Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Vladimir Bukovsky: Az EU és a Szovjetunió összehasonlítása

2012. február 18. - Andre Lowoa


Nem igazán érthető a számomra, hogy miután végre eltemettük ezt a Szovjetunió-nak nevezett monstrumot, egy másik, hozzá nagyon hasonló monstrumot, az Európai Uniót, éppen most építsenek fel. De mégis mi ez az Európai Unió pontosan?

Talán ha összevetjük kicsit a szovjet verzióval, abból megkaphatjuk a választ.

Nos, a Szovjetuniót 15, soha meg nem választott ember irányította, akik egymást nevezték ki a pozíciókra, és akik nem tartoztak elszámolással senki irányába. Az Európai Uniót két tucat, soha meg nem választott ember irányítja, akik egymást nevezik ki a pozíciókra, titokban találkozgatnak, és nem tartoznak elszámolással senki irányába, és akiket semmi lehetőségünk leváltani.

Erre persze valaki azt mondhatja: De hát az EU-nak van egy megválasztott parlamentje! Nos a Szovjetuniónak is volt egy parlament félesége, a Szovjetunió Legfelsőbb Tanácsa. Annyi volt a dolga, hogy lepecsételte a politikai döntéseket, amiket fent meghoztak. Pontosan annyi, mint az Európai Parlamentnek, ahol a kamarában a felszólalási idő csoportonként limitált, és legtöbbször 1 percre korlátozódik felszólalónként.

Az EU-ban több száz, és ezer eurokrata van, mindegyik hatalmas fizetéssel, személyzettel, szolgákkal, bónuszokkal, előjogokkal, egy életre szóló mentelmi joggal... és ezeket csak egyik pozícióból a másikba rakják át, függetlenül attól, jól végzik.e a dolgukat, vagy sem.

Nem pont olyan, mint a szovjet rezsim? A Szovjetuniót erőszakkal tartották fenn, gyakran megszálló katonai csapatok segítségével. Az Európai Uniót ugyan nem katonai csapatokkal tartják fenn, de szintén erőszakkal, gazdasági szankciókkal és fenyegetőzéssel.

Ahhoz, hogy fennmaradhasson, a Szovjetuniónak folyamatosan terjeszkednie kellett. Abban a pillanatban, ahogy nem tudott tovább növekedni, azonnal elkezdett összeomlani. És én gyanítom, hogy az Európai Unió sorsa is ez lesz.

Nekünk azt mondták, a Szovjetunió azért kell, hogy létrejöhessen egy új történelmi közösség, a "szovjet nép". És hogy mindenkinek el kell felejtenie a nemzetiségét, az etnikai tradícióit és a helyi szokásait... Úgy tűnik, hogy az Európai Unióban ugyanez a helyzet. Nem akarják, hogy britek legyenek, meg franciák, egy új történelmi közösséget akarnak, legyen mindenki "európai". Nyomd el minden nemzeti érzésedet, és úgy élj, mint egy multinacionális közösségben.


A 73 év alatt ebben a szovjet rendszerben több etnikai konfliktus alakult ki, mint bárhol máshol a világon. A Szovjetunió egyik legfőbb célja a nemzetállamok felszámolása volt. És pontosan ezt figyelhetjük meg ma Európában. Brüsszel igyekszik magába olvasztani a nemzetállamokat, hogy ilyenek ne is legyenek többé.

A korrupció mélyen átjárta a szovjet rendszert, egészen legfelülről a legaljáig. És ez az EU-ban sincs másképp. A rendszerbe beletervezett korrupció, amit a régi Szovjetunióban megfigyeltünk, az most az EU-t járja át. Akik felszólalnak ellene, vagy leleplezik, azokat elhallgattatják, vagy megbüntetik. Semmi nem változik.

A Szovjetunióban itt voltak nekünk a gulág-ok. Én úgy látom, hogy az Európai Unióban is van már egy gulág. Egy intellektuális gulág ez, amit "politikailag korrekt"-ségnek neveznek. Ha bárki megszólal nemi vagy faji kérdésben, vagy ha nézetei eltérnek a fent jóváhagyott-tól, akkor azt rögtön kiközösítik. Mindig így kezdődik a gulág, így kezdődik a szabadság elvesztése.

A Szovjetunióban ezt mondták nekünk, hogy egy erős, föderációs állam kell, hogy elkerüljük a háborút. Az Európai Unióban szó szerint ugyanezt mondják. Összefoglalva, mind a két rendszer ugyanarra az ideológiára épül. Az EU nem más, mint a régi szovjet modell, csak nyugati köntösbe öltöztetve.

Sajnálatos, hogy amikor összeomlik - és higgyék el, össze fog -, hatalmas pusztulást hagy majd maga után, és komoly etnikai és gazdasági problémákat. A régi szovjet rendszer nem engedte magát megreformálni, ugyanúgy, ahogy az Európai Unió sem.

De van egy alternatívája annak, hogy két tucat önjelölt hivatalok irányítson Brüsszelből. Úgy hívják: függetlenség. Nem kell feltétel nélkül elfogadnod, amit ők ott neked elterveztek. Meg szokták egyáltalán kérdezni tőled, hogy te akarod-e? Én már éltem egy ilyen rendszerben, és higgyék el nekem, nem működik.
süti beállítások módosítása