Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Rendkívüli: Megindult az invázió? 19 egységből álló amerikai flotta indult Észak-Korea partjai felé?

2017. augusztus 08. - Andre Lowoa

https://www.youtube.com/watch?v=ayOieYRemm0

 

Nemrég került fel a netre egy olyan videó, ami alapjaiban változtathatja meg a világot, melyben élünk, mivel ez egy végső reveláció arra, hogy mik is valójában Észak-Korea szándékai.

Észak-Korea ugyanis nukleáris háborút akar. Egy olyan globális háborút, melybe az összes nagyobb szuperhatalom részt lesz köteles venni, hogy ne alakuljon ki káosz a térségben.

Észak-Korea egy hatalmas, 19 hajóból álló partraszálló flottával találta magát szemben, és a jelek szerint - valamint a videó tanulsága szerint - bármikor, bárhol bevethető.

Trump ugyanis gyakorlatilag megtámadta Észak-Koreát, mivel az nukleáris robbanófejjel rendelkezik.

Kim Dzsongun hatalma egyre nő, és ámokfutása is valósággá válhat. A rögeszméje, hogy nukleáris háborút indít a világ ellen, és az aggaszt ebben az, hogy a szakértők és elemezők szerint hamarosan óriási csapást lehet képes mérni Amerikára is.

Az utóbbi években rohamosan nőtt Észak-Korea hadi technológiájának fejlettsége, és már lőttek fel olyan töltetet, mely elérhette volna Amerika partjait. Vagyis ez nem más, mint egy háború kezdete.

Csupán IDŐ kérdése, hogy Kim Dzsongun mikor tud majd támadást indítani a világ - főleg Dél-Korea, Kína, vagy Amerika ellen.

A helyzet súlyosságát mutatja, hogy Trump maga is megfenyegette Észak-Koreát a mostani fejlemények és kísérletek kapcsán, hogy következményei lesznek, miután kiderült, hogy az ország egy miniatűr nukleáris robbanófej birtokában van.

Donald Trump amerikai elnök a hírre reagálva kijelentette: Észak-Korea „tűzzel és haraggal és olyan hatalommal fog találkozni, amilyet még nem látott a világ”, ha Kim-Dzsong-Un nem hagy fel Amerika fenyegetésével.

Bár egy valódi, hatalmas háborúban valószínűleg alulmaradna Észak-Korea, hatalmas a veszély, mivel ha ők támadnak először, váratlanul komplett városokat irthatnak ki a fellőtt robbanófejekkel. Még az sem biztos, hogy az amerikaiak légvédelmi rendszere meg tudná ezeket éles helyzetben állítani.

Sokak szerint a jelenlegi helyzet hamarosan gyors ütemben fog eszkalálódni, és megkezdődik majd a harmadik világháború.

http://masodikeljovetel.hu/masodik-pecset-harmadik-vilaghaboru



2017.augusztus 10.:
https://444.hu/2017/08/10/eszak-korea-par-napon-belul-

"Az észak-koreai vezetés szerdán közölte, hogy „komolyan mérlegeli”, hogy közepes hatótávolságú ballisztikus rakétáival csapást mérjen Guam szigetére, ahol az amerikai haderőnek hadászati jelentőségű katonai létesítményei vannak."

Úgy tünik, Kimecske Kim kecske és a háttérhatalmi szabadkömüves futtatói azt hiszik, ha telekürtölik a világsajtót dezinformációkkal a várható támadásról, akkor majd azt az USA katonai titkosszolgálatain belül el is hiszik. Mert ugye ha Kim azt mondja, a támadás Guam vagy a csendes-óceáni partvidék ellen lesz megkísérelve ballisztikus rakétákkal, akkor sokan tudni fogják, hogy a valódi támadás a keleti partvidéken lesz várható New York (az ENSZ székház) és Washington ellen cirkálórakétákkal. Nem is lesz olyan egyszerü azokat a fránya légvédelmi rendszereket ezután kikapcsolni. De a veszély mégis reális, mert mondjuk egy észak-kóreai, speciális berendezésekkel ellátott tengeralattjáró mégis fellopózhat az East Riveren az ENSZ székházhoz, s közelröl belelöhet egy (atomtöltetü) cirkálórakétát. Minden attól függ, hogy fogják-e tudni idöben észlelni.

 

 

2017.augusztus 7.: A Fehér Ház is célpont lesz a terveik szerint, eljátszák, hogy "Trump is áldozatául esett az észak-kóreai támadásnak", mivel a jogi felelösségre vonásának esélyei minimálisak, egy nyílt puccs pedig kiszámíthatatlan polgárháborúba torkollhatna (bajt okozhatna a forgatókönyvvel), ezért inkább meg akarják rendezni "Trump halálát" egy hamis zászlós merénylet keretében. Az Észak-Kórea elleni háborút (és a kelet-nyugat közti háborút is) aztán Mike Pence vezényelné le. "Hamis zászlós támadás" alatt itt olyan támadást is lehet érteni, amit mondjuk tényleg egy észak-kóreai tengeralattjáróról kilött (atom)rakétával követnek el, de úgy. hogy az amerikaiak szándékosan kikapcsolják a Fehér Ház és New York légvédelmi rendszereit a támadás idöpontjára, melyet Lindsay Graham szabadkömüves hálózata elöre egyeztet Kim Dzsong Un-nal, hasonlóképpen ahhoz, mint amikor 2001. szept 11-én szintén ki voltak kapcsolva mind Washington mind New York légvédelmi rendszerei, nehogy lelöjék a személyszállítókat, ill.a Pentagonra kilött cirkálórakétát.

2017.8.7:

Észak-Korea megfenyegette az Egyesült Államokat és a világot

http://www.atv.hu/kulfold/20170807-eszak-korea-megfenyegette-az-egyesult-allamokat

"Az észak-koreai állami hírügynökségben megjelent közleményben a kommunista diktatúra "tisztességes választ" ígért a szankciókra, és figyelmeztette a washingtoni kormányt, ne gondolja, hogy biztonságban van a Csendes-óceán túlsó partján. A közleményben "ezerszeres bosszút" emlegettek, de azt nem részletezték, konkrétan milyen válaszlépést terveznek. "

 

2017.augusztus 6.: Az ENSZ székház levegöbe repítése, és az egész Észak-Kóreára kenése (lásd P.S. - 5 August 2017) - ecélból járt Lindsay Graham Trumpnál. Úgy mint 2013-ban, most is hatalmas hamis-zászlós merénylet van készülöben. Augusztus 21-én teljes napfogyatkozás lesz látható az USA több tagállamában, pár percre szimbolikusan "elsötétül minden", így a legvalószínübb dátum aug 22 a nagymerénylet megkísérlésére, mivel 11,22 és 33 numerológiailag a legszignifikánsabb számok ezen holdkóros elemensek világában.

 

2017.augusztus 3.: SÁRGA VÉSZJELZÉS egész augusztusra. Most már teljes gözzel halad elöre Trump elmozdítási forgatókönyve, Mike Pence elnöki székbe ültetése, és a háború veszélye Észak-Kóreával is nagy, amely háború aztán valószínüleg egy rövid de intenzív kínai-orosz-amerikai konfliktusba torkoll majd, amiböl a "kelet" kerül majd ki gyöztesen.

2017.8.1.

Egy republikánus politikus szerint Trump háborúra készülhet Észak-Koreával

https://444.hu/2017/08/01/egy-republikanus-politikus-szerint-

 

"A helyzetet bonyolítja, hogy közben Lindsay Graham republikánus szenátor arról beszélt, hogy Trump azt mondta neki, háború lesz a két ország között, ha Phenjan tovább folytatja a ballisztikus rakétaprogramjának fejlesztését."

 

Nemsokára 2018-at írunk, 18 = 3 x 6 = 666, szerintem mindent el fognak követni, hogy a putyini globális fenevadrendszer ebben az évben színre léphessen. Amikor Lindsay Graham képbe kerül, akkor aggódni kell... Ö volt a 2013-as charlestoni nukleáris merényletkísérlet egyik értelmi szerzöje is. 2013-ban a 33. szélességi fokon fekvö Charlestonban, ahol az elsö skót rítusú (és 33 fokozatú) szabadkömüves páholy alakult meg az USA-ban, ugyanazon a szélességi fokon, ahol a Hermon hegy is fekszik Izraelben, és ahová rég-rég Azázel és a bukott felvigyázók érkeztek meg a Földre az Isten elleni lázadás idején ...

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58#comments

süti beállítások módosítása