Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

2013. március 23. - Andre Lowoa

Tisztelt Honfitársunk!

A Váralja Szövetség 2011 februárjában petíciót indított a Regnum Marianum-templom újjáépítése ügyében és több mint húszezer aláírást gyűjtött össze az egykor a budapesti Városligetben állt, Rákosi parancsára 1951-ben lerombolt templom újjáépítéséért.

Az eredeti templom újjáépítését sem a katolikus egyházvezetés, sem a kormány nem támogatja - az altemplom helyreállítása és egy szakrális emlékhely kialakítása ugyanakkor nem lehetetlen. Most Csete György Kossuth-díjas építésszel fogtunk össze, aki már meg is tervezte a nemzeti kegyhelyet. A Váralja Szövetség a petíció aláíróinak megkérdezését követően fog dönteni a kezdeményezés folytatásáról.

A Regnum Marianum-templom ügyében indított kezdeményezésünk állásáról, Csete György terveiről és minden fejleményről képes beszámolót talál hírünkben: KATTINTSON!

Következő levelünkben kiküldjük magát az internetes szavazást. A szavazást március 25-én hétfőn 8 órakor indítjuk és március 31-én vasárnap 18 órakor zárjuk le, a technikai lebonyolításról szervezetünk fog gondoskodni.

Barátsággal:
Váralja Szövetség

süti beállítások módosítása