Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A szélsőjobboldal miatt változhat Merkel migrációs politikája

2018. január 15. - Andre Lowoa

A tömeges bevándorlás vált az egyik elsődleges problémává Angela Merkel pártja és a szociáldemokraták közös koalícióalkotási kísérlete során. Miközben Merkel szövetségesei a migránsok kötelező orvosi vizsgálatát szorgalmazzák, az SPD alapjaiban ellenzi ezt a törekvést. A Szputnyik hírügynökségnek nyilatkozó politikai szakértő szerint drámai fordulatot vehet a német bevándorláspolitika.

“A koalíciós tárgyalások eredményeivel kapcsolatban kiadott jelentés igencsak meglepő volt, tekintve, hogy a migrációs politika terén elfogadták mindazokat a követeléseket, melyeket a bajor CSU és az AfD egyaránt megfogalmazott Merkel pártjával szemben – beleértve a menekültek kötelező orvosi vizsgálatát és kormeghatározását. Már-már azt mondhatnánk, hogy a kancellár migrációs politikája teljes fordulatot vett, és ha a közeljövőben ez válik Németország hivatalos migrációs politikájává, ez az integrációs törekvések szempontjából is pozitív hatást gyakorol majd”mondta Dr. Werner Patzelt a Szputnyik rádiónak nyilatkozva. A szakértő szerint az erősebb integrációs törekvés enyhítheti a társadalmi feszültségeket, és visszafordíthatja a német társadalomban a polarizálódás folyamatát, amit a migrációs válság beindított.

Patzelt elmondása szerint 2015 előtt a németek számos illúziót tápláltak a menekültek befogadásával kapcsolatban, ami 2016-ra már egyfajta romanticizmusba csapott át, de mostanra ez mind szertefoszlott – a migrációval kapcsolatos kijózanító tapasztalatok megkövetelik a kormánytól, hogy megtegyen bizonyos lépéseket, melyek megakadályozzák, hogy a tömeges menekülthullám idején történt sokkoló esetek újra megismétlődjenek. Ugyanakkor, ebben a változásban igen nagy szerepe van a szélsőjobboldali pártok megerősödésének, melyek ezáltal állandó nyomást gyakorolnak a kormányra.

“Elsősorban azt láthatjuk, hogy a jobboldali populistának nevezett AfD nélkül ez a fordulat soha nem következett volna be. A kereszténydemokraták megértették, hogy a migrációval szembeni passzív hozzáállás miatt nagy mértékben megerősödhet az AfD” – mondta.

A szakértő hozzátette, hogy eközben maga a szélsőjobboldali pártok megjelenése és megerősödése már eleve annak a következménye, hogy a kormány teljes passzivitást tanúsított a bevándorlással és annak negatív következményeivel kapcsolatban. “Végső soron a demokrácia úgy működik, ahogy működnie kell” – összegezte, utalva arra, hogy a szavazatok elvándorlása a szélsőségek irányába végső soron a társadalom által elvárt valós változtatások megtételére ösztönözte a kormányt.

http://www.hidfo.ru/2018/01/a-szelsojobboldal-miatt-valtozhat-merkel-migracios-politikaja/

süti beállítások módosítása