Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Gyűlölet-kereskedők

2013. március 22. - Andre Lowoa

Gyűlölet-kereskedőkGyakran azok papolnak a gyűlölet és a rasszizmus ellen, akik aktívan gyakorolják. Az "anti-gyűlölet" mozgalmakat Észak Amerikában cionisták vezetik, nálunk a ballib. Az amerikai cionista szervezetek élén olyan csoportok haladnak, mint az Anti-Defamation League (ADL) és a South-Poverty Law Center (SPLC), de a fő ellenség nem a gyűlölet, hanem azok az emberek, "akik nem szeretik Izraelt". A SPLC fenntartja a "hatewatch" ("utálom nézni") website-ját, ahol kiadványaival támadja és próbálja megfélemlíteni a kritikát megfogalmazókat, olyanokat is, mint a VeteransToday.com, amely kíméletlenül, konzekvensen, és tapasztalatok alapján fogalmazza meg bírálatát. Amíg néhány SPLC cél kifejezetten nem támogatja a rasszizmust, a feltüntetett "gyűlölet csoportok" az igazságot nem akarják hallani.

A SPLC felhívta és fenyegette Imam Mohammad al-Asit, mert al-Asi elmondja az igazságot a 9/11-ről: "A kérdésre csak azután válaszol, hogy elhagyta a pódiumot. Al-Asi azt állította, hogy öt izraeli állampolgár - feltételezett tagjai a Mossad izraeli hírszerző ügynökségnek - filmet forgattak a World Trade Center támadásáról".A SPLC nem fogja azt mondani, hogy Asi "állítása igaz. A Mossad ügynökök időben felállították a kamerákat, a World Trade Centerre irányítva. Mivel a két torony felrobbant , a "táncoló izraeliek" vadul ünnepelték a 9/11 művelet sikerét. Miután pozitívan azonosította hazugságvizsgáló helyett is a Mossad-ügynököket a tánc, visszaküldték őket Izraelbe, a főügyész, Michael Mukasey, egy amerikai-izraeli kettős állampolgár, aki hencegett a tévében azt követően, hogy elküldte New York-ba, a dokumentált eseményt".
Mi olyan gyűlöletes abban, hogy Izraelt vádoló 9/11 bizonyítékokról tárgyalnak? Miért hibáztatják a muzulmánokat? Miért van ez a kettős mérce? A rövid válasz: Azért, mert az "anti-gyűlöletcsoportok" cionista propaganda műveletek, melyeket magyar vonatkozásban is jól ismerhetünk Magyarország fasiszta fellegvárkénti bemutatásban. Mint látható, az izraeli módszerek nyugaton is hasonlóak.

Viszont nem úgy működik, hogy egy bizonyos csoportnak mindig igazat kell adni, ha sáros, ha nem! Ha van bizonyíték az állítólagos muszlim elkövetők ellen, mi van az FBI azon állításával, hogy Osama Bin Laden "nem akarta" a 9/11-et, mert "nincs komoly bizonyíték" az ő részvételére. Ugyanígy, nincs egy szemernyi bizonyíték sem - beszállókártya, jegy stubs, biztonsági videók vagy tanúvallomások a légitársaságok alkalmazottaitól - hogy a 19 állítólagos gépeltérítő valaha is felszállt a négy jetre, amelyeket állítólag felhasználtak a támadásokhoz. Khalid Sheikh Mohammedet, a feltételezett 9/11 "lángelmét", brutálisan megkínozták, hogy bevallja, a 9/11-et, valamint számos más bűncselekményt. De az úgynevezett anti-gyűlölet csoportok nem törődnek a bizonyítékokkal.

Az Anti-Defamation League (ADL) még rosszabb, mint a SPLC. Az ADL többször megrágalmazott 9/11-el foglalkozó, tárgyilagos szemléletű személyeket, mint "antiszemitákat a 9/11 összeesküvés teoretikusaiként". Soha semmilyen bizonyítékot nem tudtak bemutatni a feltételezett antiszemitizmusukról. Az ADL esetében, aki megemlíti az Izrael 9/11 mellett szóló bizonyítékokat, implicit módon automatikusan jelölt az "antiszemita" minősítésre, és bár, már sokszor említésre került, antiszemita csak szemita népekkel szemben lehet valaki, márpedig a kazár-zsidó nem sémi származású. Ha a cionisták által emlegetett gyűlöletet keresik, csak bele kell nézniük a tükörbe. Példa a cionista gyűlölet légió.

A Claremont College of California, Yaron professzor Raviv nemrégiben a palesztin diákokat "csótányoknak" nevezte. A "csótányt" gyakran használják az elkövetők a népirtás áldozataira; azt jelenti, hogy az áldozattá vált csoportok férgek, irtani kell őket. Mégis, a Claremont Főiskola adminisztrációja megtagadta a Raviv professzor felelősségre vonását vagy fegyelmezését. Raviv nem az egyetlen népirtó gyűlölettel töltött izraeli. Szinte minden cionista izraeli támogatta az Operation Cast Lead-ot 2009-ben. Az Operation Cast Lead közepén, a Ha'aretz számolt be: "A Gázai hatalmas pusztítást ábrázoló képek ellenére, és számos sebesült és meggyilkolt, köztük nők és gyermekek esetében, 82 százaléka a lakosságnak úgy véli, hogy Izrael nem ment túl a katonai erő alkalmazásában, amit a Hamász ellen gyakorolt. Ez azt jelenti, hogy szinte minden Izrael zsidó polgár melegen támogatja a menedzsment céljait, működését, és a tűzerőt".

Más szóval, gyakorlatilag az összes cionista izraeli támogatta az elképesztően brutális tömeges kiirtását palesztin nőknek és gyermekeknek, szándékos célzással az iskolákra mecsetekre, és az ENSZ-épületekre. A fehér foszfor használata még rosszabb a védtelen civilek ellen (Link). Úgy tűnik, hogy szinte az egész lakosság cionista izraeli népirtó, az áldozatok pedig "csótányok" - csakúgy, mint ahogy Raviv professzor tekinti a palesztinokat. Egy friss példa is mutatja, hogy milyen szélsőséges lehet a cionista gyűlölet. Miután a tragédiában, amelyben 17 palesztin zarándokot öltek meg egy busz lezuhanásával, az izraeli Facebook kommentelő örvendezett.

"Nem tudtam kérni ennél jobb reggelt, mint ez a mai. Kár, hogy nincs még egy nulla a végén (az áldozatok száma)" írta a Facebook felhasználó, Kobi Yaacov Saroussi.

"Great! Reméljük, a buszon mindenki arab volt!" - mondta Eitan Wolfer Eifergan.

"Sosem toleráltam az arabokat ... meg kell ölni őket" írta Kobi Noga.

Izraeli katona Shenhav Sharbit írta: "Májusban minden arab meghal. Büszke rasszista vagyok."

Shenhav Sharbit tagja az Izrael Golan Brigade-nak - mint egy másik Mor Ostrovski nevű katona, aki a közelmúltban a beíráshoz mellékelt egy fotót, egy palesztin gyermek fejével a puskája célkeresztjében.

Sajnos Sharbit fotója nem csak fantázia. Az izraeli hadsereg rutinszerűen követ el gyilkosságokat palesztin gyermekek ellen mesterlövészekkel, amikor a gyerekek játszanak a járdákon és az iskolaudvaron. Chris Hedges, Amerika egyik legelismertebb újságírója írta a Harper magazinban (2001. október), hogy ő több háborús övezetben volt már, de ő soha nem látott katonákat csalogató gyermekeket és közelükben fegyvert, de megölték őket sportból. Látta, izraeli katonák csinálják ezt a megszállt területeken.
Hedges tanúsítása nem volt szabálytól eltérő, hanem része egy nagyobb izraeli politikai húzásnak a palesztin gyerekek ellen.

Egy cikk a British Medical Journal-ban (04/10/16) arra a következtetésre jutott: "a 621 gyermek kétharmadát (2/3-a 15 év alatti), megölték az ellenőrző pontokon, az utcán, az iskolába menet, a saját otthonukban. Meghaltak kézifegyverek tüzétől. A mesterlövész lövése az esetek több mint felében a fejet, nyakat és a mellkast érte. Egyértelmű, hogy a katonák rutinszerűen jogosultak lőni, ölni gyermekeket, olyan helyzetekben, ahol alig vagy egyáltalán nem éri őket fenyegetés". A gyermekek lelövése sport, mint nemzeti politika, hogy a gyűlöletnek szabad utat engedtek.
Sok cionista annyira tele van gyűlölettel, hogy ki is mond - és le is ír - hihetetlenül ésszerűtlen dolgokat. Tavaly Andrew Adler, a cionista Atlanta Jewish Times lap szerkesztője, megjelentett egy szerkesztői felszólítást Izrael Államhoz, hogy öljék meg Obama elnököt. Miért? Azért, mert Obama nem hajlandó Netanjahu megbízásából megtámadni Iránt Izrael számára. Ez már nem csak gyűlölet. Ez az out-of-ellenőrzés, over-the-top gyűlölet. Az Izraelben érezhető cionista undor vélt ellenségeik ellen valóban elképesztő.

Ne feledjük, hogy ez nem arról szól, hogy csupán néhány szélsőséges gondolkodik, érez így. A cionizmus egészéről van szó. Mint látható, az izraeliek 82%-a - gyakorlatilag Izrael egész cionista népessége - támogatja az Operation Cast Lead népirtást a palesztinok ellen. Andrew Adler, Shenhav Sharbit, és az összes többi hasonszőrű olyan, mint a többi másik cionista. Az egyetlen különbség az, hogy egy részük csak mondja, amig a többi gondolkodás nélkül végre is hajtja. Ha a cionisták gyűlöletét az ADL és a SPLC szeretné leállítani, meg kell dolgozni érte, és véget kell vetni a cionizmusnak. A valóságban, a legrosszabb gyűlölet-csoport a földön a cionizmus maga.
 

süti beállítások módosítása