Jelenleg Magyarországon a COVID elleni oltások szövődményeinek, haláleseteinek nincs független, megbízható nyomonkövetése, ezért nem tudjuk hogy hányan halnak meg, hányan betegszenek meg az oltások és nem a “járvány” miatt!


Magyarországon a mai napon 8.917.951 ember nem lett COVID 19 beteg
(- és vélhetően a hamis pozitív teszteredményeket is figyelembe véve, ennél lényegesen többen!)

Magyarországon a mai napon az oltások esetleges rossz hatása nélkül 7.223.540 ember nem is lenne képes megbetegedni, mivel már rendelkezik T sejtes immunitással a kórokozó ellen a Thübingeni tanulmány értelmében. Így a maradék mindösszesen 1.694.411 fő csupán 1%-át, vagyis 16.944 személyt veszélyeztetheti a COVID 19 betegség súlyos lefutása. Mindez, ha senki nem kapott volna oltást!

Magyarországon a mai napig 10 hónap leforgása alatt, 742 halottról állítja Dr.Müller Cecília egy a tömeges tesztelésre teljesen alkalmatlan PCR módszer alkalmazása után, hogy nagy eséllyel a COVID 19 betegség áldozata volt. Ez megfelel a magyar lakosság 0,007 %-ának

Egy ilyen halálozási számmal rendelkező „járvány” esetén a „védőoltás” (valójában géntechnikai kísérleti szer) kényszerítése, oltási igazolvány bevezetése közegészségtani értelemben teljes nonszensz.

Sajnos az utóbbi hónapokban extrém megnövekedett az oltás utáni COVID teszt pozitívak, a súlyos oltási szövődmények, az intenzív osztályokon oltás miatt kezeltek és a halálesetek száma, amelyet a mainstream COVID betegség következményeinek könyvel el. Ezért a 3.145.592 oltás után megállapított COVID esetek (amelyek nem a “járvány”, hanem az oltás kampány következményei is lehetnek) jelentősen rontják a megbetegedési és halálozási statisztikákat, de hogy milyen mértékben, azt nem tudjuk, mivel az oltáskárosodásoknak és haláleseteknek nincs semmilyen megbízható nyomonkövetése.

Ma bejelentették, hogy az oltás után egy hónapon belül elhunytakat fel kell boncolni. Ez nagyszerű előrelépés és tudjuk, hogy megnyilatkozásainknak ebben a döntésben szerepe volt. Ugyanakkor, ha az USA adatbázisába VAERS-be az esetek 1%-a kerül be, akkor a magyar precizitást és félelemszintet figyelembe véve vélhetően az egy százaléknak is a töredéke kerül majd boncolásra.

Továbbiak: https://orvosokatisztanlatasert.hu/