Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A liberális ló másik oldala

2013. február 07. - Andre Lowoa

Kopaszra nyíratta a fejét egy japán popzenei lánycsapat tagja, úgymond vezeklésként. Ekként könyörög a menedzsereinek, hogy ne rúgják ki. Abba a bűnbe esett ugyanis, hogy randevúzott. Egy fiúval. 

A tinicsapatnak ugyanis "ártatlan és tiszta" imázst alakítottak ki, és ezzel a cselekedetével bizony "megszegte a banda szabályait". A csapat, illetve menedzsereik, az ún. szingli rajongótáborra építenek. A randevúzás pedig tiltott. 

Az eset nagy médiavitát váltott ki a szigetországban. (Függetlenül attól, hogy ez a cirkusz lehet egy egyszerű marketingfogás is.) 

Az a kultusz, amit ezzel a példával ráerőltetnek a fiatalokra, a liberális ló másik oldala. Vagy közösülj fűvel-fával (kortól, nemtől és származástól függetlenül), vagy légy "szingli". Mindegy, csak egészséges, harmonikus életet ne élj! 

Egészséges országban az ilyen elfajzások hirdetőit egyszerűen betiltanák, akik pedig még ezen keresnek is, kényszermunkára ítélnék! Mert az ifjúságnak pozitív példaképeket kell adni! 

Bányai Péter

süti beállítások módosítása