidet szállító gépek.A barba trükk: miután embereid itt vannak állíts mindent helyre, hogy eltüntesd a nyomokat.

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/03/elbaltaztak_de_lagalabb_nem_kell_fizetni/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WBbrbmpbmtc


11. Nemzet bosszantására, nyomd magad az arcukba: Zsidó kongesszus, zsidó kulturális fesztivál, óriásplakátok 1%-os adó felajánlás, orszéág légterébe berepülések, csinálj békemenetet és a többi és a többi.

https://www.youtube.com/watch?v=Go4vVMAUUCc

http://hvg.hu/vilag/20130318_Budapesten_ulesezik_a_Zsido_Vilagkongress

12. Rasszizmusra és antiszemitizmusra hivatkozva: hozz drónokat és tankokat az országba:

Tarcalra megérkeztek a tankok a zsidó világkongresszusra:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/480194_574419349264598_603494655_n.jpg

A drónos cikket és hírt cenzúrázták....

Nos fentiek tények ismeretében végre észbe kaphat mindenki, aki eddig még nem kapott! Mindenki tegye meg azt ami kötelessége!

 

Aramis 

süti beállítások módosítása