Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

2013. március 12. - Andre Lowoa

Ne gondoljátok azt,hogy itten elérhetjük a többezres bejegyzés-számot. Ahogy az eseményeket figyelhetitek, rá fogtok jönni mikor leszen váltás San Sebastian de Garabandal-ról -Rosario- La Salette -re az andre.blogol.hu alatt. Mint észrevehettétek testvéreim az uzenet.blogol.hu már megváltozott, még valamit oda kellett volna tennem, de helyhiány miatt, s úgy gondolván még talán nem leszen fontos, így megvárom vele ki tulajdonképpen a hamis próféta. S a negyedik, az akv.blogol.hu ez csak azoknak érdekes akik nem homokra akarják építeni a kapcsolatukat, hanem erős egységben kőre, így akik megkapják a címét már bizonyára tudják a miért...

(6) – Ima az Antikrisztus megállítására

„Ó Jézus, imádkozom, hogy Isten az Ő irgalmasságában megakadályozza az Antikrisztust és aljas hadseregét abban, hogy rémületet (terrort) és nehézségeket okozzanak az Ö (az atya) gyermekeinek.
Azért imádkozunk, hogy az Antikrisztus megállításra kerüljön, és hogy a büntető kéz vissza legyen tartva a Nagyfigyelmeztetés alatt történő megtérések által.”

(18) – Ima az Antikrisztus és csoportjának megállításáért
Ó, drága Jézus, mentsd meg a világot az Antikrisztustól. Védj meg minket a sátán gonosz csapdájától. Mentsd meg Egyházad maradékát a Gonosztól Adj minden Egyházadnak erőt és kegyelmeket, melyre szükség lesz, hogy megvédjen minket a háborúk és az üldözések idején, amelyet a sátán és terrorista hadserege tervez ellenünk. Ámen.


(20) – Ima, mely segít megállítani az Antikrisztust abban, hogy elpusztítsa gyermekeimet.

„Ó, Mennyei Atya, drága Fiad nevében hívlak, hogy akadályozd meg az Antikrisztust abban, hogy gyermekeid lelkét megkaparintsa.
Kérlek Téged Mindenható Atya, állítsd meg őt abban, hogy rémületet okozzon gyermekeidnek.
Kérlek Téged, állítsd meg őt, hogy ne tudja Teremtésedet megfertőzni, és kérlek, légy irgalmas azokhoz a szegény lelkekhez, akik majd tehetetlenek lesznek vele szemben.
Hallgasd meg drága Atyám imámat, és mentsd meg minden gyermekedet ettől a szörnyű gonoszságtól. Ámen”

(42) – Böjti ima az egy világpénznem megakadályozására

Ó, Legmagasságosabb Isten,
Felajánlom Neked böjtöm ajándékát,
Hogy állítsd meg a gonosz szorítását a világban,
Amelyet azért terveztek, hogy megfosszák hazámat az élelemtől, beleértve az élet kenyerét is.
Fogadd el felajánlásomat, és hallgasd meg más nemzetekért mondott könyörgésemet is, hogy megakadályozza azt a szenvedést, amelyet az Antikrisztus tervez.

Ments meg minket, drága Urunk, ettől a gonoszságtól, és védd meg hitünket,
Hogy tisztelhessünk Téged azzal a szabadsággal, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy örökkön örökké szeressünk és imádjunk Téged. Ámen.

(54) – Ima az Atyához, a Harmadik Világháború hatásának enyhítésére

Ó Mennyei Atya, szeretett Fiad Jézus Krisztus nevében kérlek, aki nagyon sokat szenvedett az emberiség bűneiért, segíts nekünk ezekben a nehéz időkben, amellyel szembesülünk.
Segíts nekünk, hogy túléljük az üldöztetést, amelyet a kapzsi uralkodók és mindazok terveztek, akik el akarják pusztítani Egyházadat és gyermekeidet.
Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy segíts családjaink táplálásában, és mentsd meg azok életét – akiket akaratuk ellenére – a háborúba kényszerítenek.

Szeretünk Téged, Drága Atyánk.
Kérünk Téged, segíts minket a szükség idején.
Ments ki minket az Antikrisztus szorításából.
Segíts nekünk, hogy átvészeljük bélyegét, a fenevad bélyegét, azáltal, hogy visszautasítjuk azt.
Segíts azoknak, akik szeretnek Téged, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz, minden időben, hogy megadhasd nekünk a kegyelmeket ahhoz, hogy életben maradjunk testben és lélekben. Ámen.


(61) – Ima a Világ ellenőrzésének elhárításáért

Ó, drága Mennyei Atyám,

Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztrefeszítésének emlékére

Kérlek téged, védj meg minket, gyermekeidet, a Keresztrefeszítéstől, amelyet az Antikrisztus és követői terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet.

Add meg nekünk azokat a kegyelmeket, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy elutasítsuk a Fenevad Bélyegét, és add meg nekünk a szükséges segítséget, hogy leküzdjük a világ gonoszságait, melyeket azok terjesztenek, akik a sátán útját követik.

Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket elég erőssé ahhoz, hogy mindenkor felállhassunk Szent Szavad hirdetésére.

(71) - Ima, hogy megmeneküljünk az üldöztetéstől

Ó, Jézus, mentsd meg Isten gyermekeit az Antikrisztustól.
Védj meg minket a Föld ellenőrzésének terveitől.
Urunk, ments meg minket az üldöztetéstől.
Védd meg a sötét lelkeket az Antikrisztustól, hogy Szemedben megmenekülhessenek.
Segíts minket gyengeségünkben.
Lelkileg erősíts meg minket, hogy felemeljük és vezessük egymást, miközben Hadseregedben a Paradicsom Kapui felé menetelünk.
Szükségem van Rád, drága Jézus.
Szeretlek Téged drága Jézus.
Dicsőítem Jelenlétedet a Földön.
Kerülöm a sötétséget.
Imádlak Téged és átadom neked testemet és lelkemet, hogy Jelenléted Igazságát kinyilatkoztathasd nekem, hogy mindenkor bízzak Irgalmasságodban. Ámen.


(83) - Ima a büntetések enyhítésére

„Ó, drága Atyánk, Legmagasságosabb Isten, mi, a Te szegény gyermekeid Mennyei Trónod elé vetjük magunkat.
Könyörgünk Hozzád, szabadítsd meg a világot a gonosztól.
Irgalmasságodért esedezünk azon lelkek számára, akik rettenetes nehézségeket okoznak gyermekeidnek a Földön.
Kérünk Téged, bocsáss meg nekik.
Kérünk Téged, távolítsd el az Antikrisztust, amint ismertté tette magát.
Kérünk Téged drága Urunk, enyhítsd büntetésed Kezét.
Kérünk Téged, helyette fogadd el imáinkat és szenvedéseinket, hogy könnyítse gyermekeid szenvedéseit ebben az időben.
Bízunk benned.
Tisztelünk Téged.
Köszönjük azt a nagy áldozatot Neked, amelyet akkor hoztál, amikor elküldted egyetlen Fiadat, Jézus Krisztust, hogy megszabadítson minket a gonosztól.
Ismét köszöntjük Fiadat, mint az Emberiség Üdvözítőjét.
Kérünk Téged, védj meg minket. Tarts távol minket a bajtól. Segítsd családunkat. Légy Irgalmas hozzánk. Ámen.”

(100) – A Keresztes Imahadjárat 100. imája: „A Kereszténység túléléséért”

Ó, drága Jézus, azon képességért könyörgünk Hozzád, hogy túléljük a megpróbáltatásokat, amelyekkel most szembesülünk, mivel az utolsó Igaz Pápa befejezte az Irántad való Küldetését.

Segíts nekünk, hogy ellenálljunk a szörnyű visszaéléseknek, amelyekkel most szembe kell néznünk azon Egyház összeomlása miatt, amelyet mi valamikor megismertük.

Ne engedd soha, hogy eltérjünk Isteni Szavad Igazságától.

Segíts nekünk, hogy csendben maradjunk, amikor a támadások a vállunkra nehezednek arra csábítva minket, hogy hátat fordítsunk neked és a Szentségeknek, melyeket Te adtál a világnak.

Borítsd be Hadseregedet egy pajzshoz hasonlóan azzal az erőteljes Szeretettel, amelyre szükségünk van, hogy megvédjen minket a hamis prófétával és az Antikrisztussal szemben.

Segítsd Egyházadat a Földön, hogy elterjedjen és gyarapodjon; hogy ragaszkodjon az Igazság betartásához, és hogy segítsen testvéreinket az Igazság Ösvényén vezetni, hogy megfelelően felkészítsen minket Második Eljöveteledre. Ámen.

A Keresztes Imahadjárat 101. imája: Csodatevő ima, hogy megérezzük Jézus Jelenlétét

„Ó, Drága Mindenható Atyánk, Teremtője mindannak, ami van, és ami lesz, segíts mindnyájunkat, akik képesek vagyunk felismerni Szeretett Fiad Jelenlétét ma az Egyházban, hogy nagyon erősekké váljunk.

Segíts nekem legyőzni félelmemet, magányosságomat és azt az elutasítást, amelyet szeretteimtől szenvedek el a miatt, hogy Fiadat, Jézus Krisztust, a Megváltómat követem.

Kérlek, védd meg szeretteimet attól, hogy beleessenek abba a csapdába, hogy elhiszik a hazugságokat, amelyet a Sátán azért agyalt ki, hogy Isten minden gyermekét tönkretegye, megossza és pusztítást okozzon közöttük.

Kérlek, segíts mindazoknak, akik a förtelmet követik Egyházadban, hogy megmeneküljenek a Pokol örök tüzétől. Ámen.”

süti beállítások módosítása