Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Trump klímaváltozásos humora

2018. január 25. - Andre Lowoa

December végén az USA keleti partvidékét soha nem látott erösségü hidegfront és havazás érte el, melyet éppúgy a HAARP-rendszereket müködtetö, de most már Trumphoz hü katonai erök idéztek elö mesterségesen, mint korábban - a globális felmelegedéses szélhámosságot támogatandó - a forróságokat és idöjárási extrémeket az elmúlt években.

Trump ezt a módját választotta a világ által idáig látott legnagyobb szélhámosság, az Obama és Ferenc pápa által propagált "globális felmelegedés" lufijának a kipukkasztásához:

2017.12.29.

Trump szerint jól jönne egy kis globális felmelegedés Amerikának

https://24.hu/kulfold/2017/12/29/trump-szerint-jol-jonne-egy-kis-

Tombol a tél az Amerikai Egyesült Államokban, több államban méteres hó borít egyes tájakat és rendkívüli a hideg.

...

A helyzetre való tekintettel Donald Trump amerikai elnök csütörtökön este fellépett a Twitterre, és a következő bejegyzés hagyta el ujjait:

"A keleti parton ez lehet a valaha volt LEGHIDEGEBB szilveszter! Talán jól jönne egy kevés a jó öreg Globális Felmelegedésből, ami ellen a mi Országunk, de nem más országok DOLLÁRBILLIÓKBÓL védekezett volna. Öltözzenek fel!"

Trump minden jel szerint ugyanezt a módját választotta a téma kompromittálásának a davosi világgazdasági fórumon is, melynek helyszíne felé szintén soha nem látott erösségü hideget és havazást "HAARP-oltatott össze":

 

Davos 2018: a legfontosabbak

http://hu.euronews.com/2018/01/22/davos-2018-a-legfontosabbak

A másik fajsúlyos téma a környezetvédelem lesz, és annak megvitatása, hogyan tudnák a párizsi klímaegyezményben vállaltakat teljesíteni, hogy gátat szabjanak a globális felmelegedésnek.

 

2018.1.23.

Behavazódtak a világ politikai és gazdasági vezetöi

http://hu.euronews.com/2018/01/23/havazas-davos

A háromezer résztvevő többsége csak nagy nehézségek árán jutott el a davos-i világgazdasági fórum helyszínére, ugyanis a Svájci Alpokban annyi hó esett, hogy szinte belepte az épületeket is. Az odajutáshoz pedig helikoptereket is be kellett vetni, a vonat ugyanis nem jutott el a síparadicsomba.
A fórum megnyitója elé szervezett találkozók közül néhányat el is kellett halasztani vagy törölni, mert a résztvevők egyszerűen nem értek oda. A találkozón dolgozóknak több limuzint is ki kellett ásniuk a hó alól, hogy kiszabadítsák az azzal érkezőket.

Pfff

A Trumphoz hü fasiszta elemensek és az Obama és Ferenc pápa mögött álló ballib erök között a feszültség Antonin Scalia legfelsöbb bíró halálakor csúcsosodott ki, akit kvázi Obama gyilkoltatott meg, amikor Scalia miatt elakadtak a klímaváltozásos törvények az amerikai legfelsöbb bíróságon.

 

A 24.hu firkásza ebben a meglehetösen szánalmas írásban próbálja komolytalanítani az egészet, holott pont erröl van szó:

https://24.hu/kulfold/2016/02/17/obama-vagy-mr-spock-olette-meg-az-amerikai-fobirot/

Egy biztos, Scalia halála előtt néhány nappal a legfelsőbb bíróság szoros végeredménnyel elsöpörte Obamának az erőművek széndioxid-kibocsátásának csökkentését, vagyis a klímaváltozás lassítását célzó programját

...

Scalia holttestére február 13-án, szombaton, egy ágyban találtak rá egy isten háta mögötti luxus-vadásztanyán.

...

A Cibolo Creek Ranch olyan hírességek oázisaként ismert, akik kis időre szeretnének elbújni a világ elől. Közút nem vezet hozzá, a legközelebbi település, Presidio majdnem ötven kilométerre van tőle.

 

A Cibolo Creek Ranchre évente kisfiúkat eröszakolni (és gyilkolni) járó Scalia koporsója zárt volt, ami két dolgot jelenthet csak:

1. Igaz a hír, mely szerint a torkát egy elmeirányítás alatt álló szexrabszolga tinédzserfiú vágta át csúfosan, akiben a szexrabszolga alteregója helyett az orvgyilkos alteregóját aktiválták a ranch gazdái. A Scalia nyakán tátongó hatalmas seb miatt aztán a koporsója zárt volt.

2. Mivel Scalia mégiscsak tagja volt a Máltai Lovagrendnek (is), így a "testvérek" magát az életét megkímélték, s a "halála" már megrendezett volt, ergo a koporsója is zárt volt.

 

Nem tudom, melyik lehet igaz, meg nem is érdekel.

Csak azt tudom, hogy Scalia egy disznó volt, aki minden év febr. 12-15 között lejárt a ranchre.

 

A sátánista okkult kalendárium szerint:

http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm

Valentine's Day is a day of "orgiastic rites" in which the pagans encouraged the flow of lustful passion.

"A Valentin nap (febr. 14) a sátánistáknak az "orgazmikus rítusok" napja, mely napon a pogányok is utat engedtek mindenfajta gyönyör és szenvedély folyásának."

 

Scalia homoszexuális-pedofil-szadista volt egy személyben, alapos egy kombináció.

De Scaliát nem az Obamához hü háttérhatalmi elemensek, hanem a "sajátjai" tették el láb alól (vagy rendezték meg a halálát) a ranchon, máskülönben nemcsak Scaliát, hanem öket is magával rántotta volna a készülöben levö, Obama utasítására beindított kíméletlen kompromittáló kampány a médiumokban.

 

2016.2.24.

Scalia az utolsó óráit egy titokzatos társaság elit vadászaival töltötte

(Justice Scalia spent his last hours with members of this secretive society of elite hunters)

https://www.washingtonpost.com/world/national-security/justice-scalia-spent-his-last-hours-

The society's U.S. chapter launched in 1966 at the famous Bohemian Club in San Francisco, which is associated with the all-male Bohemian Grove

"A társaság az alapító ülését 1966-ban tartotta a híres san franciscói Bohemian Club-ban, mely a kizárólag férfiak által látogatott Bohemian Grove-al van társulva."

 

Kell ehhez több kommentárt füzni? Aligha.

 

Nemcsak annak örültem, amikor meghallottam Scalia halálhírét, hogy egy nagyon gonosz, gusztustalan ember tünt el a föld felszínéröl, hanem mert nyilvánvalóvá vált, Obama ezzel a (vakmerö) lépésével akaratlanul is megpecsételte a globális klímaváltozásos szélhámosság sorsát is.

Hogy ezt a lépését a háttérhatalom legfelsöbb szintjei mégis tolerálták neki, felveti a kérdést, vajon valaha is komolyan gondolhatták-e az NWO felépítését a "klímaváltozásnak" köszönhetöen bevezetett, ENSZ központú, globális adóztatásra alapozva.




Csak sajnos az a rengeteg kár a mezögazdaságban, meg a kánikulák okozta szenvedés, pláne az idösek és krónikus betegek közt, az az elmúlt években mind megtörtént...

Vajon ki és mikor fog érte bocsánatot kérni?

2012-15 között nem volt tavasz, a nyarak pedig elviselhetetlenül forróak voltak... ez mind úgy lett mesterségesen elöidézve.

A Fabius 500 napja c. írás alá írtam még 2015-ben:

A második lehetöség pedig szó szerint az, amiröl Fabius beszélt: klimatikus káosz mesterséges elöidézése, ami már mintha folyamatban is lenne ...

Példátlan vihar után újra esik az eső a fővárosban
http://www.atv.hu/belfold/2015...pest-utcai

Durva nyár: megdőlt a globális melegrekord
http://ujnemzedek.hu/gyorshire...ekord-2918

Sosem volt még olyan forró június, mint az idei
http://hvg.hu/instant_tudomany...us_mint_az

stb. stb.

Ne vegye készpénznek senki se, hogy mindez természetes, s nem mondjuk HAARP-al van elöidézve...


Emlékszik még valaki ezekre?


2015. szept. 24: Ferenc pápa a klímaváltozás üzenetével érkezett Washingtonba
http://www.atv.hu/belfold/20150924-papa-usa

Ezért propagálják annyira ezt a klímaváltozásos szélhámosságot, s manipulálják mesterségesen az idöjárást.

A "klímaváltozás" a globális adóztatás bevezetésére használt "eszköz".

May 23rd, 2015: USAF redeploys X-37B climate chaos, earthquake and tsunami inducing orbital HAARP weapon
http://presscore.ca/usaf-redep...arp-weapon
"The US Air Force is preparing to execute a “climate chaos” event to facilitate the Vatican UN “Climate Change” New World Order agenda."




Ebböl a célból lett felküldve az X-37-es is föld körüli pályára HAARP-al a fedélzetén, hogy manipulálja az idöjárást, érezhetö idöjárási extrémeket idézzen elö mesterségesen.


A "bizonyíték" arra, hogy az X-37B valójában egy HAARP antenna, egy mikrohullámú antenna-telep, szemtelen módon magába a nevébe is bele van kódolva.

Az X és a B az "X-Band", a mikrohullámú X-sáv rövidítése:

http://wiki.ham.hu/index.php?title=Mikrohullám

A mikrohullám a rádiófrekvenciás sáv GHz-es tartományának egységes elnevezése. A klasszikus felosztás szerint a 10 centiméteres hullámhossznál rövidebb (3 GHz feletti) frekvenciákat értjük alatta.
L sáv 1 ... 2 GHz
S sáv 2 ... 4 GHz
C sáv 4 ... 8 GHz
X sáv 8 ... 12 GHz

A 37 pedig az X-sávú (8 és 12 GHz közti) mikrohullámok ún. szcintillációs indexe. Mint ahogy ebben a NASA-s telekommunikációs-tudományos dokumentumban is szerepel:

http://ipnpr.jpl.nasa.gov/prog...9/129A.pdf

The much larger scintillation index at X-band (m = 0.37) than at Ka-band (m = 0.064) results in a much higher performance degradation.




X-band (m = 0.37) vagyis X-37B



---------------------------------------------

nem_programozhato, augusztus 12, 2016

Jaj, és ezt a már rég kompromittálódott, balos-kommunista NWO-s klímaváltozásos szélhámosságot is meddig fogják még szugggerálni a népbe!

2016.8.12:
Budapesten sem lehet majd olimpiát rendezni a globális felmelegedés miatt

http://magyarhirlap.hu/cikk/63...edes_miatt

A század végére kevés város lesz elég hűvös a nyári játékokhoz

A globális felmelegedés miatt az északi félteke legtöbb városa alkalmatlanná válhat arra 2085-re, hogy nyári olimpia házigazdája legyen, köztük van Isztambul, Madrid, Róma, Párizs és Budapest,






Ugyanaznapi hír:

2016.8.12:
4,5 fokkal megdőlt a hidegrekord

http://index.hu/belfold/2016/0...degrekord/

Észrevettétek ti is, hogy az idén már volt tavasz is, kellemes tavaszi idö, és a nyár is elviselhetö volt? A tavalyi és az elötti rengeteg idöjárási kilengés és forróság után, mirmix-dirmix, az idöjárás ismét természetesebb lett.

Az idén már nem volt földkörüli pályán az X-37-es?

 

 http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=229:2018-01-25-18-13-01&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

süti beállítások módosítása