Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Bírák befolyásolása céljából pénzelnek külföldről egy civil szervezetet

2017. június 28. - Andre Lowoa

Egy nem-kormányzati szervezet 118 millió forintot kapott arra a célra, hogy bírákat befolyásoljon, és elérje bizonyos őrizetbe vett személyek szabadon engedését.

Az Európai Bizottság több mint százmillió forintot utalt ki egy civil szervezetnek abból a célból, hogy befolyásolja Magyarországon a bíróságok működését – derült ki a Magyar Idők napilap beszámolójából.

Mintegy 118 millió forintot kapott a Helsinki Bizottság az Európai Bizottságtól a bírák befolyásolására is, például úgynevezett interaktív képzésekre, a menekültügyi és idegenrendészeti őrizet bírói felülvizsgálata érdekében. Hogy ezt is értsük: azért, hogy minél több migránst engedjenek majd ki bírói segítséggel a nemzetbiztonsági ellenőrzésükhöz szükséges őrizetből” – áll a beszámolóban.

A lap korábban arra hívta fel a figyelmet, hogy George Soros amerikai milliárdoshoz köthető civil szervezetek rendszeresen tartanak konferenciákat és képzéseket a hazai jogásztársadalom tagjainak, s esetenként a kamarák is hozzájárulnak nézeteik terjesztéséhez.

Konferenciák, hírlevelek, beszámolók és képzések biztosítottak lehetőséget a számukra, hogy – részben az Európai Bizottság, részben a milliárdos által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványok anyagi támogatásával – terjesszék nézeteiket.” – írták.

Májusban egy George Soros nézeteit terjesztő liberális napilap, a HVG arra hívta fel a figyelmet, hogy az Országos Bírósági Hivatal egy kérdőívben arról kérdezi a bírákat, hogy tagjai-e valamilyen civil szervezetnek. A lap visszahivatkozott arra, hogy az Origo.hu-n megjelent egy oknyomozó írás, miszerint külföldről finanszírozott aktivista csoportok hálózatépítést folytatnak a harmadik hatalmi ágban, ezáltal egy külföldi ügynökhálózat a bírói hatalom feletti irányítás megszerzésére törekszik.

Később egy G. Soros által finanszírozott napilap, a 444.hu beismerte, hogy a hálózatnak tagja egy olyan – általuk meg nem nevezett – személy is, aki a bírói hatalom működéséről belső információkat tud kiadni számukra.

http://www.hidfo.ru/2017/06/birak-befolyasolasa-celjabol-penzelnek-kulfoldrol-egy-civil-szervezetet/

süti beállítások módosítása