Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

#nemaradjotthon

2021. február 26. - Andre Lowoa

Ismerd fel a manipulációs technikákat

2021. február 26. - Andre Lowoa

Nem népszerű az oltás. Minden adat arra mutat, hogy hazánkban az emberek döntő többsége nem akarja magát beoltatni egyik elérhető vakcinával sem. Az oltásra való hajlandóságot elég jól mutatja, hogy jelenleg az oltásra jogosultak 25-30%-a regisztrált. Ott van tehát a 70%, akinek nagy részét valahogyan rá szeretnék venni az oltásra.
Mivel az emberek többsége érzi, hogy a vírushelyzet messze eltúlzott, illetve az oltások kifejlesztési ideje, hosszú távú hatásainak nem ismerete, valamint az egyes vakcinák körüli szakmai egyet nem értés erősíti a bizalmatlanságot, nem nagyon létezik értelmes érvelés a vakcináció mellett. Így marad a már sokszor bevált manipuláció, aminek az a lényege, hogy az embereket valamilyen érzelmi ráhatással, hazugsággal próbálják rávenni az oltásra.
Nézzük, hogy milyen manipulációs technikákat használnak az oltás népszerűsítésére.

Meghamisított felmérések:
A felmérések során közölt számok manipulációs ereje abban rejlik, hogy amennyiben egy fokozatosan növekvő számot kommunikálnak az oltáshajlandóságban, az embereknek az lesz az érzése, hogy egyre többen döntenek az oltás mellett. Ez a többség pszichológiája (nyájszellem), vagyis az a TÉVHIT, hogy ha valamit egyre többen csinálnak, akkor az jó. Ha valaki nem akarja magát beoltani, sokkal határozottabban ki fog tartani, amíg azt látja, hogy a többség is úgy gondolkodik, ahogy ő. Ahogy a vele azonos gondolkodásúak tábora csökken, akkor azzal egyenes arányban az ő határozottsága is csökkenni fog. Ezt akarják kihasználni a hamis felmérési adatokkal, azonban ezzel kapcsolatban két dolgot kell tudni:
1. Csupán azért, mert sok embert meggyőznek egy hazugságról, attól az még nem lesz igaz
2. Az oltásra regisztrált emberek aránya legjobb esetben is csak minimális mértékben emelkedett az elmúlt 3 hónapban

Korlátozott jogok:
Ennek a manipulációnak az a lényege, hogy a médián keresztül elérték azt, hogy az oltatlanok jogvesztéséről úgy beszéljenek, mintha az már tény lenne, vagyis folyamatosan azt sulykolják, hogy ha nem oltatod be magad, nem utazhatsz, nem mehetsz étterembe, fesztiválra stb. Ezzel azokra a tömegekre hatnak, akik inkább kockázatot vállalnak, kompromisszumra hajlandóak, csak visszakaphassák a régi életüket (nem fogják).
Az oltást nem kérők jogainak korlátozásáról szó van ugyan, de JELENLEG EZZEL KAPCSOLATBAN SEMMILYEN KONKRÉT DÖNTÉS NINCS, valamint érdemes tudni, hogy bár nem publikálják a hírekben, az Európa Tanács január 27-én többek között két határozatot is hozott ezzel kapcsolatban, aminek lényege:
1. A tagállamok nem tehetnek semmilyen különbséget oltott és nem oltott polgárok között
2. Az oltásigazolvány nem használható oltott és nem oltott emberek megkülönböztetésére, kizárólag oltással kapcsolatos utókövetésre

Felelőtlenség érzésének keltése:
Ez egy tipikus pszichikai trükk, ami amellett, hogy rendkívül alantas és aljas, tele van hazugságokkal. Ennek az a lényege, hogy azt az érzést keltsék, hogy aki nem oltatja be magát, az felelőtlen és veszélyezteti mások életét. A „gyilkos néz vissza a tükörből”, a „veszélyezteted embertársaidat” és hasonló gusztustalan és egyben nevetséges megfogalmazásoknak semmi alapja nincs és csak arra használják, hogy lelkiismeret furdalást keltsenek az emberekben. Ezek egyszerű manipulatív hazugságok, amik az ember embertársai iránti empátiáját és felelősségérzetét célozza meg. Nem beszélve arról, hogy a vírust propagáló szakemberek maguk mondják azt, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a beoltott nem fertőz, így tehát egy beoltott és nem beoltott szerintük akár ugyanúgy fertőzhet. Pont ezért beszélnek például arról, hogy a korlátozó intézkedéseket az oltások után is fenn kell tartani.

Véleményformálók:
A véleményformálók olyan celebek, közszereplők, akiknek rajongótáboruk van. Az oltáslobbi őket próbálja használni az oltás népszerűsítésére. Ez a fajta manipulációs módszer arra alapoz, hogy sok ember bigott módon hisz az általa kedvelt személyekben, vagyis ha például Bochkor Gábor azt mondja, hogy az oltás jó és oltassunk, akkor azt sokan el fogják hinni, mert ugye Bochkor okos és intelligens ember. A műsorvezető valóban okos és intelligens, azonban sok dologban rendkívül felületes is. Emellett semmivel nincs több hiteles információja, tudása, mint amennyi egy átlagembernek lehet, így tehát egy ismert ember véleménye az oltásról semmilyen valós értékkel nem bír.

Szakértők használata:
A döntéshozók sok fizetett, illetve más módon függésben tartott szakértőt használnak, akiken keresztül megpróbálják az embereket manipulálni. Ennek a manipulációs technikának az alapja a tekintélyelvűség, ami arra a sajnálatos automatizmusra épül, miszerint „ha egy orvos/szakember mondja, akkor igaz”.
Először is egy orvos, vagy szakértő is hazudhat és láthatóan gyakran meg is teszik. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy ebben a kérdésben nagyon kevés szakembernek van valós tudása. Ez alatt azt értem, hogy a vírusról, az oltás valós összetételéről, az oltás klinikai vizsgálatairól stb. csak egy nagyon szűk körnek van valós tudása, ami azt is jelenti, hogy az orvosok és szakértők 99,9%-a valójában nem tapasztalati tudással rendelkezik, csupán olyan információval, amit a 0,1% osztott meg velük. Ha az információk hamisak, vagy csak részben igazak, akkor az orvosok, szakemberek 99,9%-a hamis információk alapján fog cselekedni, vagy ajánlásokat adni az emberek felé.
Nagy a zűrzavar a témában, így csupán egyetlen stabil dolog van, amit nem lehet megkérdőjelezni:
AZ OLTÁS KÖZÉP ÉS HOSSZÚ TÁVÚ HATÁSAIT MÉG A LEGJOBB SZAKEMBEREK SEM ISMERHETIK AZON EGYSZERŰ OKNÁL FOGVA, HOGY EZ NEM SZAKTUDÁS, HANEM TAPASZTALAT. ÉS EZ A TAPASZTALAT JELENLEG MÉG NEM LÉTEZIK. EL KELL TELNIE MINIMUM 1 ÉVNEK AZ ELSŐ OLTÁSOKAT KÖVETŐEN, HOGY AZ ELSŐ ÉRTÉKELHETŐ ADATOK RENDELKEZÉSRE ÁLLJANAK.

Mit fognak tenni, ha több milliárd ember beoltását követő egy éven belül kiderül egy olyan súlyos probléma, ami mondjuk 1%-ot (40-50 millió ember) érint?
Én azt javaslom mindenkinek, aki nem akarja magát beoltatni, hogy tartson ki, mert a 70% nagyon nagy erő és egy döntő többséggel a döntéshozók sem mernek hosszabb távon szembe menni. Próbálkozni fognak más dolgokkal, de ha az egység megmarad, nem fognak tudni mit tenni, mert az emberek 30%-a nem fogja tudni fenntartani a gazdaságot és politikai többséget sem tud biztosítani. Ha máshogy nem megy, akkor az emberi alapjogok, illetve a többség akaratának érvényesülését ilyen fajta engedetlenség alkalmazásával kell kivívni.
A manipulációval kapcsolatban pedig a legfontosabb teendő: a felismerés és a totális figyelmen kívül hagyás.

Forrás: Soproni Határátkelő Light, Németh Zsolt - Forrás

Miért nem oltja be az elit a gyermekeit? Bill Gates és az amerikai elit nem hajlandó beoltatni gyermekeit.

2021. február 25. - Andre Lowoa

Bill Gates volt személyes orvosa Seattle-ben az 1990-es években azt mondta, hogy Gates nem volt hajlandó beoltani gyermekeit.
Ez a hír nem lehet meglepetés, annak ellenére, hogy ő a legaktívabb résztvevője a kötelező oltási kampánynak. A kutatások azt mutatják, hogy az elit nem oltatja be gyermekeit. Az American Journal of Public Heath folyóiratban megjelent tanulmány több mint 20 000 kaliforniai iskolát vizsgált meg, és megállapította, hogy az elit magániskolákba járó gyermekek körében kétszer nagyobb az esély az oltások megtagadásának.

Bővebben: https://orvosokatisztanlatasert.hu/egeszsegugyi-szakemberek-nemzetkozi-nyilatkozata/

Eskalation bei Demo Hannover während Rede Arthur Helios - Polizeigewalt? Verhaftung Sperrstelle

2021. február 24. - Andre Lowoa

A múlt hét vasárnap Hannover-ben megtartották a covid ellenes megmozdulást, ahol legalább kétezer embert gyűlt össze. Németországban szigorúan megvan tiltva a gyülekezés és szigorúan veszik, ha valaki egy covid ellenes megmozduláson vesz részt. Egy szabadtéren tartott demonstráción buzdították az embereket az összefogásra, hogy ne engedjék, hogy Merkel önhatalmúan terrorizálja az országot és a rendőrséggel és letartóztatásokkal tartsa félelemben az embereket. December óta több embert tartóztattak le, mert nem viselték a maszkot és minden meghirdetett rendezvény szervezőt letartóztattak, hogy ne vigyék utcára az embereket. Németország szerte, mégis vannak olyan emberek, akik nyíltan kimondják véleményüket a járványról. A rendezvényen természetesen megjelentek a rendőrök és néhány embert őrizetbe vettek, mert nem viseltek maszkot. Érdekes, hogy több idős embert emeltek ki a tömegből és látványosan a hóban fektették őket, hogy mások lássak, hogy a rendőrség nem viccel. Az emelvényen többen elmondták, hogy a járvány nem létezik és ne hagyják, hogy az ország gazdaságát tönkretegyék a politikusok. A rendezvény egy sétával ért véget a városban és kimondottan a járdát használták a résztvevők. Több hasonló demonstráció várható Németországban.

https://www.youtube.com/watch?v=r0tnHuKrPwI


Vasárnap nagy zenés tüntetést szerveztek Hannoverben. Azt mondták a rendőrök, hogy a rendezvényt nem fogják megzavarni, amennyiben betartják a szabályokat. Többen levették a maszkot és ezekre az emberekre a rendőrség azonnal lecsapott. Elsődlegesen idősebb embereket próbáltak magukkal cibálni, de a tömegtől többen ezt megakadályozták. Ez az incidens a színpad mögött történt, amikor többen levették maszkjaikat. A rendezők mindezt bemondták a mikrofonba, majd a rendőrök hátrálni kezdtek. A felszólalók buzdították az embereket, hogy ne fogadják el a kormány intézkedéseit és próbálják meg a politikusok eltávolítását, hogy véget vessenek ennek a hamis járványnak. Arthur Helios-t is le akarták tartóztatni a beszéde alatt.

Impressionen der Querdenkendemo in Nürnberg unter dem Motto Markus Söder stoppen am 20.02.2021

2021. február 24. - Andre Lowoa

2021. 01. 03-án legalább ezer ember tiltakozott Nürnberg-ben a járvány intézkedések ellen. Ahogyan már több Európai városban zajlik hónapok óta. Az emberek maszk nélkül voltak az utcákon és követelték az intézkedések visszavonását és a rendőrség agresszív viselkedésének megszüntetését. Demokratikus eljárást követelnek és nem szeretnének diktatórikus eljárásokat. Azt szeretnék elérni, hogy ne a kormány, hanem az emberek, orvosok hozzanak járványügyi intézkedéseket és ne ferdítsék el a valós eseményeket. A rendőrség szóvivője azt mondja, hogy a rendőrök csupán az intézkedések betartását várják el a lakosságtól, akik pedig ellenkeznek ezzel. Nürnberg-ben is számos esetről számoltak be, hogy az emberek több alkalommal mennek utcára maszk nélkül, megszegve ezzel a járványügyi szabályokat. A lakosság a maszk használatának eltörlését szeretné elsősorban elérni.

https://www.youtube.com/watch?v=CfNJ0thITW0

Nürnberg-ben is utcára vonultak az emberek, hogy tiltakozzanak a hamis hírek és a járvány létezését firtatták. A rendezvényen fellépő szervezők kételyeiket mondták el a járvánnyal kapcsolatban. Cáfolták a kormány állításait, miszerint valós járvány van a világban. Egy új hatalmi rendet akarnak az emberekre erőltetni, amelyet a RESET néven emlegetnek a felső körökben. A résztvevők a politikusokat gengsztereknek nevezte, akik kiakarják használni az emberek hiszékenységét, hogy saját céljaikat valósítsák meg és olyan vakcinával akarják oltani a lakosságot, amely megbetegíti őket. Petron Derbnowitsch ezt nyilatkozta:
Egy mindenkiért, mindenki egyért ! Együtt visszanyerhetjük szabadságunkat. Aki lemond a szabadság megszerzéséről a biztonság megszerzése érdekében, az végül elveszíti mindkettőt.
Volt aki azt mondta, hogy ha valaki azt hiszi, hogy egy rongy megvéd egy halálos vírustól, az azt hiszi, hogy egy újság megvéd egy golyótól!

2021. február 24. - Andre Lowoa
Jégtörő Mátyás
(Mátyás napján nagyon hideg van. Erre utal a következő népi szólás: “Ha Mátyás jeget talál, akkor töri, ha nem talál, akkor csinál.”)
Jégtörő Mátyás a február végi jeles napok közül talán a legismertebb 24-e, Mátyás, a jégtörő, aki vagy meghozza, vagy megtöri a jeget. “Ha nincs, jeget csinál, Elrontja, bontja, ha talál, A jeget olvasztja Mátyás, Töri, és rajta likat ás…” – többek között így emlékeztettek a réges-régi magyar kalendáriumok télutó havának ma is nagyon népszerű időjóslatára. Van egy szólásunk is, miszerint: Mátyás, Gergely két rossz ember – ami arra utal, hogy legtöbbször hideg, szeles idő szokott lenni ezen a két napon. A népi megfigyelés szerint a Mátyás-napi hideg jó termést, a szél kevés tojást jósol. A halászok, ha ezen a napon bárminemű halat fogtak, azt Mátyás csukájának nevezték, és ez egész évre szerencsét jelentett, bő zsákmányban reménykedhettek. Egyes vidékeken a Mátyás-napi libatojást megjelölték, vagy nem is költették ki, mert úgy tartották, hogy az e tojásból kikelt liba szerencsétlenséget hoz, de lehet, hogy hibás vagy nyomorék lesz. Jégtörő Mátyás napjához – az ismert és említett hiedelmek mellett – több babonaság is kapcsolódott. Ha nem esett a hó, vagy eső ezen a napon, akkor a Szeged környéki öregasszonyok harmatot szedtek. A harmatos lepedőt a tehénre terítették, hogy jól tejeljen, és mindig tele legyen a sajtár, vagy ahogy a Dunántúlon sokfelé mondták, a zséter.
Február 24. – Jégtörő Mátyás napja
Mátyás, Gergely két rossz ember! – szól a rigmus. Ilyenkor nagy hidegek szoktak lenni.
A nevet magyarázva a doroszlóiak úgy gondolják, azért kapta Mátyás a jégtörő melléknevet, mert „Mátyás föltöri a jeget; ha nem talál, akkó csinál, ha meg talál, akkó ront”. A Muravidéken így fogalmaznak: „Mátyás, ha talál, pusztít, ha nem talál, iépít.” „Esetleg még azt mondják: „Mátyás a gyeget (jeget) evággyo”, azaz nem fagy be már a víz, ha van is jég ezen a napon, megolvad. Ha pedig megolvad a jég, „tapogatva jár az ember, mint róka a jégen Mátyás után”.
A topolyaiak szerint „Mátyás ront, ha talál, ha nem talál, csinál”. Esetleg ezt is hallani: „Ha nem talál, havat hoz, ha meg talál, havat visz.”
Balázs Mátyás juhász szerint a pásztorok életéhez nőtt a Mátyás-nap. Kivételek csak a szökőévek, mert ilyenkor Mátyás-ugrás következik be, azaz Mátyás 25-ére esik. Ha Mátyás éjszakáján fagy, akkor még negyven fagyos éjszaka következik. Jégtörőnek is nevezték, de azt is mondták, Mátyás jeget olvaszt, de ha nem talál, csinál.
A pásztorok szívesen várták Mátyást, mert elhajtotta a havat, a legelő megtarkult, kilátszott a fű a hó alól, és a meddüséggel mehetett a legelőre a juhász (meddő juhokkal). Amikor szabályozták az ellést, úgy irányozták, hogy Mátyáskor jöjjön be az elles.
Szlavóniában azt tapasztalták, hogy Mátyás elviszi a havat, s kiereszti a kankó (= szűr) ujjából a pacsirtákat, azaz jön a jó idő. A feketicsiek szerint „Mátyás kipiszkáli a kutyagumit a hóból”. Doroszlón azt mondják, ha megjelenik a mátyásmadár, hamar kitavaszodik.
Jól tudjuk, hogy az időjárás és a termés szorosan összefügg. A földműves embert is sürgeti már Mátyás. Szlavóniában és másutt is úgy tudják, ha havas az idő Mátyáskor, el kell vetni a búzát, árpát, zabot, hogy jó termés legyen. A háziasszonyok pedig mákot, sárgarépát, petrezselymet, borsót vetnek, mert az e napon vetett magvakat nem eszi meg a féreg. Azt is mondják, ha esik az eső, akkor elveri a jég a termést, a szőlő savanyú lösz, a tojások pedig aprók. A jó idő viszont jó máktermést hoz.
Ez a nap a baromfiszaporulat biztosításában fontos nap. Csirkét nem szabad ültetni, mert nyomorultak lesznek, vagy ki sem kél csirke a Mátyás-napi tojásokból, mert nincs mag az aznapi tojásban. Doroszlón visszakézből átdobják a szomszédba a Mátyás-napi tojást, mert az kártojás. Székelykevén piros ceruzával jegyzik meg a Mátyás-napi lúdtojásokat. Nem kell elültetni őket, mert ha a kisliba ki is kel, eltűnik.
Topolyán egyesek megpiszkálták Mátyás éjszakáján a tyúkokat, hogy biztosítsák a szerencsét. A székelykeveiek szerint egyesek elteszik a Mátyás-napi libatojást, mert jó gúnár kél ki belőle, noha rendszerint eltűnik vagy záp lesz a tojás. Ha mégis kikél a tojás, szerencsét hoz. Ha süt a nap, akkor baromfihullás fenyeget.
Ha nem esett hó e napon, akkor a topolyai öregasszonyok harmatot szedtek. A harmatos lepedőt a tehénre terítették, hogy tejeljen, tele legyen a sajtár. A baranyai halászok, ha csukát fognak e napon, azt mondják, kifogták a szent halnak tartott Mátyás csukáját, szerencsés lesz a halászat az elkövetkező esztendőben.

2021. február 22. - Andre Lowoa
Üszögös Szent Péter
(félreértés alapja az üszögös. Az üszékössége változott üszögössé. Ezen a napon nem végeznek semmilyen munkát, mert a hiedelem szerint szerencsétlen nap, és minden amibe belefognak üszkös lesz.)
A télbe fáradt hajdani öregek február 22-ét, Üszögös Szent Péter neve napját, mint jeles napot tartották számon. “Amilyen némű Péter urunk estélye, olyan idő lészen negyven napig” – állította a 300 évvel ezelőtti lőcsei kalendárium. “Ha éjjel meg nem fagy, tovább se félj a fagytul” – mondogatták. Hogy miért kapta Szent Péter az üszögös jelzőt? A néphit szerint, ha ezen a napon csapkodó eső esik, vagy ködös az idő, bizonyosan megüszkösödik a búza. Szántani sem volt szabad ilyenkor, sőt, mert szerencsétlen napnak tartották, semmi fontos dologba nem volt érdemes belekezdeni.
Mellesleg az átkos “üszög” kifejezés afféle félreértésből került a jeles szent neve elé. A galileai tengeren halászó Simonból előbb Jézus egyik követője lett, később Péter néven apostol, a szentírásban mint az apostolok fejedelme szerepel. A február 22-én tartott apostoli székfoglalójának emléknapján a rómaiak nagy ünnepségeket rendeztek. Később a keresztény egyház is elrendelte e nap megünneplését. Elnevezése a magyar néphitben a középkori fordítás – Szent Pétör ü székössége – elhallásából származik. Egyes helyeken ezen a napon semmilyen munkához nem fogtak, nem nyúltak lisztbe, mert üszögös lesz a búza, nem ültettek tyúkot, mert megfeketedik a tojás… “Péter üti az üszögöt, jön a melegebb üdő” – mondogatták.
Február 22. – Üszögös Péter napja
A név keletkezését Csefkó Gyula próbálta megfejteni. Az egyházi használatban szereplő Pétörnek ü székössége = Péter székfoglalása, püspökké választása szószerkezetből vált a népnyelvben Üszögös Szent Péter – értelmesebbé téve a prédikációk során hallott szószerkezetet. A Winkler-kódexben (1506) szerepel először Üszögös Szent Péter.
A néphit szerint, ha csapkodó eső esik, esik az üszög a búzára, ha ködös az idő, biztosan megüszkösödik a búza. Szántani, vetni sem szabad ilyenkor. Csantavéren árpát tilos vetni e napon, mert üszög terem benne. Különben is szerencsétlen nap lévén, nem tanácsos semmibe se belekezdeni. Padén pl. nem szabad a kemencében fűteni, hamuba nyúlni, mert üszkös lesz a búza. Székelykevén azt mondják: „Péter üti az üszögöt” – jön a melegebb idő. „Azt tartják, amilyen az idő ezen a napon, olyan lesz József-napkor. Ha hideg az idő, még negyven napig tart. Tehát negyvenes időjósló és tiltónap.

BE CAREFUL! - "This is Serious, You Have No Idea"

2021. február 21. - Andre Lowoa

NINCS HARMADIK ÚT
Ha nem csinálsz semmit akkor beleegyezel.
Vagy része vagy a problémának vagy része vagy a megoldásnak.
Behódolsz vagy ellenállsz.
Mi nem csak Amerikáért harcolunk hanem az egész emberiségért.
Ha hatalmat szereznek a testünk felett az rabszolgaság, pontosan ez történik ma.
Az emberek hamarosan látni fogják, hogy mi folyik itt, és az egészben az a legszebb, hogy mindez érzékelhető lesz mindenki számára, és az is, hogy a hegy másik oldalán van az egy gyönyörű világ ahol egyenlőség és igazságosság honol.
Arra biztatom az embereket, hogy nyissák ki a szemüket a világra ahol a dolgok nem azok aminek látszanak. Egyre több ember látja már ezt, és az oszd meg és uralkodj játékot.
A média nem az igazságot mondja hanem egy cselekvési terv szerint működik és összeesküvéselmélet követőnek bélyegzi azokat akik nem értenek egyet velük, így akadályozva az embereket hogy megvitassanak bizonyos témákat. Ez egy háború a tudatosság ellen, egy félrevezetés. A változás mindig akkor történt a történelemben amikor az emberek kezükbe vették az ügyeket és úgy néz ki, hogy ez történik most is az egész világon.
Amerikának különleges szerepe lesz ebben a harcban, ő fogja vezetni a világméretű ellenállást ami remélhetőleg békés marad. Fontos, hogy ne ijedj meg attól ami a médiából rád zúdul. Az emberek ébrednek a kormány pedig hitelét veszti, és ez az ami jelzi, hogy valami nagyszerű dolog van készülőben. Éppen ezért ez egy hihetetlenül izgalmas idő a létezésben, egy hatalmas lehetőség egy evolúciós ugrásra olyanra amilyen még nem történt az emberiség írott történelmében. Legyen egy nap, egy hónap, egy év, vagy ezer év de az igazság mindig győzedelmeskedik.
Most vagyunk abban a pillanatban amikor fel kell hogy ismerjük, hogy az egész emberiség összetartozik.
Nem minden vezető rossz vezető, de sok a megalkuvó, ezeknek menni kell.
Ez egy nehéz év volt, de tartsatok ki és ne engedjétek hogy a félelem lebénítson benneteket.az egészségügyi szakemberek, orvosok és tudósok fontos nemzetközi nyilatkozatát, amelyet harminc ország kormányának küldtek el.

A nyilatkozat tartalma röviden:

  • A maradj otthon és ments életeket szlogen egy színtiszta hazugság.
  • Töröljék el a következő törvényellenes, nem tudományos és nem egészségügyi intézkedéseket: lezárás, kötelező arcmaszkok egészséges alanyok számára, egy vagy két méteres társadalmi távolságtartás.
  • A lezárás nemcsak sok embert megölt, hanem a testi és lelki egészséget, a gazdaságot, az oktatást és az élet egyéb aspektusait is tönkretette.
  • A vírus (a koronavírus) természetes viselkedését nem befolyásolják a társadalmi intézkedések (bezárás, arcmaszkok, éttermek bezárása, kijárási tilalom).
  • Mikor az állam mindent jobban tud és megsérti az emberi jogokat, akkor veszélyes úton haladunk.
  • Zárják ki azokat a szakértőket és tanácsadókat, akik kapcsolatban állnak vagy haszonélvezőik a gyógyszercégeknek.
  • Állítsák le az oltási kampányokat, és utasítsák el az ál-egészségügyi útlevél átverést, amely valójában politikai-kereskedelmi projekt.

A nyilatkozat angolul itt megtekinthető

Polizeieinsatz Salzburg: DEMONSTRATION | 21.02.2021

2021. február 21. - Andre Lowoa

Salzburg-ban nagy tömeg gyűlt össze, hogy kifejezzék akaratukat, hogy nem akarnak részt venni a hazug járványban. Több felszólaló hamisnak és hazugnak nevezte a járványt és a kormányt megkérdőjelezik, hogy nem az embereket, hanem idegen államot szolgál. Az emberek úgy gondolják, hogy a kormányfő Kurz nem alkalmas az osztrákok vezetésére. Mivel egész Ausztria szerte az emberek nem akarnak maszkokat viselni és megkérdőjelezik a járványt, ezért kiakarnak lépni ebből a járvány őrületből. A salzburgi felszólalók, arra kérik az embereket, hogy ne viseljenek maszkot és ne tartsák be a kormány intézkedéseit. A kormány nem a tudományos alapokat helyezik előtérbe, hanem más államok elvárásait és úgy gondolják, hogy az osztrák emberek erre nem adtak felhatalmazást a kormánynak. Mától a salzburgi emberke nem viselik a maszkot és minden téren a kormány intézkedései ellen megnyitják vállalkozásaikat. Az emberek úgy gondolják, hogy a kormányuk alkotmányellenesen viselkedik és indokolatlanul korlátozza az embereket a szabadságukban és felesleges oltóanyaggal akarja oltani őket. A tömeg egyhangúan kijelentette, hogy ebből nem kérnek! A salzburgi lakosok nem kívánnak tovább engedelmeskedni a rendőröknek és a kormánynak.

süti beállítások módosítása