Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Cionista bálványimádat!

2013. április 07. - Andre Lowoa

Tudjuk és nap mint nap látjuk a cionizmus,szabadkőműves jelképeket szerte a világban! Az egyik ilyen fő jelképük a 2001-ben lerombolt World Trade Center ikertornyok voltak! Pontos és teljesen hiteles információ nincs a katasztrófa (sajnos haltak meg tisztességes,értékes emberek is) okozóiról, de beáldozták, háborús (azóta folyamatos háborúk) térnyerésük miatt.

Viszont az ikertornyok fontosságát, szimbolikáját mutatja, hogy 2006 óta épül az új mega komplexum az One world Trade Center, másik nevén a Freedom Tower, vagyis Szabadság torony.

De milyen szabadság? Tudjuk kik ezek a felszabadítók, ismerjük őket és az ő szabadságukat, és nem csak mi, hanem egyre többen az USA -ban is.

Számtalan demonstráció és tüntetés zajlik le az államokban a rendszer ellen, melyről mélyen hallgat a cionbarát média!

Néhány adat az épülő bálványról: 560 méter összmagasság, 300 ezer négyzetméter és a beruházás összköltsége meghaladja a 3,8 milliárd dollárt,közel 900 milliárd forint!

Számunkra az sem különös,hogy az építési munkálatokat ugyanaz a cég végzi amely annak idején a két ikertornyot építette!

A szálak mindig összefutnak! 

Harcos Péter

süti beállítások módosítása