Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Germany: Hundreds of COVID-sceptics hold demonstration in Nuremberg

2021. április 05. - Andre Lowoa

2021. 01. 03-án legalább ezer ember tiltakozott Nürnberg-ben a járvány intézkedések ellen. Ahogyan már több Európai városban zajlik hónapok óta. Az emberek maszk nélkül voltak az utcákon és követelték az intézkedések visszavonását és a rendőrség agresszív viselkedésének megszüntetését. Demokratikus eljárást követelnek és nem szeretnének diktatórikus eljárásokat. Azt szeretnék elérni, hogy ne a kormány, hanem az emberek, orvosok hozzanak járványügyi intézkedéseket és ne ferdítsék el a valós eseményeket. A rendőrség szóvivője azt mondja, hogy a rendőrök csupán az intézkedések betartását várják el a lakosságtól, akik pedig ellenkeznek ezzel. Nürnberg-ben is számos esetről számoltak be, hogy az emberek több alkalommal mennek utcára maszk nélkül, megszegve ezzel a járványügyi szabályokat. A lakosság a maszk használatának eltörlését szeretné elsősorban elérni.

https://www.youtube.com/watch?v=CfNJ0thITW0

Nürnberg-ben is utcára vonultak az emberek, hogy tiltakozzanak a hamis hírek és a járvány létezését firtatták. A rendezvényen fellépő szervezők kételyeiket mondták el a járvánnyal kapcsolatban. Cáfolták a kormány állításait, miszerint valós járvány van a világban. Egy új hatalmi rendet akarnak az emberekre erőltetni, amelyet a RESET néven emlegetnek a felső körökben. A résztvevők a politikusokat gengsztereknek nevezte, akik kiakarják használni az emberek hiszékenységét, hogy saját céljaikat valósítsák meg és olyan vakcinával akarják oltani a lakosságot, amely megbetegíti őket. Petron Derbnowitsch ezt nyilatkozta:
Egy mindenkiért, mindenki egyért ! Együtt visszanyerhetjük szabadságunkat. Aki lemond a szabadság megszerzéséről a biztonság megszerzése érdekében, az végül elveszíti mindkettőt.
Volt aki azt mondta, hogy ha valaki azt hiszi, hogy egy rongy megvéd egy halálos vírustól, az azt hiszi, hogy egy újság megvéd egy golyótól!

https://www.youtube.com/watch?v=HtXIgGxY7bc


Németországban az elmúlt hetekben, megnövekedett az elégedetlen emberek száma. Bár a múlt évben Németország volt az az ország, amely megkérdőjelezte a járványt, ma pedig elfogadja, hogy a vezetők azt tesznek, amit akarnak. A hétvégén számos tüntetést tartottak a járványellenes erők, mert azt szeretnék, hogy ne legyen kötelező oltás és nem akarnak maszkot viselni. Merkel a rendőrséget utasította, hogy keményen járjanak el azokkal szemben, akik nem viselnek maszkot. Azóta sikeresen megfélemlítették az embereket, hiszen nem mernek szembeszállni a hatalommal. Azonban Merkel is kénytelen volt engedni, hiszen mégis utcára vonulnak az emberek, hogy nemtetszésüket kifejezzék.

https://www.youtube.com/watch?v=Dm884g5ko64

Húsvét hétfőn a tüntetők Nürnberg belvárosán gyülekeztek, hogy tiltakozzanak a koronavírus elleni intézkedések miatt. Rendőri kíséret mellett zajlott a demonstráció egy kb 1 kilométeres útvonalon.

A résztvevők ′′ béke, szabadság, demokrácia " szavakat skandálva vonultak.

Az eseményt rendszeresen megismétlik, amíg nem lesz változás.

.......

süti beállítások módosítása