Az alábbi cikk megrázó olvasmány.

Az izraeli kormány "élen járt" a Pfizer vakcinájának bevezetésével, hogy "megvédje őket" egy olyan baktériumtól, amely a túlnyomó többség számára nem életveszélyes.

Most figyelmeztetnie kellene a világot a következményekre, mert jelenleg a saját állampolgárainak ebből fakadó lemészárlásában vezeti a világot.

A történelemben egyetlen oltás sem közelíti meg a Covid kísérleti oltással kapcsolatos halálesetek és mellékhatások mértékét, és a múltban sok oltást sokkal kevesebb okból vontak vissza.

Ennek legalább óvatosságra és a program felfüggesztésére kellene késztetnie, amíg az ügyet teljes körűen, pártatlanul és felelősségteljesen ki nem vizsgálják. Sok mindent meg lehet tenni a valóban veszélyeztetett (főleg nagyon idős) emberek kis százalékának védelme érdekében.

Azt kell gyanítanunk, hogy annak fényében, hogy a vakcinák terjesztése ettől függetlenül folytatódik, miközben minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy a közvéleményt uniformizálják a velük és polgártársaikkal szemben okozott károkat illetően, a vakcinák hatásait kívánatosnak tartják.

Az izraeli kormány esetében az izraeli zsidók lemészárlása szándékos, vagy legalábbis elfogadható a szabadság elleni támadás tervezői számára. Ha nem ez lenne a helyzet, akkor azonnal leállítanák az olyan emberek beoltását, akiket az állítólagos vírus egyáltalán nem vagy csak kis mértékben veszélyeztet.

Az izraeli kormány 2021-ben már sokkal több izraelit ölt meg oltások révén, mint ahányat a Hamász rakétái megöltek (utóbbiak a Google szerint csak 10-et).

Úgy tűnik, elértük azt a sokak által megjósolt pontot, amikor a vakcinák is több embert ölnek meg, mint a COVID-baktérium. Mivel a Covid halálesetek valódi száma jóval alacsonyabb lehet, mint amennyit a kormányok a gyilkos oltóanyagok forgalmazására tett erőfeszítéseik során állítanak, az eltérés még nagyobb lehet, mint amilyennek látszik.

Figyelembe véve, hogy az állítólagos vírusnak nem egy, hanem több ismert gyógymódja is van (mindet elhallgatják, hogy illuzórikus "sürgős szükségletet" teremtsenek a védőoltások számára), és még a kormányok felfújt statisztikái szerint sem halálosabb, mint az influenza (és sokkal kevésbé halálos a fiatalokra nézve), valóban el kell kezdenünk megkérdőjelezni a védőoltás megszállottságának valódi okait és azt a megszállott törekvést, hogy minden állampolgárnak kísérleti biokémiai anyagokat adjanak be.

Eközben az izraeli kormány továbbra is támogatja és erőlteti saját polgárainak lemészárlását, miközben az izraeli polgárok figyelmét kényelmesen eltereli a palesztinok gázai mészárlása.

A következő cikk itt olvasható. Bátorkodtunk néhány hangsúlyt hozzátenni.

MW

Nagyságrendekkel magasabb halálozás a beoltottaknál:
Izrael oltási adatai ijesztő képet mutatnak

https://besthirdetes.hu/tudasfa/surgos-figyelmeztetes-izraelbol-mivel-no-az-oltas-halalos-aldozatok-szama.html