Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

az emberi történelem egy új fejezete kezdődik..

2013. március 01. - Andre Lowoa


Ma már tudjuk, hogy Megiddónál a seregek nem Izrael ellen, hanem Izrael védelmére gyűltek össze az igazságot képviselő ellenállókkal szemben. Csak a demokrácia keretein belül lehetett megteremteni annak a feltételeit, hogy a média szellemi nyomásával el lehessen terelni a figyelmet mindarról, amiről a sötétség felismerhető lenne – a véget nem érő vérengzésről, az emberi gőgről és téves felsőbbrendűség-tudatról és beképzeltségről, a nemzetek szolgaságba hajtásáról és az állandó fosztogatásról. Tulajdonképpen Izrael mindazt elkövette már, amivel a nemzeti oldalt bármikor is vádolta (hiszen magából indult ki).Szerencsére már a könyv végén tartunk. Hangsúlyozni kell, hogy a jövő minden aggodalom ellenére kevesebb szenvedést hoz, mint amit eddig ki kellett állnunk. Mindaz, amit a média elénk próbál vetíteni, mint egy összeomlás esetén várható borzalmat, már rég megtörtént a homályban és a titokban, a színfalak mögött.

Egyáltalán, gazdasági válságnak kell-e neveznünk mindazt, ami most történik? Itt már régóta nem gazdasági események történtek, hanem szabad rablás folyt. Most csak annyi történt, hogy a rablók és az egymással versengő maffiák összevesztek a pénzen és a hatalmon, mivel nem tudtak már végtelen mohóságukban mást felfalni.

Annyi fog mindössze történni, hogy a bűn már tapasztalhatóan apadó áradata véget ér, és az emberek felébrednek abból a kábulatból, amibe taszították őket. Az valóban megrázó lesz, ahogy az emberiség ráébred, hogy milyen mélyre is süllyedt.

A válság valójában inkább az isteni szabadítás kezdete. Krisztus lerombolja a Sátán művét, és helyreállítja a rendet. Babilon leomlásakor tehát úgy kell cselekednünk, ahogy írva van: „ Örülj ő rajta menny, és ti szent apostolok és próféták; mert az Isten büntette meg őt érettetek való büntetéssel.”, és: „ És ezek után hallám mintegy nagy sokaságnak nagy szavát az égben, a mely ezt mondja vala: Aleluja! az üdvösség és a dicsőség, és a tisztesség és a hatalom az Úré, a mi Istenünké! Mert igazak és igazságosak az ő ítéletei, és azt a nagy paráznát, a mely a földet megrontotta az ő paráznaságával, elítélte, és megbosszulta az ő szolgáinak vérét annak kezén. És másodszor is mondának: Aleluja! és: Annak füstje felmegy örökkön örökké.”

Mindezek után pedig Krisztus királyságának megjelenése következik. Törekednünk kell arra, hogy ennek elősegítésén fáradozzunk, ne pedig ellene, ahogy azt olyan sokan fogják tenni.

Tamási Attila

süti beállítások módosítása