Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az angol püspökök ellenzik a melegházasságra vonatkozó törvényjavaslatot

2013. február 06. - Andre Lowoa

Az egyesült királyságbeli katolikus főpásztorok továbbra is ellenzik a homoszexuális párok házasságát támogató törvénytervezetet, amelynek szövegét január 25-én tették közzé. Ezt követően Anglia és Wales Püspöki Konferenciája memorandum formájában a törvénytervezet visszautasítására kérte a parlament tagjait.

A hat részre oszló dokumentum elsőként leszögezi: a brit törvényhozás történetében első alkalommal e szabályozás megtörné azt a létező kapcsolatot, amely a házasság intézménye és a szexuális kizárólagosság, a hűség és a házasságból született gyermekek iránti felelősség között áll fenn. A püspökök hangsúlyozzák, hogy a házasság a társadalmi közjót segíti elő, ugyanis egy olyan, önmagában egyedülálló kapcsolatot támogat, amelynek keretein belül gyermekek fogannak és születnek meg, nőnek fel. A házasság olyan intézmény, amely előnyöket hordoz a gyermekek számára.

A főpásztorok ennek jegyében hangsúlyozzák, hogy házasságról csakis heteroszexuális párok esetében lehet beszélni, ami nem jelenti a homoszexuális párok diszkriminációját. Az Egyház tanítása ugyanis elítéli a szexuális beállítottság alapján történő hátrányos megkülönböztetést. A 2004-es Polgári Együttélésre vonatkozó törvény az ún. Civil Partership Act szerint – amely a bejegyzett társkapcsolatok szabályozására vonatkozik –, az azonos neműek közötti egység megegyező jogokkal bír a nem azonos neműek közötti kapcsolattal, ezért az új törvényjavaslat nem szükséges ahhoz, hogy biztosítsák a homoszexuális párok egységének és védelmének jogi feltételeit.

Anglia és Wales katolikus egyháza ezért ellenzi a homoszexuális közötti házasságot annak érdekében, hogy a heteroszexuális párok között létrejövő házasság egyedülálló társadalmi értékei a jövőben is védelmet élvezzenek. A püspökök szerint egy ilyen jelentős változtatás ügyét nem lehet elsietni, emellett a brit népesség nem kérte ennek bevezetését, valamint a legutóbbi választási kampány során egyetlen politikai párt sem vetette fel a homoszexuálisok közötti házasság kérdését.

A törvényjavaslat további alapvetően fontos változtatások előtt nyitná meg az utat, mint például a közalkalmazottak lelkiismereti és vallásszabadságának korlátozása. A törvénytervezet tehát megzavarja az Egyház önállóságát, és nagy veszélyekkel járó precedenst teremt, valamint a vallásos szervezetek közötti jövőbeli nézeteltérésekhez vezethet.

Dokumentumában Anglia és Wales Püspöki Konferenciája felhívja a figyelmet azokra a ma még ismeretlen következményekre, amelyekkel ez a törvényjavaslat járhat a közjog és a magánjog területén. Ilyenek például az iskolákban a nevelést, a vallásoktatást és szólásszabadságot érintő korlátozások.

Memorandumuk végén a főpásztorok összegzésként hangsúlyozzák: fontos, hogy a parlament tagjai tudatában legyenek a törvényjavaslat hosszú távú hatásaival, ugyanis a döntések, amelyeket a képviselők meghoznak, komoly következményeket vonnak maguk után a brit egyház és állam között fennálló kapcsolatok jövőbeli struktúrájában.

Vatikáni Rádió/Magyar Kurír

Európa süllyed a liberális fertőbe

Az egykor szebb napokat is megélt öreg kontinens kétségtelenül végnapjait éli, már ami a jelenlegi társadalmi berendezkedést illeti. Annak idején a Római birodalom gyakorlatilag már kevesebb szenny és mocsok közepette kilehelte a lelkét, azonban ma már a világot irányító zsidó szabadkőműves páholyok a rendelkezésükre álló médiák segítségével képesek sokkal tovább nyújtani az elkerülhetetlent, és elfogadtatni az emberek tömegeivel az elfogadhatatlant. Dacolnak a természet törvényeivel, dacolnak Isten törvényeivel, mert úgy hiszik, hogy övék lehet az egész világ, ők uralhatják azt, csak mert pénzük van.

Mi is a pénz? Papír, és újabban digitális számok halmaza, egy virtuális nagy semmi. Csak azért ér valamit, mert az emberek még nem jöttek rá, hogy minden bajuk forrása a zsidók papírja, a verítékes munkájukkal saját maguk tesznek értéket mögé. Azok, pedig akik már rájöttek, hogy hogyan is működik a világ, azok ráeszméltek egy nagy és örök igazságra: A természet törvényei szerint kell élnünk, szimbiózisban az Isten teremtette világgal.

Persze számtalan módon próbálják féken tartani a túlnépesedett bolygót, hiszen Földünk erőforrásai korlátozottak, és természetesen ők úgy gondolják, hogy az általuk létrehozott fogyasztói társadalmat egyszerűen a kukába dobhatják, miután az utolsó pénzt is kicsavarták a gój népességből. Éhínség, mesterségesen generált járványok, a természetbe való beleavatkozás mind-mind a torz agyszüleményük végeredményei.

Mindezek mellett az abortusz legalizálása, a fiatalok elrettentése a gyermekvállalástól, mely anyagi ellehetetlenítéssel is jár, mind-mind beavatkozás az élet rendjébe, úgy hogy közben a kezük „tiszta marad”.

És említsünk meg még egy gyöngyszemét a liberális szemét társadalomnak, mégpedig a buzik piedesztálra emelését, divattá tételét, mert abból még véletlenül sem születhet gyermek. Mostanra már odáig merészkedett több európai állam kormánya, hogy törvényi szintre emelte a buzik házasságát. Olyan dolgot engedélyeztek, melyért például Iránban (jogosan) kötél jár.

Az elmúlt egy hét alatt két országban is engedélyezték ezt a förmedvényt. Először Franciaország, majd Anglia volt a soros.

Természetesen az angol törvényhozásban több képviselő is felszólalt, akik vállalták másságukat (magyarán: buzik), demonstrálva ezzel az emberek felé, hogy bizony nem is olyan rossz dolog ez, hiszen több képviselő is homokos. Még a gazdaságra gyakorolt „jótékony hatásait” is prezentálták. A miniszterelnök, David Cameron pedig egyenesen azt mondta, hogy: „olyan fontos előrelépést jelent, ami megerősíti a társadalmat”. Nyilván a sajátjára gondolhatott, mert egészséges gondolkodású embernek felfordul a gyomra attól, amit ezek itt művelnek.

Az előttünk álló összeomlásnak ezek a tünetek is az intő jelei, és aki nyitott szemmel jár a világban, pontosabban fogalmazva lát, nem csak néz, azok már tudják, amit még a zsidóknak is megparancsoltak:

„És ha valaki férfival hál, úgy ahogyan asszonnyal szoktak hálni: mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérük rajtuk.” Mózes 20.13

Bánhegyi László

süti beállítások módosítása