Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

MINTHA CSAK ITTHON LENNÉNK...

2013. március 24. - Andre Lowoa

Magyarországon is tombol a közbiztonság
Franciaország vészesen sodródik a barbárság felé – állítja egy álnéven publikáló francia újságíró.

Végre valaki ki merte mondani a nyilvánvaló tényt: Franciaország megállíthatatlanul sodródik a káosz felé. A Laurent Obertone álnéven publikáló, 28 éves francia újságíró, január közepén megjelent France: A Clockwork Orange (magyarul Franciaország: Mechanikus Narancs) című könyvében adatokkal és tényekkel bizonyítja, hogy az országban rohamosan növekszik a bűncselekmények száma, és egyre elterjedtebbé válnak a különböző társadalomellenes viselkedési formák.

Obertone könyvében rámutat arra is, hogy a politikusok és a média hosszú évek óta szőnyeg alá söpri a barbarizálódás egyre szembeötlőbb jeleit. "Senkinek nem kellene homokba dugni a fejét, és elfednie a valóságot" – hangoztatja a szerző. A valóság pedig szerinte a következő: "Minden egyes nap 13 ezer rablás, 2 ezer támadás és 200 erőszak történik Franciaországban" – írja Obertone, hangsúlyozva, hogy a hivatalos bűnügyi statisztikában a bűncselekmények egy része (közel egyharmada) nem szerepel, mert nem minden esetben történik feljelentés. A szerző becslései szerint évente hozzávetőleg 12 millió bűncselekményt követnek el Franciaországban.


Mint minden olyan esetben, amikor valaki ki mer mondani egy olyan igazságot, amelyet az uralkodó elit nem akar meghallani, fölharsan a "szakértelem", a "politikai korrektség" és a "tolerancia" hamis jelszavait ismételgető kórus. A hatalom birtokosainak zsoldjában álló újságírók és kriminológusok azonnal "elfogultnak" és "tudománytalannak" minősítették a fiatal újságíró könyvét, de már rásütötték a "rasszista" bélyeget is. "Liberális" és "baloldali" bírálói szerint ugyanis mindaz, amit Obertone leírt, a "szélsőjobboldal malmára hajtja a vizet", mivel a szerző "kapcsolatot feltételez a bűnözés növekedése és a bevándorlás között". Az idehaza is ismert balliberális gondolkodásmód tehát Galliában sem ismeretlen: mindegy, mi az igazság, a lényeg az, hogy a "szélsőjobboldal ne erősödjön meg". Tény és való egyébként, hogy a vezető politikusok közül egyedül a Nemzeti Front vezére, Marine Le Pen magasztalta a könyvet. A radikális jobboldali politikus felszólította a franciákat, hogy "olvassák el, és másokat is vegyenek rá az elolvasására". Maga Obertone ugyanakkor tagadta, hogy a radikális jobboldallal szimpatizálna. Politikailag függetlennek vallja magát.

Obertone a France 2 televíziós csatornának adott nyilatkozatában kijelentette: "Harcolok azért, amit igazságnak érzek, azonban a média nem szentel kellő figyelmet ennek a kérdésnek". A szerző könyvében sokkal szigorúbb büntetéseket javasol a jelenlegieknél. Ami annál is inkább kellemetlen a kormányzat számára, mivel a héten került a parlament elé egy olyan törvényjavaslat, amely az elzárás mellett szélesítené az "egyéb büntetési formák" (pénzbüntetés, házi őrizet, átnevelés stb.) alkalmazásának lehetőségeit. Mint emlékezetes, az előző francia elnök, Nikolas Sarkozy a "zéró tolerancia" elvét hirdette a bűnözőkkel szemben.

A könyv több bestseller-listán is előkelő helyen áll. A január közepén napvilágot látott 35 ezer példányát rövid idő alatt elkapkodták. Azóta újabb 20 ezer példányt nyomtattak ki, és a könyvet továbbra is viszik, mint a cukrot. Ami nem is csoda, hiszen a hazugságok áradatában fuldokló emberek igénylik az őszinte és igaz szót.


Perge Ottó - The Telegraph nyomán

süti beállítások módosítása