Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Úgy lesz, ahogy mondtuk - a kormány az IMF-hez készül

2013. március 25. - Andre Lowoa

Ugye emlékeznek kedves régi olvasóink, amikor a mostani helytartó garnitúra kormányra került, az első kiadott tervezetüket elemezve ezt a következtetést vontuk le – a hangzatos programok végén jön az IMF. Ezt most kissé felgyorsítja a ciprusi válság. Az EU első összeomló bankrendszerű országa máris viszi magával hazánkat. Ennek okát röviden úgy lehetne elmondani, hogy az EU-n belül vannak erős és vannak nagyon gyenge gazdaságok. A gyenge gazdaságok valutája (devizája) instabil. A befektetési tőke oda megy, ahol stabilitást lát, mert a befektetési lehetőségek általában 5-10 évre szólnak. Ha egy ország besorolása rossz, akkor már csak úgy tud némi befektetéshez jutni, hogy nagyon magas kamatot ígér. A stabil hitelek helyett (ha már egyszer úgy elrontottak mindent, hogy szükséges a hitel) nem a hiteleket, és a gazdaság stabilitási állami befektetéseket választották, hanem a függetlenedési hajsza elméletük miatt az állampapír értékpapír piacot.

Ez egy nagyon veszélyes hazárdjáték volt. Az eredményt pedig hozza a most lejátszódó folyamat. A ciprusi eset miatt a tőke rakéta sebességgel vonult el a gyenge valuták piacairól. Az egész művelet alapvetően veszélyes azért, mert hihetetlen sok időt vesztett az ország, és stratégiai pontokat. Kockára kerültek a pénzügyi tartalékok, az ország besorolás pedig nagyot esik, a most bedőlni készülő értékpapírjai miatt. Nem lesz más, mint vagy 3-4 hónap múlva csődöt jelenteni, vagy lehet menni az IMF-hez. Itt jön azonnal képbe milyen stratégiai pontokat is vesztett el a kormány. Az IMF ugyanis már nagyon felkészülten várja a magyar kormányt. és nem fog egyezkedni, hanem egyszerűen megmondja, hogy mi lesz. Bérbefagyasztásoktól kezdve a szociális megvonásokig. A bankadó eltörlésétől, a minden különadó eltörléséig. Helyette a nép megadóztatása, ha kell még a nyugdíjasokat is - és ezt a játékot nem kerülheti el a kormány.

Orbánék most Moszkvában bíznak, de hatalmasat kell majd csalódniuk - és a legrosszabbkor fogják őket kilökni a kapun kívülre, amikor már azt hiszik, minden rendben. Moszkva nem felejt. Ha Moszkva segíteni akart volna, akkor odahajítja Ciprusnak azt az 5,8 milliárd dollárt. Mi az nekik. De nem tették. Mert a háború csak most kezdődik. A kelet olyan stratégiai fölényben van, hogy el sem lehet képzelni. Vezetőnk 10 évvel ezelőtt azt írta: Afganisztán és Irak. A Kelet becsalogatta New Yorkot abba a szerepbe, amiben saját magát fogja kivégezni. Ezekben az országokban szépen lassan és csendben elvérzik a nyugat. Így is lett. Az erő szélsebesen száll el. A patkányok pedig menekülnének a süllyedő hajóról. 

Az egész történetben nem lesz más, mint végül IMF pénz. Igen rossz feltételekkel. Szépen csináltátok gyerekek. Ezt is elrontottátok, ahogy mindent.

Kemény Gábor

süti beállítások módosítása