Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Tiltakoznak az ukránok Medvegyev krími látogatása miatt

2016. május 24. - Andre Lowoa

Ukrajna tiltakozik az ellen, hogy Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök háromnapos munkalátogatást tesz a Krím-félszigeten. A kijevi atlantistáknak területi követeléseik vannak; szerintük Medvegyev Ukrajna területén tartózkodik.

Az ukrán külügyminisztérium kedden hivatalos közleményben tiltakozott az ellen, hogy Medvegyev háromnapos munkalátogatásra érkezett a Krím-félszigetre. Az orosz kormányfő vasárnap óta Krímben folytat tárgyalásokat az Egységes Oroszország Párt helyi képviselőivel. A kijevi atlantisták külügyminisztériuma emiatt kiadott egy közleményt, miszerint “az ukrán külügyminisztérium tiltakozik Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök Ukrajna nemzetközileg elismert határai közt, szuverén ukrán területen tartózkodása ellen, amiről nem kezdeményezett előzetes megbeszélést az ukrán féllel, beleértve a Krími Autonóm Köztársaságot.”

A Krím lakossága 2014. március 16-án egy népszavazáson elsöprő többséggel, 83,10%-os részvételi arány mellett 96,77% igen szavazattal döntött az Ukrajnától elszakadásról, és az Oroszországi Föderációhoz csatlakozásról. Az ENSZ alapokmánya elviekben garantálja a népek önrendelkezési jogát, de a nyugati országok máig nem ismerték el a Krím-félsziget Oroszországgal történő újraegyesülését. Ukrajna máig saját területének tartja a többségében oroszok által lakott területet.

http://www.hidfo.ru/2016/05/tiltakoznak-az-ukranok-medvegyev-krimi-latogatasa-miatt/

süti beállítások módosítása