Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

AZ IGAZSÁG ITT VAN, nem a tévében…

2013. március 12. - Andre Lowoa

Népi Felhatalmazás Alkotmányozó Nemzetgyűlés Összehívására

(teljes szöveg, és a kapcsolódó beszéd)

A mai napon 2013. március 9. napján Budapesten a József nádor téren egybegyűlt magyar állampolgárok, aláírásunkkal is hitelesítve, mint a magyar nemzet tagjai kinyilvánítjuk a Történelmi Alkotmány jogfolytonossága helyreállításának szándékát, és felhatalmazzuk Kásler Árpád magyar állampolgárt, hogy legjobb tudása és tiszta lelkiismerete szerint tegye meg a szükséges intézkedéseket az Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívására.

Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés tagjai lehetnek mindazon magyar állampolgárok, nemtől, vallási hovatartozástól, nemzetiségtől függetlenül, vagy az elcsatolt területekre rekedt magyar nemzetiségű polgárok, akik szabad akaratukat kifejezve, Magyarország Történelmi Alkotmánya jogfolytonosságának helyreállításában közreműködnek.

1944. március 19. hajnalán elkezdődött német megszállás óta egyszer sem kíséreltük meg ősi alkotmányunk jogfolytonosságának helyreállítását, pedig nemzetünk fennmaradásának garanciájaként ezt történelmi alkotmányunk kötelezővé teszi.

A történelmi alkotmány normája szerint az állam felelősségre vonható. Az állam a történelmi alkotmány esetében elszámoltatható, mert az alkotmány a nemzet államalkotó akarata. Tehát a nemzet, az élő szerves emberi közösség alanya, az értékelvi meghatározója a társadalmi cselekvésnek. Az állam a működési elveiben feltétlenül az életet kell, hogy szolgálja. Az alkotmány és az alkotmányos állam az életnek alárendelt struktúra egészen az önkormányzatokig.

A jogfolytonosság a magyar közjog múltjának, jelenének és jövőjének a legfontosabb kérdése, helyreállítására sor került a török uralom után 1687-ben, később 1791-ben, 1867-ben és 1920-ban.

A Történelmi Alkotmány eleget tesz az eszményi alkotmányossági követelményeknek, úgymint:

  • A népszuverenitás és népképviselet.
  • A hatalmi ágak szétválasztása és egyensúlya.
  • A jogállam (törvények uralma).
  • A törvény előtti egyenlőség (egyenjogúság).

A jogfolytonosságunkat tagadó buharini-féle alkotmány, majd annak helyettesítése egy párt által létrehozott alaptörvénnyel, megnyitja a lehetőséget a nemzet előtt, hogy helyreállítsa a jogfolytonosságot. Úgy, ahogy a török megszállók által ránk kényszerített terheket a megszállók kivonulása után semmissé tettük, úgy fogjuk semmisé tenni a jogtalanul ránk erőltetett követeléseket. Szóba sem jöhetett a török adószedők által ránk erőltetett adók további fizetése. A törökök kivonultak és helytartóiknak lehetetlen lett volna elhitetni egy országgal, hogy az adókat továbbra is fizetnünk kell a törökök által megjelölt bankoknak. Sztálin pontosan tudta mit csinál, amikor erőszakkal megakadályozta ősi alkotmányosságunk helyreállítását. Pontosan tudta, hogy létünk lényegét kell kitépnie tudatunkból ahhoz, hogy nemzetünk gerince megroppanjon.

Politikusaink nem beszélnek a Történelmi Alkotmányunk jogfolytonosságának helyreállításáról, ugyanis annak alapján ezt a népet nem lehetne adósrabszolgaságba hajtani. Népünk tehetsége, szorgalma és alkotóképessége ha nem görnyed elképesztő terhek alatt, akkor a gazdaságunk, országunk törvényszerűen virágzásnak indul. Ezt a nemzetet szándékosan, tudatosan, tervezetten hajtották bele az adósságcsapdába.

A mi kötelességünk a jogfolytonosság helyreállítása, amelynek következtében megnyílik a lehetőség a jogtalanul ránkerőltetett szerződések felülvizsgálatára.(Szakál Antall munkásságát felhasználva, K.Á.)

Kelt: Budapest, 2013. március 9. napján

A felhatalmazást elfogadom és azt legjobb tudásom és tiszta lelkiismeretem szerint teljesítem.

Kásler Árpád



------------------------------
---------------------------------------------

A méltóságukért kiálló emberek sajtóközleménye:

A méltatlanul nehéz helyzetbe került devizában nyilvántartott banki adósok éveken keresztül szélmalomharcot folytattak a bankokkal, bíróságokkal és ügyészségekkel jogaik érvényesítése érdekében. A pénzintézetek jogszabályi háttér nélkül és a hatályos törvényhelyek megkerülésével jogtalan követelésekkel kifosztották az adósokat és ehhez a felügyeleti szervek hallgatólagos beleegyezését élvezték.

2013 február 16-án a Kossuth téren közel ötezer ember mondta ki, hogy elég volt. Elég volt a kifosztásukból. A pénzügyi jogok biztosa által kezdeményezett háromoldalú tárgyalásokból kizárták a civil érdekvédő szervezeteket. A sajtó elhallgatta, vagy ferdítve számolt be a civilek megmozdulásáról pár száz ember részvételére kicsinyítve azt.

A kifosztottak saját kezükbe vették sorsuk irányítását, mert az élet törvénye minden más törvényt felülír. Kijelentik, hogy a devizában nyilvántartott hitelekkel rendelkező adósok kártérítésre jogosultak. A Bankok kártérítéssel tartoznak minden áldeviza szerződés után, elsikkasztották az emberek deviza tőke nyilvántartását.

A mai napon 2013. március 9-én itt a József nádor téren a 16-i gyülekezőtől nagyobb létszámban csatlakoztak a banki adósokhoz mindazon polgárok is, akik tovább nem tűrik sem az emberek sem pedig az ország további kifosztását. Éppen ezért több ezer ember felhatalmazta Kásler Árpád érdekvédőt hogy mihamarabb legjobb tudása és tiszta lelkiismerete szerint tegye meg a szükséges intézkedéseket az Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívására.

Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés tagjai lehetnek mindazon magyar állampolgárok, nemtől, vallási hovatartozástól, nemzetiségtől függetlenül, vagy az elcsatolt területekre rekedt magyar nemzetiségű polgárok, akik szabad akaratukat kifejezve, Magyarország Történelmi Alkotmánya jogfolytonosságának helyreállításában közreműködnek.

Politikusaink nem beszélnek a Történelmi Alkotmányunk jogfolytonosságának helyreállításáról, ugyanis annak alapján ezt a népet nem lehetne adósrabszolgaságba hajtani. Ezt a nemzetet szándékosan, tudatosan, tervezetten hajtották bele az adósságcsapdába.

A mi kötelességünk a jogfolytonosság helyreállítása, amelynek következtében megnyílik a lehetőség a jogtalanul ránkerőltetett szerződések felülvizsgálatára és az adósok kártalanítására.

Helyre állítjuk a törvényességet és minden kifosztott adós kártalanítva lesz.

Kelt: 2013.március 9. napján, Budapesten



süti beállítások módosítása