Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az etióp zsidóknak "védőoltás" készült

2013. március 16. - Andre Lowoa

Az etióp zsidóknak "védőoltás" készültIzrael a nemkívánatos fekete etióp zsidó bevándorlásra az elmúlt években permetezésekkel válaszolt, és kifejlesztette a Depo-Provera vakcinát. Talila Nesher kormány tisztviselő először ismerte el azt a gyakorlatot, hogy etiópiai származású nőkön alkalmazzák intravénásan a hosszú hatású fogamzásgátlót, a Depo-Provera-t. Az Egészségügyi Minisztérium főigazgatója Prof. Ron Gamzu utasította a négy egészségügyi üzemeltető szervezetet, hogy hagyják abba vakcinázást. A minisztérium és más állami szervek korábban tagadták ezt a gyakorlatot, amelyről először számoltak be öt évvel ezelőtt. Gamzu levele utasította az összes nőgyógyászt, hogy a HMO nem újítja meg az előírásokat és a Depo-Provera etióp nőkön való alkalmazását, ha valamilyen oknál fogva tartani lehet attól, hogy esetleg nem értik a kezelés következményeit". Gamzu utasította az orvosokat, hogy használjanak tolmácsokat ha szükséges.

Az etióp nők azt mondták, hogy a vakcinát tartalmazó fecskendőket mégis használták, annak ellenére, hogy megtagadták a hozzájárulást az eljáráshoz. Ennek az eredményeként az etióp közösség a felére csökkent az elmúlt évtizedben. A helyi "állítólagos emberi jogi szervezetek" egy nyilvános levélből ismerhették meg a történteket - ami kimondta, hogy azonnal felfüggeszti a közigazgatás a hormon injekciókat - felismerve a korábbi izraeli hatósági eljárást, az átfogó mesterséges csökkentését az etióp születéseknek. Sharona Eliahu-Chai a Szövetség a Polgári Jogokért Izraelben szervezettől követelte, hogy az izraeli egészségügyi hatóságok felügyelete állítsa le a vakcinázást azonnal, és vizsgálatot követel.


A Haaretz jelentésekben az izraeli tisztviselők elismerték az etiópiai származású nők hosszú távú fogamzásgátlási gyakorlatát, és a gyógyszer, nemzeti jelentésekben szerepelő háromhavonkénti alkalmazását. Hedva Eyal felügyelt egy olyan vizsgálatot, amely kimutatta, hogy a Depo-Provera felhasználóinak 57%-a etióp volt Izraelben, bár az etióp közösség kevesebb, mint 2%-a lakosságnak. Az etiópok széleskörűen szembesülnek a rasszizmussal és a diszkriminációval a munkahelyeken, a lakhatás és oktatás területén. Az etióp zsidók bevándorlását már régóta bírálták a rabbik és a fehér izraeliek. Különböző források már nyíltan erős rasszizmusról beszélnek Izraelben, amely azt jelenti, hogy "csak askenázi fehér gyerekeket akar Izrael". Még aktív politikus is ösztönözi a csőcselék gyűlöletbeszédét, mondván, hogy a fekete menedékkérő bevándorló zsidó "rák a testünkön". Ezt az uralkodó Likud párt részéről Miri Negev jelentette ki, utalva arra, hogy európai zsidók alapították Izraelt, és továbbra is uralják intézményeit.

"Adj szállást a tótnak, és kitúr a hajlékodból". A mondás, az ún. askenázi kazár-zsidók esetében is tökéletesen igaz. Az egykori Júdeára hivatkozva "visszafoglalták" azt a földet, amin soha egyetlen ősük sem élt. A fajzsidókat pusztítva zabálnak fel mindent amit a szemük és a kapzsiságuk megkíván, és mint mindig, kerül indok minden nép kifosztására és kiirtására. A fekete zsidó pedig számukra nem zsidó, még ha "jobban zsidó", vér szerint is, mint az askenázi. Izrael a nemzetközi joggal szemben deportálja és kitoloncolja a szudáni és eritreai menekülteket Eli Yishai keményvonalas belügyminiszter parancsára, de Magyarországra mindenféle szemetet is beengednek állampolgárnak, pedig csak az elcsatolt területek magyarságát illetné meg ez a jog és lehetőség. A bevándorlók létszámadatait most készül titkosítani egy FIDESZ-es "javaslat"...
 

süti beállítások módosítása