A Pfizer biofarmáciai vállalat vezetői úgy működnek, mint a REPEAT OFFENDER bűnözők a halálos gyógyszerek és vakcinák csalárd forgalmazásában.

Tudta, hogy a Pfizer minden idők legnagyobb egészségügyi csaló cége? Arra összpontosítanak, hogy olyan kémiai alapú gyógyszereket készítsenek, amelyek nem működnek és kárt okoznak, mint a kemoterápia és a vakcinák, majd bírósági és csalási ügyeket rendeznek milliárdos összegekkel, az eladásukból származó pénzüknek csak a töredékével. 2009-ben, mindössze 12 évvel ezelőtt a Pfizer-nek 2,3 milliárd dollárt (nem milliót, hanem milliárdot) kellett fizetnie, hogy rendezze a büntetőjogi és polgári jogi felelősségét, mert veszélyes gyógyszeripari termékeket népszerűsített.

A Pfizer vezetői szó szerint bűnösnek vallották magukat (az Igazságügyi Minisztériumnak) több különböző gyógyszer "megtévesztés és félrevezetés szándékával" történő forgalmazásában, valamint az orvosok megvesztegetésében, hogy írják fel ezeket a kuruzsló gyógyszereket.

Ült valaha is börtönben valaki a Pfizernél ezekért a szörnyűségekért? Nem, és most olyan Covid-19 vakcinákat gyártanak, amelyek vérrögöket okoznak a tüdőben és az agyban. Valaki tényleg azt hiszi, hogy ezek a visszaeső bűnözők olyan gyógyszereket, vakcinákat vagy kezeléseket gyártanak, amelyek nem veszélyesek és halálosak?

 

A Pfizer bűnözői hálózat portréja: Éveken át tartó folyamatos vesztegetés, tudományos csalás, hazugság a szabályozó hatóságoknak.

Szeretne milliomos lenni, aki olyan gyógyszereket gyárt, forgalmaz vagy ír fel, amelyek embereket csonkítanak és ölnek meg, és soha nem kell attól tartania, hogy börtönbe kerül érte? Ez egyszerű. Csak csatlakozzon a Pfizer bűnözői gyógyszer-kabaréjához. A legrosszabb bűnözőiket egyszerűen házi őrizetbe helyezik, és pénzbírsággal sújtják őket, még akkor is, ha úgy élnek, mint Jeffrey Epstein a kastélyokban. Ez aztán a pofonegyszerű büntetés. A Big Pharma egyetlen vezetőjét sem tartóztatták le vagy vonták felelősségre. Mindenki szabadlábon van.

Most az amerikai kormány közel 2 milliárd dollárt fizet a Pfizer-nek és a BioNTech-nek a Covid vakcinák gyártásáért - majdnem pontosan ugyanannyit, mint amennyit 2009-ben jóvátételként kellett kifizetniük... véletlen? Ki tudja mondani, hogy monopólium, anélkül, hogy beleköhögne a baktériumokkal teli China Flu maszkjába?

Tippeljünk, ki végezte a klinikai vizsgálatokat, és ki mondta, hogy biztonságosak és hatékonyak. A "sürgősségi jóváhagyás" egyébként azt jelenti, hogy ez egy orvosi kísérlet, a CDC és az FDA szerint.

Itt nem reformok zajlanak, emberek, csak a visszaeső bűnözők kapják meg a dollármilliárdjaikat, amiket a hibás gyógyszerekért, a félrevezető reklámért, az orvosok megvesztegetéséért és az emberi élet megtizedeléséért kellett kifizetniük. Most olyan oltóanyagokat gyártanak, amelyek vérrögöket okoznak, és már 12 éves gyerekeknek is beadják őket. Ez egy beteg, perverz orvostudomány, amelyet gyártanak, forgalmaznak, eladnak, propagálnak, és amelyet csalárd tanulmányokkal és csalárd klinikai vizsgálatokkal támasztanak alá, amelyek valójában soha nem is hagyhatók jóvá.

 

A Pfizer "a törvények felett áll", és most gyártja a halálos vakcinát erre az ember alkotta, laboratóriumban kitalált vírusos átverésre.

Igen, a wuhani vírus laboratóriumból származik. Igen, a tudósok egy olyan betegséget készítettek, amelyet denevérek hordoznak, és amely képes "funkciógyarapodásra" szert tenni, hogy megfertőzze és megölje az embereket. Igen, Kínában kezdődött, így nem rasszista dolog kínai influenzának nevezni. Igen, ezt azért tervezték, hogy ellopjanak egy választást, elkezdjék a kommunizmus bevezetését Amerikában, és ami a legfontosabb, hogy a közelgő "hatalomátvétel" érdekében oltóanyagokkal kiirtanak néhány százmillió amerikait. A kezek a DNS-ben voltak, és a tervrajz bizonyítja ezt.

Ez a plandémiás vírus egy laboratóriumban manipulált génekből származik, amelyek most mRNS-t használnak arra, hogy fehérje prionokat hozzanak létre az emberi testben a szervek és az agy véráramlásának eltömítésére.

Lehet, hogy a Pfizer meghamisította a vakcina biztonságosságára és hatékonyságára vonatkozó összes adatot, hiszen ezt teszik szinte minden mással, amit gyártanak, beleértve a kemoterápiás "kezeléseket" és a gyógyszeripari gonosz főzeteket is?

Talán éppen most használják ki a gyerekeket a halálos vakcinakísérletekhez. Talán kitalált betegségeket találnak ki, hogy még több oltóanyagot és gyógyszert adhassanak el.

Orvosi torzszülöttek, gyilkosok és visszaesők.

Emlékeztek Dr. Farid Fatára, a detroiti onkológusra, aki saját kemoterápiás készítményt állított össze, amely százszor erősebb volt, mint bármi, amit a kórházak használtak, és megölte vele a betegeket, majd elítélték és szövetségi börtönre ítélték? Emlékszik? Ha ezt megszorozzuk 1000-rel, akkor megkapjuk a Pfizer Bio-Pharma-Terror Company-t, amely éppen most szabadítja el a biofegyvereket, miközben önök a baktériumtenyésztő gyógyszeres influenza-maszkjukba próbálnak belélegezni.

 

Ezek az orvosi elmebetegek eddig is és most is megúszták a mérgező gyógyszerekkel való "legalizált" gyilkosságot, és most az amerikai kormány dollármilliárdokkal támogatja őket. Még a Pfizer egy korábbi alelnöke és TUDOMÁNYOS VEZETŐJE is előállt a széleskörű csalás és a hamisított adatok végpontjainak bizonyítékával, amelyeket a Covid-19 vérrögképző mRNS-injekciókra vonatkozó több milliárd dolláros szerződés elnyeréséhez használtak.

Ezek az injekciók autoimmun diszfunkciót és a női reproduktív rendszer pusztulását okozhatják, a Pfizer mégis teljes gőzzel halad előre - nincs visszahívás, nincs moratórium, nincsenek független laboratóriumok, amelyek ellenőriznék a módszereiket. Semmi. Csak mocskos injekciók, amelyeket mocskos bűnözők készítenek mocskos pénzből, egy mocskos kormányzati rendszerből.

A Pfizer kihagyta az állatkísérleteket, és egyenesen emberek százmillióihoz fordult, akik kísérleti nyulakként szolgálnak ehhez a népirtó oltási kísérlethez.

Ó, igen, így tettek. A Pfizer teljesen kihagyta az egereken, patkányokon, majmokon vagy bármi máson végzett kísérleteket, és egyenesen az emberi véráramba juttatta a toxinokat, amelyek az mRNS-nek és a "funkciógyarapítási" technológiának köszönhetően átjutnak a vér-agy gáton. Ez a betegség nem létezne az emberekben anélkül, hogy ezek a szörnyszülöttek megtervezték volna, tehát miért tesztelték volna valaha is a táplálékláncban alacsonyan álló rágcsálókon, amikor az egész ok, amiért a vakcinákat létrehozták, az emberi élet elpusztítása volt?

A Pfizer Covid-19 vakcinája előkészíti az emberi szervezetet a kórokozó átvételére, és semmi köze az immunitáshoz éppen annak a vírusnak egy törzse ellen, amelyet laboratóriumban hoztak létre. A beoltott tömegek lesznek azok, akik a Covid-változatok következő hullámában fognak meghalni.

 

A cikk forrásai a következők:

Pandémiás.hírek

NaturalNews.com

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-pfizer-biofarmaciai-vallalat-vezetoi-ugy-mukodnek-mint-a-repeat-offender-bunozok.html